Mervenin dediği gbi epidural daha mantklı görnyo spinalde etki çok fazla görnyo . 2 3 gün baş ağrısı vs yazyor netteDoktor dogum seklimizi belirledikten sonra anestezi secimini bize mi birakiyor? Hangisini olacaksiniz ben bu konuyu hic dusunmedigimi fark ettim, hemen dusunmeliyim
Işte olmuyoGöbek çevresinde oluyor zaten normal o kadar da olmasa da niye olmuyor deriz
İşte çok yorulmamak lazım o da tetikliyor
Benm yukarı çıkmadı zaten hareketleri hep aşağıda . Walla öyle hareket etmedğinde tasalanıyorum. Yine dürtüklüyorum göbeğimi , bebeğim tiklim olmasa bariGöbek çevresinde oluyor zaten normal o kadar da olmasa da niye olmuyor deriz
İşte çok yorulmamak lazım o da tetikliyor
Olur olurIşte olmuyo
Acaba bşı yukarda olduğu için mi olmuyor kiIşte olmuyo
Bnm aynı anda hem kasık hem göğüs altı ne yapmak istiyor anlamıyorumBenm yukarı çıkmadı zaten hareketleri hep aşağıda . Walla öyle hareket etmedğinde tasalanıyorum. Yine dürtüklüyorum göbeğimi , bebeğim tiklim olmasa bari
BilemiyoreeAcaba bşı yukarda olduğu için mi olmuyor ki
Göğüs altıma çk nadir oraya kadar çıkamadı benm bebe daha heele ayaktayken zaten oralara gidemiyor uzanınca ancaBnm aynı anda hem kasık hem göğüs altı ne yapmak istiyor anlamıyorumyani şeklini çözemedim
Bnmde otururken çok oralardaGöğüs altıma çk nadir oraya kadar çıkamadı benm bebe daha heele ayaktayken zaten oralara gidemiyor uzanınca anca
Bnm aynı anda hem kasık hem göğüs altı ne yapmak istiyor anlamıyorumyani şeklini çözemedim
Vermiyolardır niye versinler ayol. Kafan güzelken mi doğurcan bebeyi.Kızlar sezeryanda spinal yahut epiduralle yaptıklarında sakinleştirici veriyorlar demi ,ben bugün dolgu ve kanal tedavisi yaptırdigimda bebek çok aşırı hareket etti üstümde bir dr.bir yardımcısı bayağı korkup endişelendim eşime ve doktora caktirmasamda . Ve şuan aklımda doğum anı
Sakinleştirici gibi ilaçların bebeğe iyi gelmemesi ihtimali yüzünden vermiyorlar diye biliyorumKızlar sezeryanda spinal yahut epiduralle yaptıklarında sakinleştirici veriyorlar demi ,ben bugün dolgu ve kanal tedavisi yaptırdigimda bebek çok aşırı hareket etti üstümde bir dr.bir yardımcısı bayağı korkup endişelendim eşime ve doktora caktirmasamda . Ve şuan aklımda doğum anı
Burada arama motoruna yazdım verilenler olmuş filan merak ediyorum eğer sakinleştirici varsa hani , bugün çok heyecanlanıp korktum ve şimdi genel anesteziyi düşünmek istemiyorumVermiyolardır niye versinler ayol. Kafan güzelken mi doğurcan bebeyi.
Anladım canım teşekkür ederim.uzerinden 9 ay geçmiş fıtık ameliyatım var normal doğum yapmam imkansız ama bugünden sonra genel anesteziyi düşünmek istemiyorum ama şimdi tuhaf karmaşık haldeyim .Sakinleştirici gibi ilaçların bebeğe iyi gelmemesi ihtimali yüzünden vermiyorlar diye biliyorum
Benim görme engelli kuzenlerim doğurdu genel anestezisiz. Ben en ufak bi dalgınlığa sebebiyet verecek bir ilaç istemezdim. Her anı farketmek isterdim. Hatta benim göbeğe paravan bile koymasınlar isterim. Ben göreyim cocumu iyi alabiliyolar mı?Burada arama motoruna yazdım verilenler olmuş filan merak ediyorum eğer sakinleştirici varsa hani , bugün çok heyecanlanıp korktum ve şimdi genel anesteziyi düşünmek istemiyorum
Karnımın yarilmasini görmek istemem paravansizBenim görme engelli kuzenlerim doğurdu genel anestezisiz. Ben en ufak bi dalgınlığa sebebiyet verecek bir ilaç istemezdim. Her anı farketmek isterdim. Hatta benim göbeğe paravan bile koymasınlar isterim. Ben göreyim cocumu iyi alabiliyolar mı?
Ama işte evladın dünyaya geliyor ayık olmak lazım.Karnımın yarilmasini görmek istemem paravansizkeşke duvar paravani olsa doktor ve sesleri duymadan bebeğin ilk gösterildiği an ve sesini duysam . Fıtık ameliyatı sonrası ameliyat yerimi pansumanda dikislerim patladi kanamasını gördüm ve bayıldım, korkuyorum ondan sonra. çocukken 4 ameliyat geçirdigim ve hiç korkmadigim halde . Gerçi o heyecandan bişey anlamam inşallah
Doktoruma kendim sordum geçen kontrol de durumumdan ötürü (bel sakat) ve anestezi uzmanını aradı bizzat görmek istediğimi söyledim hani belden uyuşma olsun her anına şahit olayım diye göze aldım inan . Bugün biraz telaş ettim Allah'ın izni ile yavrumun en güzel anına şahit olmak en büyük istegimAma işte evladın dünyaya geliyor ayık olmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?