Bizimde oyle valla napacaz bilmiyorum 16 hafta maas yok. Toplu alacagimKeşke öyle olsabugün eşim soruyo ki izne ayrıldığın 16 haftada maaşını verecekler mi ,kredimiz var ödediğim benim maaştan giden . Evet dedim , bakalım ne olacak ücretsiz izni sonrasında çok istiyorum ama nasip
Asıl sorunlar ise başlayınca oluyor zaten bakıcı sorunu kreş sorunuKeşke öyle olsabugün eşim soruyo ki izne ayrıldığın 16 haftada maaşını verecekler mi ,kredimiz var ödediğim benim maaştan giden . Evet dedim , bakalım ne olacak ücretsiz izni sonrasında çok istiyorum ama nasip
Iyi cok sukur cnm 1365 gr olmus 29+5 yaklasik 40 cm . Bir de bas sirt yukarda ayaklar asagidaymis pozisyon degismis yine degisir dedi kafasi mideme baski yapiomus hep yaniyor mide:)1ay sonra gel dedi ben 3 haftaya fln gelrm dedim. Dogum en gec 5 aralik fln beklenir dedi tabi sancin fln olmazsa.
Bizimkine de babaanne bakacak insallah.Asıl sorunlar ise başlayınca oluyor zaten bakıcı sorunu kreş sorunuallah hepimize yardım etsin valla çok şükür benimkini babannesi bakacak üç yaşında da kreşe vereceğim allah omur verir de görürsek o günleri
Hayır bide her kurum farklı uygulama yapıyor. Söylediğinde de onlar yanlış yapıyor deniyo. Bu gibi işleri kişilerin yorumuna bırakmamak lazım. Yoruma kalisak yandık. Hak hakkaniyet biter ki öyle oldu. Bir sürü hamile çalışabilir raporu almamış yazık değil mi. Biz bebemizle azcik daha fazla zamanımız olsun Diye o ağır halimizle bile göze alıyoruz çalışmayı. Neyse eşime soyledim. Cumhurbaşkanlığı külliyesi personel işlerini aramış. Yoruma kapalı bir durum bu. Kanun var kimse hamilelerin iznini raporunu yorumlayamaz demişler. Hatta bizi arasınlar izah ederiz demişler. Bizim kurum görüş soracak hayirlisi bakalımKabul etmeme gibi bir luksleri yok ki mevzuatta genelgede kanunda yeri yok beş hafta az değil ki müdür mu gelip bakacak Ben ise başlasam bebeğe, benim arkadaşlar hep çalışır raporu aldılar kiminin şube müdürleri idari izinleri devam ettirdi ise gitmediler.bende yerime personel verildi il muduruyle görüşeceğim bakalım ya beş hafta bana şube ayarlasinlar yada idari izin kullanayim yanacak izinlerim de var ama onları kullanirsam doğum sonrasına aktarilmiyormus haftalar
İşte bu idari izin kafaları karıştırmış. Madem idari izne çıkıyorsun amaç virüsten korumak. 32.haftada da ben calismani istemiyorum seni korumuş olmak adına deniyo. Yani söylenecek Cok şey var amaYa ne kadar saçma . Ben ozeldeyim bizde 32 de ister çalışır raporunu alır çalışırsın ,ister çalışamaz rap.alir çalışamaz ve 16 haftalık ücretli izni öğlece kullanırsın . Sadece bizde süt izni sizlerden farklı biz tam 8.bucuk saat çalışıyoruz aynı maaş sizlerde sanırım 5 saat
DemiBen de oglumda oyleydim. Çok fazla evhamliydim. İlk bebek ćünküsü
Maalesef... Sadece aslında iş veren yahut kurumlarda değil her şekilde esneliklik olmalı ama yapmıyorlarHayır bide her kurum farklı uygulama yapıyor. Söylediğinde de onlar yanlış yapıyor deniyo. Bu gibi işleri kişilerin yorumuna bırakmamak lazım. Yoruma kalisak yandık. Hak hakkaniyet biter ki öyle oldu. Bir sürü hamile çalışabilir raporu almamış yazık değil mi. Biz bebemizle azcik daha fazla zamanımız olsun Diye o ağır halimizle bile göze alıyoruz çalışmayı. Neyse eşime soyledim. Cumhurbaşkanlığı külliyesi personel işlerini aramış. Yoruma kapalı bir durum bu. Kanun var kimse hamilelerin iznini raporunu yorumlayamaz demişler. Hatta bizi arasınlar izah ederiz demişler. Bizim kurum görüş soracak hayirlisi bakalım
İşte bu idari izin kafaları karıştırmış. Madem idari izne çıkıyorsun amaç virüsten korumak. 32.haftada da ben calismani istemiyorum seni korumuş olmak adına deniyo. Yani söylenecek Cok şey var ama
Birçok kamu müdürü gerçekten resmi yazıyı okuyup yorumlayamiyor işine geldiği gibi çeviriyor lafıHayır bide her kurum farklı uygulama yapıyor. Söylediğinde de onlar yanlış yapıyor deniyo. Bu gibi işleri kişilerin yorumuna bırakmamak lazım. Yoruma kalisak yandık. Hak hakkaniyet biter ki öyle oldu. Bir sürü hamile çalışabilir raporu almamış yazık değil mi. Biz bebemizle azcik daha fazla zamanımız olsun Diye o ağır halimizle bile göze alıyoruz çalışmayı. Neyse eşime soyledim. Cumhurbaşkanlığı külliyesi personel işlerini aramış. Yoruma kapalı bir durum bu. Kanun var kimse hamilelerin iznini raporunu yorumlayamaz demişler. Hatta bizi arasınlar izah ederiz demişler. Bizim kurum görüş soracak hayirlisi bakalım
İşte bu idari izin kafaları karıştırmış. Madem idari izne çıkıyorsun amaç virüsten korumak. 32.haftada da ben calismani istemiyorum seni korumuş olmak adına deniyo. Yani söylenecek Cok şey var ama
Gobek cevresi 28 hafta cikmis digerleri 30 hafta normal dedi valla ben de anlamadm:)İyi olmanıza sevindim canım29+5te 1365 olması normalmiymiş göbek çevresi ölçümü haftasıyla uyumlu mu çıktı.
