Hergun en az 2 cesit olmazsa evde savaş çıkıyor sanki yemek yapmaktan değil düşünmekten yıldımÖyle deme hergün yuvarlanamıyozsen bi günün tadını çıkar
Ev bana bn eve bakıyom bugün de yemek yapmazsam nolur bilinmezdeyim
Bn çalışıyor gözüküp evde duranlardanım patronum da kocamBenimde ruhum daralıyor yıllık iznim 9 gün kaldı ve şirket vermiyor ki kullanayım bugün ne çalışmak ne bişey gelmiyor içimden sadece dışarı çıkıp yürümek istiyorum
Sabah 6 da uyanıyor olmak dışında evde olmak güzel
Ahhaha valla bugun oglumu da yollamadim okula o yuzden o da yattiSabah 6 da uyanıyor olmak dışında evde olmak güzel
Mecbur kızım sabahçı 7 de servise biniyor bende kızım gittikten sonra uyuyamıyorum keşke uyuyabilsemSende bndensin beni de 6 uyandırıyorlar
Ayy vallahi ya düşünmek daha kötüHergun en az 2 cesit olmazsa evde savaş çıkıyor sanki yemek yapmaktan değil düşünmekten yıldım
Bn çalışıyor gözüküp evde duranlardanım patronum da kocam
O yüzden izin hep var
Yaaa kiyamam benim icerde 3 yildir kullanaamadigim izinlerim var dogurmasam yine kullanamayacaktimBenimde ruhum daralıyor yıllık iznim 9 gün kaldı ve şirket vermiyor ki kullanayım bugün ne çalışmak ne bişey gelmiyor içimden sadece dışarı çıkıp yürümek istiyorum
Geçmiş olsunAhhaha valla bugun oglumu da yollamadim okula o yuzden o da yattibiraz rahatsiz o yuzden doktora goturecegim
Hee sorma fırsat vermiyorlar dinleniyimAhh ne güzel .
Bizim ev buHergun en az 2 cesit olmazsa evde savaş çıkıyor sanki yemek yapmaktan değil düşünmekten yıldım
Eşim sulu yemek ister kızım etli yemek normal çocuklar patates kızartması makarna yer ama benim kızım sarma dolma etli yemek pilav da yemez oldu çok zorlanıyorum gerçektenAyy vallahi ya düşünmek daha kötü
Gerçi bnmkilere soruyom ne yapım pilavbana da o zor geliyor
İşten gelince de aman hiç çekilmezBizim ev bunapim ya işten gel yemek yap bazen disardan soyluyoruz valla
Bizde de talep neye yariyorsa hiçbir şekilde kabul etmiyorlar 2 aydır 3 kere talep ettim hepsi boşYaaa kiyamam benim icerde 3 yildir kullanaamadigim izinlerim var dogurmasam yine kullanamayacaktim
Oooo senin işin zor be yavrumEşim sulu yemek ister kızım etli yemek normal çocuklar patates kızartması makarna yer ama benim kızım sarma dolma etli yemek pilav da yemez oldu çok zorlanıyorum gerçekten
Ben çalışırken akşam yatmadan yapardım ertesi gün yemeğini çünkü eve gelişim 7.30 olurdu eve gelince sadece sofra hazırlayabilirdim.Disardan yemek güzel ama maliyeti hergun zorlar arada bir bizdeBizim ev bunapim ya işten gel yemek yap bazen disardan soyluyoruz valla
Ohh oh masallah kalici olsun kilolarin darisi basimaBen 45 kiloydum evlenmeden önce hiç mutlu değildim. Giydiğim hiçbirşeyi yakıştırmıyodum kendime. Onun için seni çok iyi anlıyorum. Evlenince ve çocuk tedavisine başlayınca yavaş yavaş kilo almaya başladım. 55 60 çok güzel bir kilo aralığı kendimede çok yakıştırıyorum. Popo filan biraz olacak yani hep çok özenirdim lisede pileli etek giyip içini dolduran kızlara. Ben safinaz gibi dolanırdım ortada
Kim geliyo kiHee sorma fırsat vermiyorlar dinleniyim
Canı sıkılıyor kahve içmeye geliyor
Kızım asla yumurta yemiyor eşim ayırmaz ama kız zorluyor ya patates kızartması sevmeyen çocuk mu olur ama var malesef inşallah oğlum herseyi yer şimdiden dua ediyorumOooo senin işin zor be yavrum
Bnmkilere 7/24 pilav ver gıkları çıkmaz da bn yapmıyorum Allahtan yemek ayrımı yapmazlar ne olursa yerler yumurta kırsam en kral yemek de işte sabah akşam olmuyor
İşin zor bnmki hiç ses etmez patateseKızım asla yumurta yemiyor eşim ayırmaz ama kız zorluyor ya patates kızartması sevmeyen çocuk mu olur ama var malesef inşallah oğlum herseyi yer şimdiden dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?