Allah'tan net cökmüyoBen internetten kaynakli sandim internet saglayicisini arayip agzima geleni saydimhanfendi whatsapp instagram facebook çöktü diyince aydinlandim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'tan net cökmüyoBen internetten kaynakli sandim internet saglayicisini arayip agzima geleni saydimhanfendi whatsapp instagram facebook çöktü diyince aydinlandim
![]()
Yes babyanneme telde diyorum bak giremiyosan evham yapma
Nasıl yaaaaaBiz 1 yil boyunca 3 saat kullaniyoruz süt iznini![]()
Ben bütün isimi whatsapptan hallediyorum. O yuzden benim icin sikinti oluyorAllah'tan net cökmüyosenin dediğin o lafları ben pc de çalışıyorum 8.5 saat net gidince mesai sıkıntılı oluyo açıp laf ediyorum çokta sıkıntısını yaşadım evde çalıştığım süreçte . Onlar keşke bir ömür cokse valla , bana mısın demem sosyal medya karsitiyim
![]()
Evet birsey daha soyleyeyim bebek 2 yasina gelince de kreşi üstleniyorlar ilkokula gidene kadarNasıl yaaaaane güzelmiş keşke bizimde olsa
![]()
Geçen arkadaşıma sordum onlarda da 12 de.cikiyolarmis süt iznine ama dönüş yok ise tam maaş çokta güzel oluyomusDoktor devam ettiriyor belli bir süre zaten öyle hatirliyorum sanki
Aynen hamilenin saglik durumuna kalmis calisip calismamak idareye laf dusmez
Kamu da süt izni ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat
Yaaa aynen![]()
Benimde mailler oradan geliyo gerçi unutmuştumBen bütün isimi whatsapptan hallediyorum. O yuzden benim icin sikinti oluyor
Whatsapp olmasa biterizBenimde mailler oradan geliyo gerçi unutmuştum![]()
Aynen yaWhatsapp olmasa biteriz![]()
Kesinlikle . Bana cok karisik geliyor diger uygulamalarAynen yabirara telegram vs dediler kurumsal şirketler için ama o işte yattı whatsappla kimse yarisamiyo
Wuuuw cok iyi Dayanamayacagim soracağım hangi kurum burasıEvet birsey daha soyleyeyim bebek 2 yasina gelince de kreşi üstleniyorlar ilkokula gidene kadar![]()
Yaramazliğini şimdiden gösteriyor annesineBenim kiz ayaklarini benim yatağa yaslayip içerde zipliyor çok fena şeyler yapiyor![]()
![]()
![]()
Özel sektör canim mühendisim ordaWuuuw cok iyi Dayanamayacagim soracağım hangi kurum burası![]()
Evet valla oglum karnimda da sakindi bu öyle değilYaramazliğini şimdiden gösteriyor annesine![]()
Keşke bütün anneler özel kamu farketmeksizin eşit şartlarda çalışsa bebeklerine zaman ayirsalar annelik izni en az 6 ay olsaGeçen arkadaşıma sordum onlarda da 12 de.cikiyolarmis süt iznine ama dönüş yok ise tam maaş çokta güzel oluyomussizler için . Bizde 16 hafta ücretli izin sonrası 6 ay ücretsiz izin kullanmak istersen kullanırsın yoksa ise basliyosun sabah 8 öğleden sonra 4.bucuga dek birde kismiler var sizler gibi kısmı çalışıyor 4 saat maaşın %80 i alınıyor .
Ben inan hiç anlamıyorum ilk bebeğim diye hatta kasılma masilma filan hiç takılmıyorum çünkü bilmiyorum olsa da anlamamEvet valla oglum karnimda da sakindi bu öyle değil![]()
Malesef ülkemizde çalisan anneye destek yokKeşke bütün anneler özel kamu farketmeksizin eşit şartlarda çalışsa bebeklerine zaman ayirsalar annelik izni en az 6 ay olsa![]()
Keşke öyle olsaKeşke bütün anneler özel kamu farketmeksizin eşit şartlarda çalışsa bebeklerine zaman ayirsalar annelik izni en az 6 ay olsa![]()
Ben de oglumda oyleydim. Çok fazla evhamliydim. İlk bebek ćünküsüBen inan hiç anlamıyorum ilk bebeğim diye hatta kasılma masilma filan hiç takılmıyorum çünkü bilmiyorum olsa da anlamamDoktoruma geçen bişey söyledim ben çok evhamliyim kendisi zaten iyi biliyo adam hiç umursamadı bile ya da kasilmami filan dedi magnezyum u günde 2 ye çıkartalım