2021 Aralık Anneleri

Bebegi aldıktan sonra biraz uyutuyorlar diye biliyorum ama yaşamadım

Doktor dogum seklimizi belirledikten sonra anestezi secimini bize mi birakiyor? Hangisini olacaksiniz ben bu konuyu hic dusunmedigimi fark ettim, hemen dusunmeliyim
Bana spinal önermişti doktor bi kere konuştuğumuzda
Gel sarılalım
O fobiden bende de var
Sağ olsun bağırsaklarım da hiç yardımcı olmuyorlar fobime

Gel sarılalım
O fobiden bende de var
Sarılalım beybi bizim kıyafetler yıkanmadı daha geçen rüyamda oğlana pis tulum giydirmişler erken doğunca

Gel sarılalım
O fobiden bende de var
Erken doğum beni daha çok korkutuyor o yüzden hiiiç aklıma bile getirmiyorum kendimi odaklamışım zamanında doğuma
Erken doğunca küvez de kalıyor anne evde bebe hastanede süt sorunu o yüzden herşey vaktinde olacak inşallah olursa da bi kaç gün Max 1 hafta erken olmasını diliyorum

Amin inş canım 1 saat bile ayrı kalmayalım, ben ilk olduğu için böyle panikliyorum sen tecrübeli annesin olmicak de bize

Arkadaşlar lütfen herkes kendi istediği uygun gördüğü şekilde doğursun felaket senaryoları istemiyorum
Dimi yaaa Yuzyillardir doguruyorlar oyle ya da boyle hic kafada buyutmeye gerek yok, erkeklerin askerligi buyuttugu gibi biz de dogumu buyutuyoruz sezeryan da vaginal da her turlu doguyor sakin olup kendimizi Allaha havale edelim ve mis kokulularimiza kavusalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…