Benim kuyruk sokumu kemiğim kırık, ilk hamile kaldığım zamanlar sen büyük ihtimal sezaryen olursun diyorlardı. 3-4 aylık hamileyken onu danıştım doğumu mu etkiler mi diye. Bir de benim migrenim var onu söyledim eğer sezaryen olursa hangi anesteziyi olmam gerekiyor diye sormuştum. Bunları konuşmak için çok erken ama eğer anestezi alırsan migrenin olduğu için genel anestezi alırsın. Zaten o zaman anestezi uzmanı karar veriyor gibi bir şey demişti.
Bazen sanırım heyecandan ya da korkudan tansiyon yükseliyormuş. Sanırım o zaman sakinleştiri veriyolar ama emin değilim tabi ki..
Ben daha önceden de söyledim, önceden normal doğumdan korkardım kesin sezaryen olurum derdim. Sezaryen videosuna denk gelince ondan da korkmaya başladım. Akışına bıraktım ben ya okumuyorum araştırmıyorum. Baktıkça korku oluştuğunu fark ettiğimden beri hiiçç bakmıyorum. Hatta şimdi daha çok sormaya başladılar ne düşünüyorsun ay inşallah şu olur bu olur diye. Ben de hayırlısı bir şey düşünmüyorum o an artık ne olursa normalse normal, sezaryense sezaryen diyorum

ben korktuğumu kendime bile söylemiyorum düşünmüyorum

bu konuda cahil kalmak daha iyi sanırım