- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Sagol canimmBu arada mutlu yıllar
Nice sağlıklı mutlu yaşlara inşallahHem de dogum gunumdu dun aksam oyle seyleri kafama takiyorum iste
Benim eşim aşırı titiz ama.bi b..kada yaramıyor çünkü beceremiyor kötünün kötüsu var bunu unutmaAynen beklentisiz olim diyorum iste hassasiz bu aralar
Geçmiş olsun canım mevsimsel hastalıktır o zaman inşallah çabucak toparlarsinİnşallah canım
Belirtim yok zaten dr kurt düşürdü
Geçirdim dedim ama
İşte bu benim koca modeli boşa para verme ben yaparım diyor zaten bidaha pis olacak diyor yapıyor daBizimki baskasina parami verecen ben yaparim diyor
KBebek dogunca uykusuzluk cekilmez oluyor
Bizimiinin çocuğa yemek anlayışı tosttan öteye geçmezCocuga yemek yedir birseyler atistirma dedim ben mi yedircem diyo yarabbim
Bnm ki güya titiz miş ama bnce pintiBenim eşim aşırı titiz ama.bi b..kada yaramıyor çünkü beceremiyor kötünün kötüsu var bunu unutma
Bnm kide dılardan söyler çocuk patlayana kadar yedirirGeçmiş olsun canım mevsimsel hastalıktır o zaman inşallah çabucak toparlarsin
İşte bu benim koca modeli boşa para verme ben yaparım diyor zaten bidaha pis olacak diyor yapıyor da
K
Bizimiinin çocuğa yemek anlayışı tosttan öteye geçmez
Benimki aşırı titiz ama kendine Müslüman , örnek geçen hamile halimle üzerimde giyindigim polari oturma odasındaki koltuğun üstüne koydum diye laf etti ve birbirimize girdik .Bnm ki güya titiz miş ama bnce pinti
Benim eşim de yapar arkasından bide ben geçerimBugun evdeydi herseyi yapar sagolsun. Azcik titiz .Evi temizlemis.. Benden daha hizlidir . Ha bi de Domestos olmayan tshirti yok azcik da sakar
Titizlik iyidir duzenliyse birde ona da sukurBenim eşim aşırı titiz ama.bi b..kada yaramıyor çünkü beceremiyor kötünün kötüsu var bunu unutma
Yaaa o da degisik iste benimki daginikliga bayildigi için sura niye boyle falan demez kendi de yapmaz oleBenimki aşırı titiz ama kendine Müslüman , örnek geçen hamile halimle üzerimde giyindigim polari oturma odasındaki koltuğun üstüne koydum diye laf etti ve birbirimize girdik .7 sene flört ettik tmam biliyordum titiz olduğunu ama bu kadar emekli dede gibi herşeye burnunu soktuğunu bilmezdim .
Benim eşim aşırı titiz ama.bi b..kada yaramıyor çünkü beceremiyor kötünün kötüsu var bunu unutma
Hamilelikten once temizligi birlikte yapardik hamilelikten sonra bana sadece toz aldiriyor sagolsun diger her sey onda. Elinden de geliyor ama icinde olacak bisey bence bu. Ben yemegi pisirir masayi hazirlarim, o bulasiklari toplar cay demler hic de yapiyorum ediyorum demez.Esleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
Valla hiç karıştırmamBenimki aşırı titiz ama kendine Müslüman , örnek geçen hamile halimle üzerimde giyindigim polari oturma odasındaki koltuğun üstüne koydum diye laf etti ve birbirimize girdik .7 sene flört ettik tmam biliyordum titiz olduğunu ama bu kadar emekli dede gibi herşeye burnunu soktuğunu bilmezdim .
Bu benim kocadan . Allah razi olsun ne diyelim ev işini kadinin işi olarak gormek gercekten cok yoruyorHamilelikten once temizligi birlikte yapardik hamilelikten sonra bana sadece toz aldiriyor sagolsun diger her sey onda. Elinden de geliyor ama icinde olacak bisey bence bu. Ben yemegi pisirir masayi hazirlarim, o bulasiklari toplar cay demler hic de yapiyorum ediyorum demez.
Iste boyle icinden gelecek herseyi solemeye gerek kalmicakHamilelikten once temizligi birlikte yapardik hamilelikten sonra bana sadece toz aldiriyor sagolsun diger her sey onda. Elinden de geliyor ama icinde olacak bisey bence bu. Ben yemegi pisirir masayi hazirlarim, o bulasiklari toplar cay demler hic de yapiyorum ediyorum demez.
Ayy bnm oğlan Bnm düzenimi bozuyorsun anne diyorKizima diyorum bak oyuncaklarini topla duzenli olsun evimiz ben daginik seviyorum diyor babasina cekmis
Keşke bir kameraya alıp çeksem , adam düzen ve titizlik hastası yalnız ben zaten temizim hani aksi asla.degil ancak adam sıkıntılı şekilde titiz ama bişeyde beceremiyo yine olan bana oluyor . Hamile.halimle iki günde bir utusunu yapmaktan gına geldi . Bu yüzden birbirimize çok giriyoruz artık saçma şekilde ,hani emekli olur evde kalır eşinin her işine müdahale edip burnunu sokan amcalar varya şuan 31 yaşında kopyası onların .Yaaa o da degisik iste benimki daginikliga bayildigi için sura niye boyle falan demez kendi de yapmaz ole
Bnm ki de beceremiyorumBu benim kocadan . Allah razi olsun ne diyelim ev işini kadinin işi olarak gormek gercekten cok yoruyor
Arabaya milleti bindirmez sigara asla ictirmez ,garajdan çıkarmaz daha ne anlatayım ...Valla hiç karıştırmamBnm ki de söyler ama havaya
Bazen bişey diyince git arabanda otur diyorum kıymetlinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?