• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Ben de en azından 50de sabit kalsam süper olacak. 53-55 yakışıyor aslında ama olmayınca buna da razı olurum 🙈
Ay kesinlikle bari 50 olsam 40 i telaffuzdan kurtulsam diyorum 😁 bu durumu en iyi kilo alamayanlar anlar 😌
Canım biz psikolojimizi bozuyoruz ,bebisler içeride uyuyor 🙂 bol su iç tatlı şeyleri hafif yedikten sonra sol tarafına dön ve sessizce bekle 😁 cevap vericektir
Uyusun da buyusun minikler. Tamamen hareketsiz degilcama 3 gun oncesine kiyasla bariz fark var. Oluyor icerde bir seyler. Bir cogu da surecin getirisi de bilmeyince meraklaniyoruz 🤩😌

Benimde ciğer geliştirici iğneden sonra çok çok yavaşladı hareketi nerdeyse yok diyecem Bi kıpırtı oluyor çok şükür diyorum doktorum ilacın etkisinden dedi 2-3 güne düzelir dedi ama endişelenmemek elde değil öncesinde hiç durmuyordu çok hareketli ydi şimdi böyle olması endişelendiriyor

Benim bebis de iki gundur pek sakin, noluyo bunlara ya analarinin karninda telepatiyle haberlesip protesto falan mi yapiyolar😂
Yada şimdiden annemin gözünü korkutmuyum az sakin olayım diyor işte o zmnda biz panik oluyoruz 😬
Bnm kız gece hıçkırıyordu ona uyandım 🤣

Ay kesinlikle bari 50 olsam 40 i telaffuzdan kurtulsam diyorum 😁 bu durumu en iyi kilo alamayanlar anlar 😌

Uyusun da buyusun minikler. Tamamen hareketsiz degilcama 3 gun oncesine kiyasla bariz fark var. Oluyor icerde bir seyler. Bir cogu da surecin getirisi de bilmeyince meraklaniyoruz 🤩😌
Benden sana da bi 10 kg kalıcı 😬
Keşke verilseydi 😔

Benimde ciğer geliştirici iğneden sonra çok çok yavaşladı hareketi nerdeyse yok diyecem Bi kıpırtı oluyor çok şükür diyorum doktorum ilacın etkisinden dedi 2-3 güne düzelir dedi ama endişelenmemek elde değil öncesinde hiç durmuyordu çok hareketli ydi şimdi böyle olması endişelendiriyor
icin rahat olsun kuzum oyle olur demis zaten dr persembe gtcen dimi

Ayy keske 🤗 verilen bir sey olsa verecek cok benim vucudumda kilo tutmuyor iste metabolizmam cok hizli. Bayiliyorum etli butlu hatunlara 🤩

Ben 45 kiloydum evlenmeden önce hiç mutlu değildim. Giydiğim hiçbirşeyi yakıştırmıyodum kendime. Onun için seni çok iyi anlıyorum. Evlenince ve çocuk tedavisine başlayınca yavaş yavaş kilo almaya başladım. 55 60 çok güzel bir kilo aralığı kendimede çok yakıştırıyorum. Popo filan biraz olacak yani hep çok özenirdim lisede pileli etek giyip içini dolduran kızlara. Ben safinaz gibi dolanırdım ortada😏😏

Ben 45 kiloydum evlenmeden önce hiç mutlu değildim. Giydiğim hiçbirşeyi yakıştırmıyodum kendime. Onun için seni çok iyi anlıyorum. Evlenince ve çocuk tedavisine başlayınca yavaş yavaş kilo almaya başladım. 55 60 çok güzel bir kilo aralığı kendimede çok yakıştırıyorum. Popo filan biraz olacak yani hep çok özenirdim lisede pileli etek giyip içini dolduran kızlara. Ben safinaz gibi dolanırdım ortada😏😏
Ah bende dümdüz kızlara hayran hayran bakardım 😂 şimdi hamilelik bitsin radikal kararlarım var bakalım uygulamak nasip olur mu bilemem 😂😂

Hanımlar bebek bakım kremleri olarak mustelanın setlerini çok duyuyorum alan var mi? Dedim acaba gereksiz pahalı mı 😏

Bugün izin aldim evdeyim. Cok sansli evde olanlar valla ayı yogi yuvarlaniyorum hic bi is yapmiyorum :KK70: :halay: :halay:
Öyle deme hergün yuvarlanamıyoz 🤣🤣 sen bi günün tadını çıkar 🤣
Ev bana bn eve bakıyom bugün de yemek yapmazsam nolur bilinmezdeyim 🤣

Back