- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Bak olabilir beş yıl oldu teknoloji ilerlediLedliyse izlenmez öyle olması lazım
Bebegi aldıktan sonra biraz uyutuyorlar diye biliyorum ama yaşamadımKızlar sezeryanda spinal yahut epiduralle yaptıklarında sakinleştirici veriyorlar demi ,ben bugün dolgu ve kanal tedavisi yaptırdigimda bebek çok aşırı hareket etti üstümde bir dr.bir yardımcısı bayağı korkup endişelendim eşime ve doktora caktirmasamda . Ve şuan aklımda doğum anı
Bana spinal önermişti doktor bi kere konuştuğumuzdaDoktor dogum seklimizi belirledikten sonra anestezi secimini bize mi birakiyor? Hangisini olacaksiniz ben bu konuyu hic dusunmedigimi fark ettim, hemen dusunmeliyim
Gel sarılalımMagnezyumu içiyorum bir gün unutsam hemen bacağıma kramp giriyor. Hı biliyorum akşam kim nöbetçiyse o bakıyor. Artık büyüdüler diye oluyordur inş. Erken doğum fobisi var bende napıcaksak, son 2 ay hastaneye mi taşınsam
Sarılalım beybi bizim kıyafetler yıkanmadı daha geçen rüyamda oğlana pis tulum giydirmişler erken doğuncaBana spinal önermişti doktor bi kere konuştuğumuzda
Gel sarılalım
O fobiden bende de var
Sağ olsun bağırsaklarım da hiç yardımcı olmuyorlar fobime
Erken doğum beni daha çok korkutuyor o yüzden hiiiç aklıma bile getirmiyorumBana spinal önermişti doktor bi kere konuştuğumuzda
Gel sarılalım
O fobiden bende de var
Sağ olsun bağırsaklarım da hiç yardımcı olmuyorlar fobime
Amin inş canım 1 saat bile ayrı kalmayalım, ben ilk olduğu için böyle panikliyorum sen tecrübeli annesin olmicak de bizeErken doğum beni daha çok korkutuyor o yüzden hiiiç aklıma bile getirmiyorumkendimi odaklamışım zamanında doğuma
Erken doğunca küvez de kalıyor anne evde bebe hastanede süt sorunu o yüzden herşey vaktinde olacak inşallah olursa da bi kaç gün Max 1 hafta erken olmasını diliyorum
Dimi yaaaArkadaşlar lütfen herkes kendi istediği uygun gördüğü şekilde doğursun felaket senaryoları istemiyorum
Ben beyefendinin çantasını hazırladım artık dün sonundaSarılalım beybi bizim kıyafetler yıkanmadı daha geçen rüyamda oğlana pis tulum giydirmişler erken doğunca
Ben baktim ama gorunmuyorduTam tv dizilerindeki gibiydi benimkisi
Ne guzel iyi yapmissin darisi basimizaBen beyefendinin çantasını hazırladım artık dün sonunda
Beni uyutmamislardi uyutsalar guzel olurBebegi aldıktan sonra biraz uyutuyorlar diye biliyorum ama yaşamadım
Yokksa sen hala yapmadın mııııNe guzel iyi yapmissin darisi basimiza
Darısı bana inşallahBen beyefendinin çantasını hazırladım artık dün sonunda
Ben de vakit var diye erteliom bu ay hallederim insallah:)Darısı bana inşallahbir türlü o gücü kendimde bulamıyorum
Aynen bende öyle işte, daha yıkamadım bile geçen gün etiketlerini kestim tek girişimim bu şuanBen de vakit var diye erteliom bu ay hallederim insallah:)
Benim de alacagim seyler var dahaAynen bende öyle işte, daha yıkamadım bile geçen gün etiketlerini kestim tek girişimim bu şuan
Alışveriş kısmı en güzeliydiBenim de alacagim seyler var dahayikama islemi var bi de aynen
Olmaz olamaz olmayacakAmin inş canım 1 saat bile ayrı kalmayalım, ben ilk olduğu için böyle panikliyorum sen tecrübeli annesin olmicak de bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?