2021 Aralık Anneleri

Ben beyefendinin çantasını hazırladım artık dün sonunda
Benim ayakta diken çıkınca üstüne basamadım koca kişisinin izin gününü bekledim bu haftasonu yıkamalar ütüler başlicak inş. Bir de oda yapmadım evde olan dolaba ayar çekicez eşyalar için. Hazırlığı bitirsem bütün korkum geçer 42. Haftayı görürüz

Burada arama motoruna yazdım verilenler olmuş filan merak ediyorum eğer sakinleştirici varsa hani , bugün çok heyecanlanıp korktum ve şimdi genel anesteziyi düşünmek istemiyorum
Merak etme seni zaten sürekli takip edecekler. heyecanlanırsan nabız tansiyon falan yükseliyor zaten o zaman da uyuturlar. genel anestezi tercih etmiyor doktorlar. uyanması falan daha uzun sürüyor çünkü. ten temas çok önemseniyor şimdi, ilk fırsatta en kısa sürede emzirme (süt gelmese de bebeği memeye muhakkak sık sık koyuyolar). işte bunlardan dolayı genel anestezi tercih etmiyorlar diye biliyorum. benim ilk doğumum sezaryen. spinal yaptılar. belden iğne yapmak korkutmasın öyle aman aman bi acısı yok bence. ama sonra anestezi doktoru seni 5 dk uyutucam dedi. ben hatta istemedim ama ben bebeğimi görmek istiyorum falan demiştim. o da merak etme bebek doğduğunda uyanmış olacaksın dedi. meğerse benim nabzım falan yükselmiş sonradan söylediler. o da genel anestezi sayılmıyor. sedasyon diyolar. hafif bi uyku hali yani. kendime geldiğimde hemşire başucumda oğlumu tutuyodu. ben anne oldum diye ağlamaya başlamıştım doktorum o sırada dikiş falan atıyomuş sanırım ama bana naptığını söylememişti. bebek üşümesin götürelim dediler. doktor benle sohbet ederken işinin bitirdi falan. böyle bi süreç.
yani demem o ki doğum şekline anestezi şekline falan çok takılmayın. şartlamayın kendinizi. akışına bırakın. önemli olan bebeklerimize sağ salim kavuşmamız :)

Darısı bana inşallah bir türlü o gücü kendimde bulamıyorum
Ben de vakit var diye erteliom bu ay hallederim insallah:)
Hadi hadi çabuk olun
Bem bile yaptım yani
Düşünün ne kadar geri kaldınız
Şaka şaka
İstediğiniz zaman yapın ya koskoca 7-8 hafta var sonuçta
Benim de alacagim seyler var dahayikama islemi var bi de aynen
Yıkama kolay da asma işi çok sıkıcı
Bi milyon minik eşya asıyorsun, ütülğyorsun
Sen hazırlık eksik diye mi korkuyorsun

Ya evet yavruşum doğarsa temiz kıyafeti yok, hastane çıkışını yaptırmadım daha, gelirse donsuz kalır diye korkuyorum. Bir de ev pis kış temizliğini yaptırmadım

Ya evet yavruşum doğarsa temiz kıyafeti yok, hastane çıkışını yaptırmadım daha, gelirse donsuz kalır diye korkuyorum. Bir de ev pis kış temizliğini yaptırmadım
Bizim ev de temiz değildie bir çoğunuzun evine göre
Ama dursub şimdilik
İçinde yaşanacak kadar temiz şükür

Ay sağlıklı doğsunlar da illa ki bi şey giydirilir korkma
Ben 28de sancı yaşadığım için yaşamaz diye çok korkmuştum
Şimdi 30u geçince rahatladım biraz

Bnm evim temiz hahaaaaa
Yıkadık da herşeyi

Masallah canim cok iyiresim alabildinmi

Ay yukarıda bi arkadaş maske olur zaten yazmış ya, normal doğum yaparken de maske taktırırlar mı ya zaten totomuzdan nefes alacağız ıkın et derken bir de maske takarsak ben doğuramam
Maskeyi ben yazdim sezaryan olan bütün arkadaşlarımın doğum anı fotolarinda hep maske var
Bizim evde temiz ama benim gozumde hep pis yaaa kocisimin cam silme vakti geldi

E test yapsalar da maske takmasak olmuyor mu acaba?
Maskeyle o an çekilir mi bilemedim hiç

Hadi bak yazayım da kendinizi iyi hissedin
Bizim camlar en erken 3 ayda bi silinir
Hem test yapıyorlar doğumdan önce hem maskeli ameliyat yapıyorlar
Hep kendinde virüs var diye düşünme belki personelde olacak allah korusun tabi yaaa ben tirsiyorum bu covitten

Allah affetsin bizim camlarda 3 ayda bir bazen arka bahçeye bakanlar gozunun görmedikleri daha uzun da olabilir

Neler yedin ettin bana da söyleee benm bebem de 3 4 güm geri çıktı geçen hafta. Maşallah bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…