Yaa Mervee masallahBebem 2145 gram. 47 cm.
Yine 2 hafta önde çıktı.
Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.
Eki Görüntüle 2928846
Ilk nstmHafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.
Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.
Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. M Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.
Suyum arttığı için son ay biraz daha dikkat edersin ilişkiye girmezsin dedi.
Elleri yüzündeydi ikisi de. Poz vermedi.
Maşallah kuzuya . Benm sana bi kaç sorun olacakBebem 2145 gram. 47 cm.
Yine 2 hafta önde çıktı.
Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.
Eki Görüntüle 2928846
Ilk nstmHafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.
Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.
Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. M Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.
Aynen 37 de bekliyoruz seninkini saglikla insBence erken gelebilir ya. Sonuçta zaten 2 hafta ilerdne giden bi gelişim var. Hem de su da fazla birazcık. Durup da neyi beklesin
Uzman drYaa Mervee masallah
Şekerin yoksa suyun artmasi cok onemli degil diye biliyorum.. Sen dikkatli ol yinede.
Bir de şey dicem ya hala iliskiye girebilen var mi
Toplanma olmuyor bende. Hareketler inan heryerde hissediyorumMaşallah kuzuya . Benm sana bi kaç sorun olacakhareketleri hep göğüs altında mı yoksa sende göbek deliği etrafında sağ sol boşlukta mı hissediyorsun. Birde bu göbeğe toplanma olayını hiç sordun mu dr a
Ben daha giremem de. Yapabilen yapsın
Biz en başından beri hiç giremedik maalesefYaa Mervee masallah
Şekerin yoksa suyun artmasi cok onemli degil diye biliyorum.. Sen dikkatli ol yinede.
Nooo Nooo noo bence benim eşim içeride bebek var diye yanaşmıyor hiçYaa Mervee masallah
Saolasın canım inşallahGecmis olsun canim insallah atlatirsin biran once
Ben daha giremem de. Yapabilen yapsın
Biz en başından beri hiç giremedik maalesefo yüzden cevabım hayır
Valla yapanlari kutluyorum. Benim kolumu kaldirmaya mecalim yokNooo Nooo noo bence benim eşim içeride bebek var diye yanaşmıyor hiçbende istemiyorum zaten koca göbekli kendimi hiç de seksi hissetmiyorum yapabilenı kutluyorum
Sağlıkla gelsin inş maşallah canım sanki senin haftana gelmeme çok varmış gibi geliyor yaBebem 2145 gram. 47 cm.
Yine 2 hafta önde çıktı.
Eki Görüntüle 2928846
Ama çok yok tabi ki deSağlıkla gelsin inş maşallah canım sanki senin haftana gelmeme çok varmış gibi geliyor ya
Valla 15 gün önce enfeksiyon çıktı daha doğrusu boğazlarım şişti ilaç kullandım öksürük başladı o da artınca dahiliye ye görün dedi drO enfeksiyon hiç bitmiyor cnm sanırım daha dün hastanede yatışım yapıldı ağrıyla gittim enfeksiyondan dediler..
Taburcu oldum fakat hala ağrım var şuan.. antibiyotik ne kullanıyosun ?
Bebek iri olursa zaten otomatik sezeryan oluyor hayırlısı olsun sağlıkla gelsin insallahÇatı işi de kadere kalıyor son an dönerse o zaman yapar dönmezse bu su işi de zaten fazla ya sezaryen günü verir sanırım.
Maşallah tosuncuğaBebem 2145 gram. 47 cm.
Yine 2 hafta önde çıktı.
Eki Görüntüle 2928846
Ben de bekletebileceği kadar bekleteceğini biliyorum. Ama bence dönmeyecek ya. Kocaman bi alanda bakılıyo şimdi kafa bi yerde bacak tee öteki yerde. Nasıl dönsün bebem.Maşallah tosuncuğaaz çok tahminim tuttu
Önde de çıksa 38 bekler dr günü tamamlasın istiyorlar
Erken de olmaz inşallah bol bol dinlen
Vay beBen de bekletebileceği kadar bekleteceğini biliyorum. Ama bence dönmeyecek ya. Kocaman bi alanda bakılıyo şimdi kafa bi yerde bacak tee öteki yerde. Nasıl dönsün bebem.giggles o aşağılarda gördüğümüz kısım hep su benim
Geçmiş olsun bol bol c vitamini almaya bak . Sebze meyve ,limonlu su da iyi gelir ins.Valla 15 gün önce çıktı ilaç kullandım öksürük başladı o da artınca dahiliye ye görün dedi dr
Hiç karşı tarafı düşünecek değilimValla yapanlari kutluyorum. Benim kolumu kaldirmaya mecalim yok
Ben halimden memnunum da karşı taraf çok kötü durumda
Yok tabi 3 ben şuan 29.haftadayım fazla birşey yok sağlıkla ve zamanında gelsinler inş canımAma çok yok tabi ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?