Adete gore genel olarak olcumler tam cikmis 29+5 hepsinin ortalama aliniyor sanrm gobek cevre geri bir niye oyle oluyor acaba bisi demedi ben de sormadim cikinca gordmİyi olmanıza sevindim canım29+5te 1365 olması normalmiymiş göbek çevresi ölçümü haftasıyla uyumlu mu çıktı.
Nekadar çirkin bir cevap vermiş. İnsanlıkla hiç alakası yok.Birçok kamu müdürü gerçekten resmi yazıyı okuyup yorumlayamiyor işine geldiği gibi çeviriyor lafı
Ben benim şubeye bakan müdürle çok fena kavga ederek ayrıldım hatta burda da paylasmistim ilk aylar mide bulantısı çok yaşadım raporluydum delta da yeni çıkmıştı o sıralar raporlu oldugum halde *olmezsin raporu kes ise gel*dedi amaç ve beni korumak felan değil üzerine düşen işi mevcut personelle yapamayip işi bilenı çağırmak ki gitmedim tek personel yaotigim isler icin yerime 4 personel birden görevlendirdi hala da beni arar sorarlar isleri
Sorumluluk almak istemiyorsa kurum dilekçe yazdirsin imzalatsin sonuçta anne olarak karar verip ise baklamak hakkı herkesin.
Bizleri hiçbir durumda düşünmeyen amirler ne hikmetse beş hafta için pek dusunur oluyorlar sanki maaşı da onlar veriyormuş gibi
Gobek cevresi 28 hafta cikmis digerleri 30 hafta normal dedi valla ben de anlamadm:)
Bebem 12 gün öndeydi en son. Akşam yemeği olarak makarna ve peynir yedim yanında az. Sadece gebelikten keyif almaya bak lütfen. O kendi olabileceği kadar olacak. Ne yediğinin önemi yok.Bebiş haftasına göre zayıf olduğu için göbek çevresi geri çıkıyor. Benimde baş çevresi haftasıyla aynı, fl birkaç gün önde gidiyor ama kilosu malesef geri geliyor. Ne yesekte yarasa bu kızlara yaa.aynı haftalık olanlar 1500 1600 civarı.
Bizimkiler simdiden fit olcekBebiş haftasına göre zayıf olduğu için göbek çevresi geri çıkıyor. Benimde baş çevresi haftasıyla aynı, fl birkaç gün önde gidiyor ama kilosu malesef geri geliyor. Ne yesekte yarasa bu kızlara yaa.aynı haftalık olanlar 1500 1600 civarı.
Aynen bence de her bebis farkli saglikli olsunlar insallahBebem 12 gün öndeydi en son. Akşam yemeği olarak makarna ve peynir yedim yanında az. Sadece gebelikten keyif almaya bak lütfen. O kendi olabileceği kadar olacak. Ne yediğinin önemi yok.
Amin amin inşallah. Benimkinin de kafa önden gidiyo koca kafalı olcak babası gibiAynen bence de her bebis farkli saglikli olsunlar insallah
Canim bebisin kafasi yukarda mi hissediyor musun benim de oyleymis degisirse anlarm herhalde dmiBebem 12 gün öndeydi en son. Akşam yemeği olarak makarna ve peynir yedim yanında az. Sadece gebelikten keyif almaya bak lütfen. O kendi olabileceği kadar olacak. Ne yediğinin önemi yok.
Oyyy kayinvalide yuzu kafa babasi demekAmin amin inşallah. Benimkinin de kafa önden gidiyo koca kafalı olcak babası gibi
Kafa hala yukarda bence aşağılarda daha çok hareket var ayaklar ordadır diyorum.Canim bebisin kafasi yukarda mi hissediyor musun benim de oyleymis degisirse anlarm herhalde dmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?