- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
ee hadi gözün AydınBen beyefendinin çantasını hazırladım artık dün sonunda
Benim ayakta diken çıkınca üstüne basamadım koca kişisinin izin gününü bekledim bu haftasonu yıkamalar ütüler başlicak inş. Bir de oda yapmadım evde olan dolaba ayar çekicez eşyalar için. Hazırlığı bitirsem bütün korkum geçer 42. Haftayı görürüzBen beyefendinin çantasını hazırladım artık dün sonunda
Merak etme seni zaten sürekli takip edecekler. heyecanlanırsan nabız tansiyon falan yükseliyor zaten o zaman da uyuturlar. genel anestezi tercih etmiyor doktorlar. uyanması falan daha uzun sürüyor çünkü. ten temas çok önemseniyor şimdi, ilk fırsatta en kısa sürede emzirme (süt gelmese de bebeği memeye muhakkak sık sık koyuyolar). işte bunlardan dolayı genel anestezi tercih etmiyorlar diye biliyorum. benim ilk doğumum sezaryen. spinal yaptılar. belden iğne yapmak korkutmasın öyle aman aman bi acısı yok bence. ama sonra anestezi doktoru seni 5 dk uyutucam dedi. ben hatta istemedim ama ben bebeğimi görmek istiyorum falan demiştim. o da merak etme bebek doğduğunda uyanmış olacaksın dedi. meğerse benim nabzım falan yükselmiş sonradan söylediler. o da genel anestezi sayılmıyor. sedasyon diyolar. hafif bi uyku hali yani. kendime geldiğimde hemşire başucumda oğlumu tutuyodu. ben anne oldum diye ağlamaya başlamıştımBurada arama motoruna yazdım verilenler olmuş filan merak ediyorum eğer sakinleştirici varsa hani , bugün çok heyecanlanıp korktum ve şimdi genel anesteziyi düşünmek istemiyorum
Darısı bana inşallahbir türlü o gücü kendimde bulamıyorum
Hadi hadi çabuk olunBen de vakit var diye erteliom bu ay hallederim insallah:)
Yıkama kolay da asma işi çok sıkıcıBenim de alacagim seyler var dahayikama islemi var bi de aynen
Sen hazırlık eksik diye mi korkuyorsunBenim ayakta diken çıkınca üstüne basamadım koca kişisinin izin gününü bekledim bu haftasonu yıkamalar ütüler başlicak inş. Bir de oda yapmadım evde olan dolaba ayar çekicez eşyalar için. Hazırlığı bitirsem bütün korkum geçer 42. Haftayı görürüz
Ya evet yavruşum doğarsa temiz kıyafeti yok, hastane çıkışını yaptırmadım daha, gelirse donsuz kalır diye korkuyorum. Bir de ev pis kış temizliğini yaptırmadımHadi hadi çabuk olun
Bem bile yaptım yani
Düşünün ne kadar geri kaldınız
Şaka şaka
İstediğiniz zaman yapın ya koskoca 7-8 hafta var sonuçta
Yıkama kolay da asma işi çok sıkıcı
Bi milyon minik eşya asıyorsun, ütülğyorsun
Sen hazırlık eksik diye mi korkuyorsun
Bizim ev de temiz değildie bir çoğunuzun evine göreYa evet yavruşum doğarsa temiz kıyafeti yok, hastane çıkışını yaptırmadım daha, gelirse donsuz kalır diye korkuyorum. Bir de ev pis kış temizliğini yaptırmadım
Bnm evim temiz hahaaaaaBizim ev de temiz değildie bir çoğunuzun evine göre
Ama dursub şimdilik
İçinde yaşanacak kadar temiz şükür
Ay sağlıklı doğsunlar da illa ki bi şey giydirilir korkma
Ben 28de sancı yaşadığım için yaşamaz diye çok korkmuştum
Şimdi 30u geçince rahatladım biraz
Benim kesin temiz değildir işte sizinkilere göreBnm evim temiz hahaaaaa
Yıkadık da herşeyi
Masallah canim cok iyiGünaydın kızlar. Bugün bizimde görüş günümüzdü.artık 2 haftada 1 gidiyorum. Normalde 31+2 bugün. Ama tüm ölçümler 31+5 çıktı. Çok şükür gayet iyi toparlanmış. Kilomuzda 1900 gram olmuş
Maskeyi ben yazdimAy yukarıda bi arkadaş maske olur zaten yazmış ya, normal doğum yaparken de maske taktırırlar mı yazaten totomuzdan nefes alacağız ıkın et derken bir de maske takarsak ben doğuramam
Bizim evde temiz ama benim gozumde hep pis yaaa kocisimin cam silme vakti geldiBizim ev de temiz değildie bir çoğunuzun evine göre
Ama dursub şimdilik
İçinde yaşanacak kadar temiz şükür
Ay sağlıklı doğsunlar da illa ki bi şey giydirilir korkma
Ben 28de sancı yaşadığım için yaşamaz diye çok korkmuştum
Şimdi 30u geçince rahatladım biraz
Yağmur var cam boşa sildircenMaskeyi ben yazdimsezaryan olan bütün arkadaşlarımın doğum anı fotolarinda hep maske var
Bizim evde temiz ama benim gozumde hep pis yaaa kocisimin cam silme vakti geldi
E test yapsalar da maske takmasak olmuyor mu acaba?sezaryan olan bütün arkadaşlarımın doğum anı fotolarinda hep maske var
Hadi bak yazayım da kendinizi iyi hissedinBizim evde temiz ama benim gozumde hep pis yaaa kocisimin cam silme vakti geldi
Allah seni yavBenim kesin temiz değildir işte sizinkilere göre
Ben öyle titiz biri değilim hiç
ben de ben deDarısı bana inşallahbir türlü o gücü kendimde bulamıyorum
Aynen yaa birde karadeniz hep yağışlı bu ara havalar güzel ama kış gelmeden yapalım diyorum en azından bi tık temiz olsunYağmur var cam boşa sildircen
Hem test yapıyorlar doğumdan önce hem maskeli ameliyat yapıyorlarE test yapsalar da maske takmasak olmuyor mu acaba?
Maskeyle o an çekilir mi bilemedim hiç
Hadi bak yazayım da kendinizi iyi hissedin
Bizim camlar en erken 3 ayda bi silinir
Hortumla yıkaAynen yaa birde karadeniz hep yağışlı bu ara havalar güzel ama kış gelmeden yapalım diyorum en azından bi tık temiz olsun
Benim evde de cam çok var yaa
Neler yedin ettin bana da söyleeeGünaydın kızlar. Bugün bizimde görüş günümüzdü.artık 2 haftada 1 gidiyorum. Normalde 31+2 bugün. Ama tüm ölçümler 31+5 çıktı. Çok şükür gayet iyi toparlanmış. Kilomuzda 1900 gram olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?