2021 Aralık Anneleri

Yok yok son anda bile dönen oluyor
Nasip dönmezsede artık sağlıklı olsunda doğum şekli önemli değil

Yapıyorum da tık yok pastil al dedi bakalım iltihap çok işte ikinci kutuya başladık antibiyotikte
Bende çok kullandım gebelikte iki ayrı antibiyotik hamileler için olanlardan kullan inşallah geçer ,su iç bol bol olabildiğince kaynatarak iç inşallah enfeksiyon azalır . Crp kantitaf kaç çıktı yoksa idrarda mi ? İkisi genelde aynı gidişatta oluyor

Hiç karşı tarafı düşünecek değilim zaten bu aralar koca kisisine çok gicigim ben sabahlara kadar dik oturuyorum midem yanıyor adam horul horul uyuyor yahu uyan be adam bi sor uyuyabildin mi diye
Ben oglum dogdugunda tekmelemistim. Ben uyumuyorum sen uyuyorsun diye. Ben mi emzirecem dedi. Adam hakli ama işte sinir oluyordum

Crp de canım
Bi de alerjim çok yüksek çıkmış alerjim olduğunu bile bilmiyordum yeni öğrendim bide üstüne covid testıi istedi inşallah negatif çıkarda aman ya sabahtan beri hastanedeyim 1 saat oldu çıktım pert oldum

Canik cok gecmis olsun insallah b8r an oncr sifa bulursun covid fln da degslndr ins

Anladım canım . İnşallah atlatırsın crp benim 5 in üstünde aylardır ama doktorum önemsemiyor bir sürü rahatsızlık geçirdim diye covid vs. İnşallah temiz çıkar testin covid icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…