• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Bebem 2145 gram. 47 cm.

Yine 2 hafta önde çıktı.

Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.

Eki Görüntüle 2928846

Ilk nstm 🥲 Hafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.

Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.

Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. M Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.

Suyum arttığı için son ay biraz daha dikkat edersin ilişkiye girmezsin dedi.

🥲🥲 Elleri yüzündeydi ikisi de. Poz vermedi.
Yaa Mervee masallah :KK16:
Şekerin yoksa suyun artmasi cok onemli degil diye biliyorum.. Sen dikkatli ol yinede.
Bir de şey dicem ya hala iliskiye girebilen var mi :KK70:

Bebem 2145 gram. 47 cm.

Yine 2 hafta önde çıktı.

Suyum birazcık artmış. Bu sorun olamayadabilirmiş birazcık erken doğum da olabilirmiş.

Eki Görüntüle 2928846

Ilk nstm 🥲 Hafif hafif sancılarım çıkmış. Bol su içip dinlenecekmişim. Zaten yan gelip yatıyom bolca.

Kafa hala yukarda. Çatı muayenesine gerek kalmayabilirmiş bu gidişle. Çatı için de kafanın dönmüş o kemiklere tam oturmuş olması gerekiyomuş.

Magnezyum aldım. Rahatlatır ama o ağrılar olacak dedi. M Matmazelkedi doğum ağrısı diye düşünme dedi. Benim birazcık suyum artmış diye biraz fazla olabilirmiş o ağrım.

Maşallah kuzuya . Benm sana bi kaç sorun olacak 😄 hareketleri hep göğüs altında mı yoksa sende göbek deliği etrafında sağ sol boşlukta mı hissediyorsun. Birde bu göbeğe toplanma olayını hiç sordun mu dr a

Maşallah kuzuya . Benm sana bi kaç sorun olacak 😄 hareketleri hep göğüs altında mı yoksa sende göbek deliği etrafında sağ sol boşlukta mı hissediyorsun. Birde bu göbeğe toplanma olayını hiç sordun mu dr a
Toplanma olmuyor bende. Hareketler inan heryerde hissediyorum 🥲 sağlı sollu ortalı kasıklı 🥲 yukarılarda da hissediyom 🥲

Şekerin yoksa suyun artmasi cok onemli degil diye biliyorum.. Sen dikkatli ol yinede.
Biz en başından beri hiç giremedik maalesef🙄🙄 o yüzden cevabım hayır 😅😅

Nooo Nooo noo bence benim eşim içeride bebek var diye yanaşmıyor hiç 😀😀😀bende istemiyorum zaten koca göbekli kendimi hiç de seksi hissetmiyorum 😝😀😀yapabilenı kutluyorum 🤗

Ben daha giremem de. Yapabilen yapsın 🤣

Biz en başından beri hiç giremedik maalesef🙄🙄 o yüzden cevabım hayır 😅😅

Nooo Nooo noo bence benim eşim içeride bebek var diye yanaşmıyor hiç 😀😀😀bende istemiyorum zaten koca göbekli kendimi hiç de seksi hissetmiyorum 😝😀😀yapabilenı kutluyorum 🤗
Valla yapanlari kutluyorum. Benim kolumu kaldirmaya mecalim yok :KK70:
Ben halimden memnunum da karşı taraf çok kötü durumda :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bebem 2145 gram. 47 cm.

Yine 2 hafta önde çıktı.

Eki Görüntüle 2928846

Sağlıkla gelsin inş maşallah canım sanki senin haftana gelmeme çok varmış gibi geliyor ya

O enfeksiyon hiç bitmiyor cnm sanırım daha dün hastanede yatışım yapıldı ağrıyla gittim enfeksiyondan dediler..
Taburcu oldum fakat hala ağrım var şuan.. antibiyotik ne kullanıyosun ?
Valla 15 gün önce enfeksiyon çıktı daha doğrusu boğazlarım şişti ilaç kullandım öksürük başladı o da artınca dahiliye ye görün dedi dr

Bebem 2145 gram. 47 cm.

Yine 2 hafta önde çıktı.

Eki Görüntüle 2928846

Maşallah tosuncuğa 😍az çok tahminim tuttu 😝
Önde de çıksa 38 bekler dr günü tamamlasın istiyorlar
Erken de olmaz inşallah bol bol dinlen

Maşallah tosuncuğa 😍az çok tahminim tuttu 😝
Önde de çıksa 38 bekler dr günü tamamlasın istiyorlar
Erken de olmaz inşallah bol bol dinlen
Ben de bekletebileceği kadar bekleteceğini biliyorum. Ama bence dönmeyecek ya. Kocaman bi alanda bakılıyo şimdi kafa bi yerde bacak tee öteki yerde. Nasıl dönsün bebem. giggles giggles o aşağılarda gördüğümüz kısım hep su benim🤣

Ben de bekletebileceği kadar bekleteceğini biliyorum. Ama bence dönmeyecek ya. Kocaman bi alanda bakılıyo şimdi kafa bi yerde bacak tee öteki yerde. Nasıl dönsün bebem. giggles giggles o aşağılarda gördüğümüz kısım hep su benim🤣
Vay be
Demek onca tantana hepsi su yüzündenmiş
Görüntüye baksan geldi gelecek dersin oysa 😬

Valla yapanlari kutluyorum. Benim kolumu kaldirmaya mecalim yok :KK70:
Ben halimden memnunum da karşı taraf çok kötü durumda :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Hiç karşı tarafı düşünecek değilim 😀😀😀zaten bu aralar koca kisisine çok gicigim ben sabahlara kadar dik oturuyorum midem yanıyor adam horul horul uyuyor yahu uyan be adam bi sor uyuyabildin mi diye 😀😀😀

Back