2021 Aralık Anneleri

Şişe çevirdim ama soğuk değildi öyle de denerim, yağı da akşam eşime söyleyim alığ gelsin. Yeminle doğursam bu kadar çekmezdim kaç gündür çektiğim
Bilirim o ağrıyı ne uyutuyor ne yürütüyor içini su doldur at buzluğa donsun bi yarım saat yap faydası olur canım
Bak bi de biri daha önermiş YouTube da egzersiz videoları var onlarda işe yarıyor

Ben henüz kullanmadım önümüzdeki hafta yıkayacağım yumuşatıcı da aldım

Yok aslında değil
Bilmiyorum gazım vardı yine
Bi de aşağıya doğru baskı hissettim
Ama niyeyse çok ikna oldum gece bi anda
Yav sen zorla erken doğurcen he
Senin bu gazdan çektiğin ne doktoruna sorsana probiyotik önersin onu kullan işe yarıyor. Sen listeden çıkarttıkça yiyecek gaz daha çok mu oluyor ne

Yav sen zorla erken doğurcen he
Senin bu gazdan çektiğin ne doktoruna sorsana probiyotik önersin onu kullan işe yarıyor. Sen listeden çıkarttıkça yiyecek gaz daha çok mu oluyor ne
Kullanıyorum zaten prebiyotik
Başta iyi gidiyordu şimdi pek fark yok
Tuvalete çıkmakta zorlaniyorum
Sanırım onun için korktum biraz
Ikınmak gerekiyor çünkü bazen
Ve gerçekten panik atak yaşıyor olabilirim
Bence dün nabzım 120 filandı
Ölçmedim korkmamak için

Neyse bugün arayacağım doktoru
Biz artık 15günde gelmedi sisteme geçelim dige
Yoksa zatwn ben nerdeyse 15 günde bi geleceğim
Hatta belki 10 günde belki de haftada

hatta sen hastanede bi oda al bu gidişle
Biraz sıvı beslen bak bakim rahatlarsın

Cnm ben çok çektim fakat bulamadım... ayakkabı seçimini iyi yapmalısın..kesinlikle çıplak ayak evde dolanma :) buzlu bi şişeyle egzersiz yap.. benim iğne yapıldı topuktan bi süredir idare ediyor.

hatta sen hastanede bi oda al bu gidişle
Biraz sıvı beslen bak bakim rahatlarsın
Yiyorum ya
Ama sanırım son trimester problemi kabızlık
Yoksa hiç sevmediğim ne kadar sulu şey sebze filan varsa yiyorum ama yok
Kendini strese sokma ya baskı hepimizde oluyor dün eşyalarla uğraştın ya ağırlaşmışsındır
Sen bilmiyorsun
Ben dün doğuruyordum
Zaten stresten nasıl doğurmadım onu da anlamadım

Keşke bütün anneler özel kamu farketmeksizin eşit şartlarda çalışsa bebeklerine zaman ayirsalar annelik izni en az 6 ay olsa
kesinlikle sonuna kadar katılıyorum. ben de özel sektöredeyim daha şimdiden müdürüm kıvranmaya başladı ne kadar kaldı izne gitmene diye. sürekli ücretsiz kullanıp kullanmayacağımı soruyor. malesef kullanamıcam bebeğim 3 aylık gibiyken işe başlamış olucam, süt izni desen yoğun olursam çıkamam ve buna rağmen yerime birini ayarlamışlar bile dönünce bakarız artık dedi tüm soğukkanlılığıyla. mesela bu sizdeki pandemiden dolayı olan 24.haftada idari izin olayı. kamudakiler için risk de bize virüs bulaşmıyor mı sanki. kaldı ki geçirdim de gebeyken. aynı gebelik aynı annelik ama şartlar çok farklı.

aynen öyle. ben kendim de 4 kilo doğmuşum ama annemin o kadar midesi bulanıyomuş ki 9 ay hiç geçmemiş. tek yiyebildiği şey şehriye çorbasıymış. bizim gibi ne vitaminler ne başka şeyler hiç bi destek yok. hep der seni şehriye çorbasıyla doğurdum diye. hatta kardeşim de dalga geçer ablamın adını şehriye koysaydınız diye

Haha sehriye iyi olurmus valla ben de 4 200 tosbik bebekmism

Bunu yasayan var mi diye msjlara bakiyordum naail sevindim benim de bu sekilde birden hareketleri azaldi. Hickirmasi nerdeyse sadece gece oluyor. Buyudu de kese dar geldiginden hareket edemiyor mu dite dusunup avunuyordum
Canım biz psikolojimizi bozuyoruz ,bebisler içeride uyuyor bol su iç tatlı şeyleri hafif yedikten sonra sol tarafına dön ve sessizce bekle cevap vericektir

Bu mesajdan sonra sehriye corbasi icmeye baslarmisiz puahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…