2021 Aralık Anneleri

Yanlismi anladm bilmiom da 34 e kdr doner gibi bisi dedi sanki. Benim 10 gun once bas asagidaydi simdi boyleydi:)degisiyor demekki
Tamam şimdiye değişmiştir ama simdiden sonra çok farkedecek ya kilo o yüzden sordum. Bakalım benim muayene nasıl gidecek ne diyecek. şimdi 32de gitmiş olcam. Bi dahaki kontrole 34e cağırır.

Nekadar çirkin bir cevap vermiş. İnsanlıkla hiç alakası yok. Yazık.
Aynen öyle bizde bunlara müdür diyoruz işte malesef
güzel yakistirmà
Süt iznini anne istedi saat olarak belirler diyor açık ve net kanunda ama öğretmenlerde ders programi felan nasıl ayarlanır bilmiyorum

Tamam şimdiye değişmiştir ama simdiden sonra çok farkedecek ya kilo o yüzden sordum. Bakalım benim muayene nasıl gidecek ne diyecek. şimdi 32de gitmiş olcam. Bi dahaki kontrole 34e cağırır.
Evet buyudukce donmesi zor olabilir bakalim ne dicek doktor cnm son anda da donen oluyormu acaba sorarsn dr a bi,)

Böyle karşılaştırmalar yapmayın ya 200 300 gr bebek çok zayıf demek değil ki. Kaldı ki yapısı minyon da olabilir. 4 kilonun altında bebek doğurmak sağlıksız bebek doğurmak demek değil. Benim annem abimi 4.5 kilo doğurmuş ama sor nasıl beslendi :) Bazı şeyler de ırsi.
Siz keyfini çıkarın bugünlerin

Ben 43 kg olduğum dönemi biliyorum. 48 ile hamile kaldım o da en kilolu halim şimdiye kadarki
Ben de 48 le hamile kaldim. Burda arkadaslar fazla kilo sohbeti yaparken ben halbuki naail ozeniyorum Keske dogumdan sonra kilom kalsa diyenlerdenim
Bunu yasayan var mi diye msjlara bakiyordum naail sevindim benim de bu sekilde birden hareketleri azaldi. Hickirmasi nerdeyse sadece gece oluyor. Buyudu de kese dar geldiginden hareket edemiyor mu dite dusunup avunuyordum

İyi geceler kızlar, ayağımda topuk dikeni çıktı, bir haftadır işkence çekiyorum, geceleri bile acıdan uyuyamıyorum, üstüne basmak şöyle dursun uzanırken bile çok ağrıyor. Sirkeli su, şişeyle egzersiz limon bağlama vs denedim, minoset içtim bana mısın demiyor. Var mı yaşayıp ilaçsız çözüm bulan?

Ben de en azından 50de sabit kalsam süper olacak. 53-55 yakışıyor aslında ama olmayınca buna da razı olurum

Domates koyan da duymuştum sanki. Bir de at kestanesi kremi iyi geliyor diye biliyorum. Cok gecmis olsun canim.

Benim midem niye bu saatte coşuyor yahu mide yanmasindan yatamiyorum dün gecede aynıydı sabah ezanina kadar uyumadım

Aynen öyle bizde bunlara müdür diyoruz işte malesef

güzel yakistirmà
Süt iznini anne istedi saat olarak belirler diyor açık ve net kanunda ama öğretmenlerde ders programi felan nasıl ayarlanır bilmiyorum
Valla bizimki öğle arası gönderiyor dediğim gibi zaten öğle arası insanlar istediğini yapabilir yani

gecmis olsun ben fizyoterapistim topuk dikeninin tek caresi egzersizdir egzersizleri tam yaparsan bikac gune agrin hafifler gunde 3 defa 10-12 dk buz koy egzersizlerden sonra egzersizleri buradan anlatmak zor olur ama youtube a yazarsan hepsi ayrintili cikiyor onlara ek olarak soguk soda sisesini ayaginin altinda al ayakta bi sekilde bastirarak yuvarla hem soguk iyi gelir hemde gerginligi alir. Egzersizlere bak sorun olursa yardimci olurum

Buzluğa su şişesi koyup ayağının altında götür getir bnmde var ilaç çok da fayda etmiyor birde sakın düz giyme bi tık yüksek terlik spor ayakkabı at kestanesi yağı da iyi geliyor

Çok teşekkür ederim bugün denerim hepsini çok sağolun

Buzluğa su şişesi koyup ayağının altında götür getir bnmde var ilaç çok da fayda etmiyor birde sakın düz giyme bi tık yüksek terlik spor ayakkabı at kestanesi yağı da iyi geliyor
Şişe çevirdim ama soğuk değildi öyle de denerim, yağı da akşam eşime söyleyim alığ gelsin. Yeminle doğursam bu kadar çekmezdim kaç gündür çektiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…