2021 Aralık Anneleri

Ben internetten kaynakli sandim internet saglayicisini arayip agzima geleni saydim hanfendi whatsapp instagram facebook çöktü diyince aydinlandim
Allah'tan net cökmüyo senin dediğin o lafları ben pc de çalışıyorum 8.5 saat net gidince mesai sıkıntılı oluyo açıp laf ediyorum çokta sıkıntısını yaşadım evde çalıştığım süreçte . Onlar keşke bir ömür cokse valla , bana mısın demem sosyal medya karsitiyim

Ben bütün isimi whatsapptan hallediyorum. O yuzden benim icin sikinti oluyor

Doktor devam ettiriyor belli bir süre zaten öyle hatirliyorum sanki

Aynen hamilenin saglik durumuna kalmis calisip calismamak idareye laf dusmez

Kamu da süt izni ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat

Yaaa aynen
Geçen arkadaşıma sordum onlarda da 12 de.cikiyolarmis süt iznine ama dönüş yok ise tam maaş çokta güzel oluyomus sizler için . Bizde 16 hafta ücretli izin sonrası 6 ay ücretsiz izin kullanmak istersen kullanırsın yoksa ise basliyosun sabah 8 öğleden sonra 4.bucuga dek birde kismiler var sizler gibi kısmı çalışıyor 4 saat maaşın %80 i alınıyor .

Keşke bütün anneler özel kamu farketmeksizin eşit şartlarda çalışsa bebeklerine zaman ayirsalar annelik izni en az 6 ay olsa

Evet valla oglum karnimda da sakindi bu öyle değil
Ben inan hiç anlamıyorum ilk bebeğim diye hatta kasılma masilma filan hiç takılmıyorum çünkü bilmiyorum olsa da anlamam Doktoruma geçen bişey söyledim ben çok evhamliyim kendisi zaten iyi biliyo adam hiç umursamadı bile ya da kasilmami filan dedi magnezyum u günde 2 ye çıkartalım

Keşke bütün anneler özel kamu farketmeksizin eşit şartlarda çalışsa bebeklerine zaman ayirsalar annelik izni en az 6 ay olsa
Keşke öyle olsa bugün eşim soruyo ki izne ayrıldığın 16 haftada maaşını verecekler mi ,kredimiz var ödediğim benim maaştan giden . Evet dedim , bakalım ne olacak ücretsiz izni sonrasında çok istiyorum ama nasip

Ben de oglumda oyleydim. Çok fazla evhamliydim. İlk bebek ćünküsü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…