- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yok yok son anda bile dönen oluyorBen de bekletebileceği kadar bekleteceğini biliyorum. Ama bence dönmeyecek ya. Kocaman bi alanda bakılıyo şimdi kafa bi yerde bacak tee öteki yerde. Nasıl dönsün bebem. @giggles o aşağılarda gördüğümüz kısım hep su benim
Yarın ben 33 hafta olcamYok tabi 3 ben şuan 29.haftadayım fazla birşey yok sağlıkla ve zamanında gelsinler inş canım
Kocislere naz da yapilmiyor onlar daha nazliHiç karşı tarafı düşünecek değilimzaten bu aralar koca kisisine çok gicigim ben sabahlara kadar dik oturuyorum midem yanıyor adam horul horul uyuyor yahu uyan be adam bi sor uyuyabildin mi diye
Yapıyorum da tık yok pastil al dedi bakalım iltihap çok işte ikinci kutuya başladık antibiyotikteGeçmiş olsun bol bol c vitamini almaya bak . Sebze meyve ,limonlu su da iyi gelir ins.
Hımm büyüksün sen maşallah maşallahYarın ben 33 hafta olcam
Bende çok kullandım gebelikte iki ayrı antibiyotik hamileler için olanlardan kullan inşallah geçer ,su iç bol bol olabildiğince kaynatarak iç inşallah enfeksiyon azalır . Crp kantitaf kaç çıktı yoksa idrarda mi ? İkisi genelde aynı gidişatta oluyorYapıyorum da tık yok pastil al dedi bakalım iltihap çok işte ikinci kutuya başladık antibiyotikte
Ben oglum dogdugunda tekmelemistim. Ben uyumuyorum sen uyuyorsun diye. Ben mi emzirecem dedi. Adam hakli ama işte sinir oluyordumHiç karşı tarafı düşünecek değilimzaten bu aralar koca kisisine çok gicigim ben sabahlara kadar dik oturuyorum midem yanıyor adam horul horul uyuyor yahu uyan be adam bi sor uyuyabildin mi diye
Ayyyy simdi nasil olcak bakalim 2..bebeler insallah yardimci olurlarBen oglum dogdugunda tekmelemistim. Ben uyumuyorum sen uyuyorsun diye. Ben mi emzirecem dedi. Adam hakli ama işte sinir oluyordum
Crp de canımBende çok kullandım gebelikte iki ayrı antibiyotik hamileler için olanlardan kullan inşallah geçer ,su iç bol bol olabildiğince kaynatarak iç inşallah enfeksiyon azalır . Crp kantitaf kaç çıktı yoksa idrarda mi ? İkisi genelde aynı gidişatta oluyor
Canik cok gecmis olsun insallah b8r an oncr sifa bulursun covid fln da degslndr insCrp de canım
Bi de alerjim çok yüksek çıkmış alerjim olduğunu bile bilmiyordumyeni öğrendim bide üstüne covid testıi istedi inşallah negatif çıkarda aman ya sabahtan beri hastanedeyim 1 saat oldu çıktım pert oldum
No no no noEsleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
İnşallah canımCanik cok gecmis olsun insallah b8r an oncr sifa bulursun covid fln da degslndr ins
Valla ya hergun yorgun ve hasta uyuyakaliyor napim bebek olunca duzelse bariNo no no no
Valla abla alıyorum arada bn yardımcı olmuyorum çağır istediğin gibi yapsın diyor
Anladım canım . İnşallah atlatırsın crp benim 5 in üstünde aylardır ama doktorum önemsemiyor bir sürü rahatsızlık geçirdim diye covid vs. İnşallah temiz çıkar testin covid icindeCrp de canım
Bi de alerjim çok yüksek çıkmış alerjim olduğunu bile bilmiyordumyeni öğrendim bide üstüne covid testıi istedi inşallah negatif çıkarda aman ya sabahtan beri hastanedeyim 1 saat oldu çıktım pert oldum
Dr lar ole aynen negatif olur cnm merk etmeİnşallah canım
Belirtim yok zaten dr kurt düşürdü
Geçirdim dedim ama
Gerçi bnm ki evi otel gibi kullanıyor geç gelir genelde o yüzden bişi de diyemiyom fırsat buldukça bi kahvesini içerimValla ya hergun yorgun ve hasta uyuyakaliyor napim bebek olunca duzelse bari
Saol canım inşallahAnladım canım . İnşallah atlatırsın crp benim 5 in üstünde aylardır ama doktorum önemsemiyor bir sürü rahatsızlık geçirdim diye covid vs. İnşallah temiz çıkar testin covid icinde
Bugun evdeydi herseyi yapar sagolsun. Azcik titiz .Evi temizlemis.. Benden daha hizlidir . Ha bi de Domestos olmayan tshirti yok azcik da sakarEsleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
Ev süpürüyo siliyo mutfaktan anlamaz. Önümüzde büyük temizlik var onu yapacak mecbur cam silme falan filan...Esleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?