Sağlıkla gelsin eşek sıpası napalım.Oyyy kayinvalide yuzu kafa babasi demekhuyu da annesine ceksin
Benim de oyle cnm asagida tiktik ayaklarKafa hala yukarda bence aşağılarda daha çok hareket var ayaklar ordadır diyorum.
Nasip beaaaBenim de oyle cnm asagida tiktik ayaklardeğişirmis daha pozisyonu
Yanlismi anladm bilmiom da 34 e kdr doner gibi bisi dedi sanki. Benim 10 gun once bas asagidaydi simdi boyleydi:)degisiyor demekkiNasip beaaabunun bi sınırı var mı ki acep en son ne zaman döner?
Tamam şimdiye değişmiştir ama simdiden sonra çok farkedecek ya kilo o yüzden sordum. Bakalım benim muayene nasıl gidecek ne diyecek.Yanlismi anladm bilmiom da 34 e kdr doner gibi bisi dedi sanki. Benim 10 gun once bas asagidaydi simdi boyleydi:)degisiyor demekki
Aynen öyle bizde bunlara müdür diyoruz işte malesefNekadar çirkin bir cevap vermiş. İnsanlıkla hiç alakası yok.Yazık.
Valla bizim okulda süt iznine gitmek isteyenlere müdürümüz öğle arası gidin gelin okuldan ayrılmanıza izin veriyorum demiş Millet öğle arası yemeğe de gidiyor marketten sigara almaya da gidiyor sanki okulda kalmamız zorunluymuş da süt izni veriyor gibi triplere giriyor bit yavrusu müdürümüzöğle aramız 40dk idi, öğleden sonraki dersi felan vermedi
Evet buyudukce donmesi zor olabilir bakalim ne dicek doktor cnm son anda da donen oluyormu acaba sorarsn dr a bi,)Tamam şimdiye değişmiştir ama simdiden sonra çok farkedecek ya kilo o yüzden sordum. Bakalım benim muayene nasıl gidecek ne diyecek.şimdi 32de gitmiş olcam. Bi dahaki kontrole 34e cağırır.
Böyle karşılaştırmalar yapmayın ya 200 300 gr bebek çok zayıf demek değil ki. Kaldı ki yapısı minyon da olabilir. 4 kilonun altında bebek doğurmak sağlıksız bebek doğurmak demek değil. Benim annem abimi 4.5 kilo doğurmuş ama sor nasıl beslendi :) Bazı şeyler de ırsi.Bebiş haftasına göre zayıf olduğu için göbek çevresi geri çıkıyor. Benimde baş çevresi haftasıyla aynı, fl birkaç gün önde gidiyor ama kilosu malesef geri geliyor. Ne yesekte yarasa bu kızlara yaa.aynı haftalık olanlar 1500 1600 civarı.
Ben de 48 le hamile kaldim. Burda arkadaslar fazla kilo sohbeti yaparken ben halbuki naail ozeniyorumBen 43 kg olduğum dönemi biliyorum. 48 ile hamile kaldım o da en kilolu halim şimdiye kadarki
Bunu yasayan var mi diye msjlara bakiyordum naail sevindimMerhaba arkadaşlar, günaydın hepinize mutlu bir hafta başlangıcı dilerim. Ben kızımın hareketlerini bir iki gün öncesine dek güçlü hissederken son 2 gündür çok hafif hissediyorum acaba neden ? Bu haftalar da sanırım böyle oluyormuş ama.yine de insan endişe ediyor
Ben de en azından 50de sabit kalsam süper olacak. 53-55 yakışıyor aslında ama olmayınca buna da razı olurumBen de 48 le hamile kaldim. Burda arkadaslar fazla kilo sohbeti yaparken ben halbuki naail ozeniyorumKeske dogumdan sonra kilom kalsa diyenlerdenim
Bunu yasayan var mi diye msjlara bakiyordum naail sevindimbenim de bu sekilde birden hareketleri azaldi. Hickirmasi nerdeyse sadece gece oluyor. Buyudu de kese dar geldiginden hareket edemiyor mu dite dusunup avunuyordum
Domates koyan da duymuştum sanki. Bir de at kestanesi kremi iyi geliyor diye biliyorum. Cok gecmis olsun canim.İyi geceler kızlar, ayağımda topuk dikeni çıktı, bir haftadır işkence çekiyorum, geceleri bile acıdan uyuyamıyorum, üstüne basmak şöyle dursun uzanırken bile çok ağrıyor. Sirkeli su, şişeyle egzersiz limon bağlama vs denedim, minoset içtim bana mısın demiyor. Var mı yaşayıp ilaçsız çözüm bulan?
Teşekkür ederim domatesi deneyim bir deDomates koyan da duymuştum sanki. Bir de at kestanesi kremi iyi geliyor diye biliyorum. Cok gecmis olsun canim.
Valla bizimki öğle arası gönderiyor dediğim gibi zaten öğle arası insanlar istediğini yapabilir yaniAynen öyle bizde bunlara müdür diyoruz işte malesef
güzel yakistirmà
Süt iznini anne istedi saat olarak belirler diyor açık ve net kanunda ama öğretmenlerde ders programi felan nasıl ayarlanır bilmiyorum
İyi geceler kızlar, ayağımda topuk dikeni çıktı, bir haftadır işkence çekiyorum, geceleri bile acıdan uyuyamıyorum, üstüne basmak şöyle dursun uzanırken bile çok ağrıyor. Sirkeli su, şişeyle egzersiz limon bağlama vs denedim, minoset içtim bana mısın demiyor. Var mı yaşayıp ilaçsız çözüm bulan
Buzluğa su şişesi koyup ayağının altında götür getir bnmde var ilaç çok da fayda etmiyor birde sakın düz giyme bi tık yüksek terlik spor ayakkabı at kestanesi yağı da iyi geliyorİyi geceler kızlar, ayağımda topuk dikeni çıktı, bir haftadır işkence çekiyorum, geceleri bile acıdan uyuyamıyorum, üstüne basmak şöyle dursun uzanırken bile çok ağrıyor. Sirkeli su, şişeyle egzersiz limon bağlama vs denedim, minoset içtim bana mısın demiyor. Var mı yaşayıp ilaçsız çözüm bulan?
Çok teşekkür ederim bugün denerim hepsini çok sağolungecmis olsun ben fizyoterapistim topuk dikeninin tek caresi egzersizdir egzersizleri tam yaparsan bikac gune agrin hafifler gunde 3 defa 10-12 dk buz koy egzersizlerden sonra egzersizleri buradan anlatmak zor olur ama youtube a yazarsan hepsi ayrintili cikiyor onlara ek olarak soguk soda sisesini ayaginin altinda al ayakta bi sekilde bastirarak yuvarla hem soguk iyi gelir hemde gerginligi alir. Egzersizlere bak sorun olursa yardimci olurum
Şişe çevirdim ama soğuk değildi öyle de denerim, yağı da akşam eşime söyleyim alığ gelsin. Yeminle doğursam bu kadar çekmezdim kaç gündür çektiğimBuzluğa su şişesi koyup ayağının altında götür getir bnmde var ilaç çok da fayda etmiyor birde sakın düz giyme bi tık yüksek terlik spor ayakkabı at kestanesi yağı da iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?