2021 Aralık Anneleri

Bizimde oyle valla napacaz bilmiyorum 16 hafta maas yok. Toplu alacagim

Asıl sorunlar ise başlayınca oluyor zaten bakıcı sorunu kreş sorunu allah hepimize yardım etsin valla çok şükür benimkini babannesi bakacak üç yaşında da kreşe vereceğim allah omur verir de görürsek o günleri

İyi olmanıza sevindim canım 29+5te 1365 olması normalmiymiş göbek çevresi ölçümü haftasıyla uyumlu mu çıktı.

Bizimkine de babaanne bakacak insallah.

Hayır bide her kurum farklı uygulama yapıyor. Söylediğinde de onlar yanlış yapıyor deniyo. Bu gibi işleri kişilerin yorumuna bırakmamak lazım. Yoruma kalisak yandık. Hak hakkaniyet biter ki öyle oldu. Bir sürü hamile çalışabilir raporu almamış yazık değil mi. Biz bebemizle azcik daha fazla zamanımız olsun Diye o ağır halimizle bile göze alıyoruz çalışmayı. Neyse eşime soyledim. Cumhurbaşkanlığı külliyesi personel işlerini aramış. Yoruma kapalı bir durum bu. Kanun var kimse hamilelerin iznini raporunu yorumlayamaz demişler. Hatta bizi arasınlar izah ederiz demişler. Bizim kurum görüş soracak hayirlisi bakalım
İşte bu idari izin kafaları karıştırmış. Madem idari izne çıkıyorsun amaç virüsten korumak. 32.haftada da ben calismani istemiyorum seni korumuş olmak adına deniyo. Yani söylenecek Cok şey var ama

Maalesef... Sadece aslında iş veren yahut kurumlarda değil her şekilde esneliklik olmalı ama yapmıyorlar umurlarinda olduğunu zannetmiyorum kanun koyucular vs hepsi aynı .

Birçok kamu müdürü gerçekten resmi yazıyı okuyup yorumlayamiyor işine geldiği gibi çeviriyor lafı
Ben benim şubeye bakan müdürle çok fena kavga ederek ayrıldım hatta burda da paylasmistim ilk aylar mide bulantısı çok yaşadım raporluydum delta da yeni çıkmıştı o sıralar raporlu oldugum halde *olmezsin raporu kes ise gel*dedi amaç ve beni korumak felan değil üzerine düşen işi mevcut personelle yapamayip işi bilenı çağırmak ki gitmedim tek personel yaotigim isler icin yerime 4 personel birden görevlendirdi hala da beni arar sorarlar isleri
Sorumluluk almak istemiyorsa kurum dilekçe yazdirsin imzalatsin sonuçta anne olarak karar verip ise baklamak hakkı herkesin.
Bizleri hiçbir durumda düşünmeyen amirler ne hikmetse beş hafta için pek dusunur oluyorlar sanki maaşı da onlar veriyormuş gibi

İyi olmanıza sevindim canım 29+5te 1365 olması normalmiymiş göbek çevresi ölçümü haftasıyla uyumlu mu çıktı.
Adete gore genel olarak olcumler tam cikmis 29+5 hepsinin ortalama aliniyor sanrm gobek cevre geri bir niye oyle oluyor acaba bisi demedi ben de sormadim cikinca gordm

Nekadar çirkin bir cevap vermiş. İnsanlıkla hiç alakası yok. Yazık.

Valla bizim okulda süt iznine gitmek isteyenlere müdürümüz öğle arası gidin gelin okuldan ayrılmanıza izin veriyorum demiş Millet öğle arası yemeğe de gidiyor marketten sigara almaya da gidiyor sanki okulda kalmamız zorunluymuş da süt izni veriyor gibi triplere giriyor bit yavrusu müdürümüz öğle aramız 40dk idi, öğleden sonraki dersi felan vermedi

Gobek cevresi 28 hafta cikmis digerleri 30 hafta normal dedi valla ben de anlamadm:)

Bebiş haftasına göre zayıf olduğu için göbek çevresi geri çıkıyor. Benimde baş çevresi haftasıyla aynı, fl birkaç gün önde gidiyor ama kilosu malesef geri geliyor. Ne yesekte yarasa bu kızlara yaa. aynı haftalık olanlar 1500 1600 civarı.

Bebem 12 gün öndeydi en son. Akşam yemeği olarak makarna ve peynir yedim yanında az. Sadece gebelikten keyif almaya bak lütfen. O kendi olabileceği kadar olacak. Ne yediğinin önemi yok.

Bizimkiler simdiden fit olcek

Bebem 12 gün öndeydi en son. Akşam yemeği olarak makarna ve peynir yedim yanında az. Sadece gebelikten keyif almaya bak lütfen. O kendi olabileceği kadar olacak. Ne yediğinin önemi yok.
Aynen bence de her bebis farkli saglikli olsunlar insallah

Canim bebisin kafasi yukarda mi hissediyor musun benim de oyleymis degisirse anlarm herhalde dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…