- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
Ben oglum dogdugunda tekmelemistim. Ben uyumuyorum sen uyuyorsun diye. Ben mi emzirecem dedi. Adam hakli ama işte sinir oluyordum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oglum dogdugunda tekmelemistim. Ben uyumuyorum sen uyuyorsun diye. Ben mi emzirecem dedi. Adam hakli ama işte sinir oluyordum![]()
Masallah canim yapsin ne yapabiliyorsaEv süpürüyo siliyo mutfaktan anlamaz. Önümüzde büyük temizlik var onu yapacak mecbur cam silme falan filan...
Benimki evi batirmasın yardım istemem .Esleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
Bizimki baskasina parami verecen ben yaparim diyorNo no no no
Valla abla alıyorum arada bn yardımcı olmuyorum çağır istediğin gibi yapsın diyor![]()
Ne guzel yapsin valla bizimki yorgun hergun bisi soleyemiyorum daginikligi da severBugun evdeydi herseyi yapar sagolsun. Azcik titiz .Evi temizlemis.. Benden daha hizlidir . Ha bi de Domestos olmayan tshirti yok azcik da sakar![]()
Aynen tabagi bardagini toplasa ıyidir ama onu da ben:)Benimki evi batirmasın yardım istemem .
Bebek dogunca uykusuzluk cekilmez oluyorhenuz tekme seviyesine gelmedim
![]()
Hakkını yiyemem yardim eder ev siler supurur camları siler çamaşır asar elide masallah cabuk birde titiz daginiklik sevmezEsleriniz ev isine falan yardim eder mi suan?
Kusura bakma amaCocuga yemek yedir birseyler atistirma dedim ben mi yedircem diyo yarabbim
O tabaklari duvarda görebilirAynen tabagi bardagini toplasa ıyidir ama onu da ben:)
Benimki becerebilse yapacak ama saçma sapan temizleme şekli var . Elektrikli süpürgenin küçücük hortum deliği ile 160 m2 evi supurmeye kalkıyorAynen tabagi bardagini toplasa ıyidir ama onu da ben:)
Boşver canım Allah sana güç kuvvet sağlık versin insallah.Hem de dogum gunumdu dun aksam oyle seyleri kafama takiyorum iste
Aynen beklentisiz olim diyorum iste hassasiz bu aralarBoşver canım Allah sana güç kuvvet sağlık versin insallah.
Ohh maşallah ne güzelBugun evdeydi herseyi yapar sagolsun. Azcik titiz .Evi temizlemis.. Benden daha hizlidir . Ha bi de Domestos olmayan tshirti yok azcik da sakar![]()
Bu arada mutlu yıllarHem de dogum gunumdu dun aksam oyle seyleri kafama takiyorum iste
İyi ki doğmuşsun canımHem de dogum gunumdu dun aksam oyle seyleri kafama takiyorum iste
Sagol canim insallahİyi ki doğmuşsun canımsen kafana takmamaya çalış bebeğine odaklan
Bizde bn camları silemiyom ki adam silsin yüksek ayıptır söylemesi (15.Kat)Ev süpürüyo siliyo mutfaktan anlamaz. Önümüzde büyük temizlik var onu yapacak mecbur cam silme falan filan...