Merhaba benim çalıştığım kurum calisamazsiniz rapor alsanız bile kabul etmiyoruz dedi. Haftaya çalışabilir raporu alacaktım. Ki alacağım da bakalım nasıl gelişecek olaylarBenimki iki hafta ds bir dedi de ben üçüncü hafta gideceğim onun haftasına da çalışır raporu alıcam mecbur ise baslamak zorundayım beş hafta için
Benimki dönmedi hala kafa yukarda tekneleri aşağıda aşağıda hissediyorum
Doktorum da diyor donmese de senin için önemli değilsezaryan olacak ya
Doktorum 1 ayda devam etti hep raporunda o günBenimki iki hafta ds bir dedi de ben üçüncü hafta gideceğim onun haftasına da çalışır raporu alıcam mecbur ise baslamak zorundayım beş hafta için
Benimki dönmedi hala kafa yukarda tekneleri aşağıda aşağıda hissediyorum
Doktorum da diyor donmese de senin için önemli değilsezaryan olacak ya
Ben rapor için 32+6 da gideceğimMaşallah canım çok güzelbende seni merak ettim yazacaktım bekleyelim dedim . En geç 5 Aralık mi dedi senle ben aynı haftadayiz 29+5 ben sezeryan olacam ya acaba benim senden daha mı erken olur ,ben 32+0 da gidicem hem rapor için hemde kontrole muhtemelen bana o zaman tarih verir ve benim dr.da her gittiğimde o da beni telkin ediyor su haftada gösterir vs ama ben umudu kestim doğumda görecem hanfendiyi
Ne alaka ? Amaç zaten örnek veriyorum durumunuz kritik diyelim o yüzden veriliyor keyfi bir durum değil ki ,sizlik bişey yok ki ne gariplerMerhaba benim çalıştığım kurum calisamazsiniz rapor alsanız bile kabul etmiyoruz dedi. Haftaya çalışabilir raporu alacaktım. Ki alacağım da bakalım nasıl gelişecek olaylar
Benimde tospikleri görelim bakalimBnmde haftaya perşembe
Normal mi olacaktı ?Ben rapor için 32+6 da gideceğim1 hafta daha kalmak icin bebisle
Yok cnm sezeryan olacak. Ben devlete gidiyorum bana bisey diyen olmadi. Bende o sekilde gidecegim bakalim nolacakNormal mi olacaktı ?Benim daktır kendisi dedi 32+0 da gel çalışabilir raporunu vereyim diye ,kendim sorduğum halde 32+ilerleyen günlerinde alsam yok dedi 32+0 da gel .
Bilmiyorum valla doktora sordum kendisi dedi ki geçen günlerine gelme tam 32+0 da burada ol o rapor öyle veriliyor dedi . Bence öğren canım belki kabul olmuyo olabilir bilmiyorum ben ilkez hamilelik gecirdigimden doktorumdan teyit amaçlı sormuştumYok cnm sezeryan olacak. Ben devlete gidiyorum bana bisey diyen olmadi. Bende o sekilde gidecegim bakalim nolacak
Yok çalışabilir raporuna karşı idare. 5 hafta çalışıp bebek doğduktan sonra o 5 haftayı izin olarak kullanmak istemiştim. Diyorlar ki direkt çalışamaz analık iznini kullansin şeklinde raporunu al getirNe alaka ? Amaç zaten örnek veriyorum durumunuz kritik diyelim o yüzden veriliyor keyfi bir durum değil ki ,sizlik bişey yok ki ne garipler
Hamileyken aldığımız vitamin takviyelerinin emzirme dönemi için olanları da var. Ben kullanmayı düşünüyorum.Hamileyken vitamin takviyesi alıyoruz o saçlarımıza da iyi geliyor. Emzirme döneminde bırakınca dökülmesi normal. Emzirme döneminde de mi takviye alsak.
Kabul etmeme gibi bir luksleri yok ki mevzuatta genelgede kanunda yeri yok beş hafta az değil ki müdür mu gelip bakacak Ben ise başlasam bebeğe, benim arkadaşlar hep çalışır raporu aldılar kiminin şube müdürleri idari izinleri devam ettirdi ise gitmediler.bende yerime personel verildi il muduruyle görüşeceğim bakalım ya beş hafta bana şube ayarlasinlar yada idari izin kullanayim yanacak izinlerim de var ama onları kullanirsam doğum sonrasına aktarilmiyormus haftalarMerhaba benim çalıştığım kurum calisamazsiniz rapor alsanız bile kabul etmiyoruz dedi. Haftaya çalışabilir raporu alacaktım. Ki alacağım da bakalım nasıl gelişecek olaylar
Bilmiyorum ki oglumdada oyle almistim sikinti olmamisti. Yinede haftaya sorarimBilmiyorum valla doktora sordum kendisi dedi ki geçen günlerine gelme tam 32+0 da burada ol o rapor öyle veriliyor dedi . Bence öğren canım belki kabul olmuyo olabilir bilmiyorum ben ilkez hamilelik gecirdigimden doktorumdan teyit amaçlı sormuştum
Ya ne kadar saçma . Ben ozeldeyim bizde 32 de ister çalışır raporunu alır çalışırsın ,ister çalışamaz rap.alir çalışamaz ve 16 haftalık ücretli izni öğlece kullanırsın . Sadece bizde süt izni sizlerden farklı biz tam 8.bucuk saat çalışıyoruz aynı maaş sizlerde sanırım 5 saatYok çalışabilir raporuna karşı idare. 5 hafta çalışıp bebek doğduktan sonra o 5 haftayı izin olarak kullanmak istemiştim. Diyorlar ki direkt çalışamaz analık iznini kullansin şeklinde raporunu al getir
Sen sor benide etiketle canımBilmiyorum ki oglumdada oyle almistim sikinti olmamisti. Yinede haftaya sorarim
TamamdirSen sor benide etiketle canım
Yes babyWhatsapp çöktü mü bea
Doktor devam ettiriyor belli bir süre zaten öyle hatirliyorum sankiHamileyken aldığımız vitamin takviyelerinin emzirme dönemi için olanları da var. Ben kullanmayı düşünüyorum.
Aynen hamilenin saglik durumuna kalmis calisip calismamak idareye laf dusmezYa ne kadar saçma . Ben ozeldeyim bizde 32 de ister çalışır raporunu alır çalışırsın ,ister çalışamaz rap.alir çalışamaz ve 16 haftalık ücretli izni öğlece kullanırsın . Sadece bizde süt izni sizlerden farklı biz tam 8.bucuk saat çalışıyoruz aynı maaş sizlerde sanırım 5 saat
Yaaa aynenWhatsapp çöktü mü bea
Biz 1 yil boyunca 3 saat kullaniyoruz süt izniniDoktor devam ettiriyor belli bir süre zaten öyle hatirliyorum sanki
Aynen hamilenin saglik durumuna kalmis calisip calismamak idareye laf dusmez
Kamu da süt izni ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat
Yaaa aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?