Ay kesinlikle bari 50 olsam 40 i telaffuzdan kurtulsam diyorumBen de en azından 50de sabit kalsam süper olacak. 53-55 yakışıyor aslında ama olmayınca buna da razı olurum
Uyusun da buyusun minikler. Tamamen hareketsiz degilcama 3 gun oncesine kiyasla bariz fark var. Oluyor icerde bir seyler. Bir cogu da surecin getirisi de bilmeyince meraklaniyoruzCanım biz psikolojimizi bozuyoruz ,bebisler içeride uyuyorbol su iç tatlı şeyleri hafif yedikten sonra sol tarafına dön ve sessizce bekle cevap vericektir
Vigenza Kadın Uzun Kol Hamile Emzirme Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ama bu lohusa Takımı değil pijamasonra bidaha okuyunca lohusa Takımı istediğinizi farkettm. Ama bn malını sevdm rahat
Benim kızım 37 de dönmüştüYanlismi anladm bilmiom da 34 e kdr doner gibi bisi dedi sanki. Benim 10 gun once bas asagidaydi simdi boyleydi:)degisiyor demekki
takdir ettim. olması gereken aslında.Mecbur kaldiklari icin yaptilar müsterinin birisi kadin calisanlarin hakkina cok onem verdigi icin yaptilar.
Yada şimdiden annemin gözünü korkutmuyum az sakin olayım diyor işte o zmnda biz panik oluyoruzBenim bebis de iki gundur pek sakin, noluyo bunlara ya analarinin karninda telepatiyle haberlesip protesto falan mi yapiyolar
Benden sana da bi 10 kg kalıcıAy kesinlikle bari 50 olsam 40 i telaffuzdan kurtulsam diyorumbu durumu en iyi kilo alamayanlar anlar
Uyusun da buyusun minikler. Tamamen hareketsiz degilcama 3 gun oncesine kiyasla bariz fark var. Oluyor icerde bir seyler. Bir cogu da surecin getirisi de bilmeyince meraklaniyoruz
icin rahat olsun kuzum oyle olur demis zaten dr persembe gtcen dimiBenimde ciğer geliştirici iğneden sonra çok çok yavaşladı hareketi nerdeyse yok diyecem Bi kıpırtı oluyor çok şükür diyorum doktorum ilacın etkisinden dedi 2-3 güne düzelir dedi ama endişelenmemek elde değil öncesinde hiç durmuyordu çok hareketli ydi şimdi böyle olması endişelendiriyor
Ayy keskeBenden sana da bi 10 kg kalıcı
Keşke verilseydi
Ne güzelAyy keskeverilen bir sey olsa verecek cok benim vucudumda kilo tutmuyor iste metabolizmam cok hizli. Bayiliyorum etli butlu hatunlara
Ayy keskeverilen bir sey olsa verecek cok benim vucudumda kilo tutmuyor iste metabolizmam cok hizli. Bayiliyorum etli butlu hatunlara
Ah bende dümdüz kızlara hayran hayran bakardımBen 45 kiloydum evlenmeden önce hiç mutlu değildim. Giydiğim hiçbirşeyi yakıştırmıyodum kendime. Onun için seni çok iyi anlıyorum. Evlenince ve çocuk tedavisine başlayınca yavaş yavaş kilo almaya başladım. 55 60 çok güzel bir kilo aralığı kendimede çok yakıştırıyorum. Popo filan biraz olacak yani hep çok özenirdim lisede pileli etek giyip içini dolduran kızlara. Ben safinaz gibi dolanırdım ortada
Çoğunluk mustela aldı içerik temiz diyeHanımlar bebek bakım kremleri olarak mustelanın setlerini çok duyuyorum alan var mi? Dedim acaba gereksiz pahalı mı
İncia ve hiip aldım , ikiside temiz içerikli ürünlerden .Hanımlar bebek bakım kremleri olarak mustelanın setlerini çok duyuyorum alan var mi? Dedim acaba gereksiz pahalı mı
Sabah 6 da uyanıyor olmak dışında evde olmak güzelBugün izin aldim evdeyim. Cok sansli evde olanlar valla ayı yogi yuvarlaniyorum hic bi is yapmiyorum
Öyle deme hergün yuvarlanamıyozBugün izin aldim evdeyim. Cok sansli evde olanlar valla ayı yogi yuvarlaniyorum hic bi is yapmiyorum
Sende bndensin beni de 6 uyandırıyorlarSabah 6 da uyanıyor olmak dışında evde olmak güzel
Benimde ruhum daralıyor yıllık iznim 9 gün kaldı ve şirket vermiyor ki kullanayım bugün ne çalışmak ne bişey gelmiyor içimden sadece dışarı çıkıp yürümek istiyorumBugün izin aldim evdeyim. Cok sansli evde olanlar valla ayı yogi yuvarlaniyorum hic bi is yapmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?