2021 Aralık Anneleri

Benimde ruhum daralıyor yıllık iznim 9 gün kaldı ve şirket vermiyor ki kullanayım bugün ne çalışmak ne bişey gelmiyor içimden sadece dışarı çıkıp yürümek istiyorum
Bn çalışıyor gözüküp evde duranlardanım patronum da kocam
O yüzden izin hep var

Hergun en az 2 cesit olmazsa evde savaş çıkıyor sanki yemek yapmaktan değil düşünmekten yıldım
Ayy vallahi ya düşünmek daha kötü
Gerçi bnmkilere soruyom ne yapım pilav bana da o zor geliyor

Benimde ruhum daralıyor yıllık iznim 9 gün kaldı ve şirket vermiyor ki kullanayım bugün ne çalışmak ne bişey gelmiyor içimden sadece dışarı çıkıp yürümek istiyorum
Yaaa kiyamam benim icerde 3 yildir kullanaamadigim izinlerim var dogurmasam yine kullanamayacaktim

Yaaa kiyamam benim icerde 3 yildir kullanaamadigim izinlerim var dogurmasam yine kullanamayacaktim
Bizde de talep neye yariyorsa hiçbir şekilde kabul etmiyorlar 2 aydır 3 kere talep ettim hepsi boş sabah zorla uyandım ilkkez bu kadar uykusuz kaldığımı hissettim uyuduğum halde ve modum uyandigimdan beri düşük

Eşim sulu yemek ister kızım etli yemek normal çocuklar patates kızartması makarna yer ama benim kızım sarma dolma etli yemek pilav da yemez oldu çok zorlanıyorum gerçekten
Oooo senin işin zor be yavrum
Bnmkilere 7/24 pilav ver gıkları çıkmaz da bn yapmıyorum Allahtan yemek ayrımı yapmazlar ne olursa yerler yumurta kırsam en kral yemek de işte sabah akşam olmuyor

Bizim ev bu napim ya işten gel yemek yap bazen disardan soyluyoruz valla
Ben çalışırken akşam yatmadan yapardım ertesi gün yemeğini çünkü eve gelişim 7.30 olurdu eve gelince sadece sofra hazırlayabilirdim.Disardan yemek güzel ama maliyeti hergun zorlar arada bir bizde

Ohh oh masallah kalici olsun kilolarin darisi basima
Bebisle ilgili bir gelisme var mi? Benim bu haftaki kontrolumde 8 gun geride bir oncekinde karin cevresi 2 hafta gerideydi

Oooo senin işin zor be yavrum
Bnmkilere 7/24 pilav ver gıkları çıkmaz da bn yapmıyorum Allahtan yemek ayrımı yapmazlar ne olursa yerler yumurta kırsam en kral yemek de işte sabah akşam olmuyor
Kızım asla yumurta yemiyor eşim ayırmaz ama kız zorluyor ya patates kızartması sevmeyen çocuk mu olur ama var malesef inşallah oğlum herseyi yer şimdiden dua ediyorum

Kızım asla yumurta yemiyor eşim ayırmaz ama kız zorluyor ya patates kızartması sevmeyen çocuk mu olur ama var malesef inşallah oğlum herseyi yer şimdiden dua ediyorum
İşin zor bnmki hiç ses etmez patatese inşallah yiyen çocuk iyidir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…