Doktorum özelde benimDevlet hastanesi klasiği gerçekten son zamanlarda kaç arkadaşım doğurduysa hepsi deli gibi sancı çektiler hastanede saatlerce bekletildiler sonra sezeryana alındılar resmen iki doğumu da görmüş oldular
Bol eğlenceler
Bnde siftah yaptım 4 makine çıktı
Kurutma mak. İçin sıra bekliyorlar
Lcw den bebek tulumu almıştım renk verdi o ama ne hikmetse kendi kendini boyadi allahtan diğerlerine geçmemişBebek kıyafetleri renk vermiyor dediler
Açıkçası ben de kesin atarım rengi değişir sonra benle dalga geçerler diye ayırmıştım
Evet çift durulama yapmak gerekiyorOo hadi kolay gelsin
Granül sabun kullanan arkadaşlarım kıyafetlerin üstünde kalıntı kalıyor ekstra durulama yapmak gerekiyor diyor ama cidden öyle mi acaba
Ya benim kullandığım deterjan ve yumuşatıcı deli gibi parfüm kokuyor o yüzden onunla yıkayamam ayrıca alayım diyorumben de bu haftasonu yıkayıp dolabı falan iyice silip yerleştireyim bari
Yoo bakmadım lcw den çoğunluk aldım ordan kendimize aldıklarmızda kurutuyorum küçülme olmuyor olursa da çekme payı olur ütüyle açılırBenim aldıklarımın etiketinde kurutma makinesinde kurutulmaz yazıyor. Siz baktınız mı? Küçülmesinler.
Iyi cok sukur cnm 1365 gr olmus 29+5 yaklasik 40 cm . Bir de bas sirt yukarda ayaklar asagidaymis pozisyon degismis yine degisir dedi kafasi mideme baski yapiomus hep yaniyor mide:)1ay sonra gel dedi ben 3 haftaya fln gelrm dedim. Dogum en gec 5 aralik fln beklenir dedi tabi sancin fln olmazsa.Cimcime nasılmış haberleri bekliyoruz
Masallah bebiseIyi cok sukur cnm 1365 gr olmus 29+5 yaklasik 40 cm . Bir de bas sirt yukarda ayaklar asagidaymis pozisyon degismis yine degisir dedi kafasi mideme baski yapiomus hep yaniyor mide:)1ay sonra gel dedi ben 3 haftaya fln gelrm dedim. Dogum en gec 5 aralik fln beklenir dedi tabi sancin fln olmazsa.
Senin kasim sonu olur ozmn cnm benim 15 aralik 40 hafta 10gun once gibi alinir dedi:)Masallah bebisebenim dogum 6 aralik goruluyor ama sezaryende onceden aldiklari icin kasim sonu goruluyor
Bugun 31 haftalik olduk 39 haftayi bulabilirsek 8 haftam kaldiSenin kasim sonu olur ozmn cnm benim 15 aralik 40 hafta 10gun once gibi alinir dedi:)
Sen 38 sayBugun 31 haftalik olduk 39 haftayi bulabilirsek 8 haftam kaldi
Çok güzel maşallah güzel büyümüş cimcimeIyi cok sukur cnm 1365 gr olmus 29+5 yaklasik 40 cm . Bir de bas sirt yukarda ayaklar asagidaymis pozisyon degismis yine degisir dedi kafasi mideme baski yapiomus hep yaniyor mide:)1ay sonra gel dedi ben 3 haftaya fln gelrm dedim. Dogum en gec 5 aralik fln beklenir dedi tabi sancin fln olmazsa.
Insallah oglum 38 arti 5 te dogdu ne kadr anne karni o kadar iyi insallah 39 u bulurzSen 38 saykasim sonuna kendimizi hazirlamak lazm cnm hayirli vakitte gelsinler.
Amin insallah oyle olur canimmm vaktinde gelsinlerInsallah oglum 38 arti 5 te dogdu ne kadr anne karni o kadar iyi insallah 39 u bulurz
Yaa pek nazlı bu kızlarYine yuzunu gostermedi sirtini dönmüş kizimi da ilk kez goturmustum dr a gorsun diye sansina resim alamadik
Evet ya her gidiste belki goruruz diyoz dogumda görcz sanrm:))dr diyo belki 34 te gosterirYaa pek nazlı bu kızlar
Maşallah canım çok güzelIyi cok sukur cnm 1365 gr olmus 29+5 yaklasik 40 cm . Bir de bas sirt yukarda ayaklar asagidaymis pozisyon degismis yine degisir dedi kafasi mideme baski yapiomus hep yaniyor mide:)1ay sonra gel dedi ben 3 haftaya fln gelrm dedim. Dogum en gec 5 aralik fln beklenir dedi tabi sancin fln olmazsa.
Canim gittiginde sen de sor bakalim ne dicek 38 i gecince genelde yapilir sezeryan:)sen kasim sonuna da kendini hazirlaMaşallah canım çok güzelbende seni merak ettim yazacaktım bekleyelim dedim . En geç 5 Aralık mi dedi senle ben aynı haftadayiz 29+5 ben sezeryan olacam ya acaba benim senden daha mı erken olur ,ben 32+0 da gidicem hem rapor için hemde kontrole muhtemelen bana o zaman tarih verir
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahCanim gittiginde sen de sor bakalim ne dicek 38 i gecince genelde yapilir sezeryan:)sen kasim sonuna da kendini hazirla
Kafa asagidadir ozmn benim yukariya ittiren kafa sirtmisAnladım canım hayırlısı olsun inşallahben tekneleri hep göbek deliği ve çevresinden alıyorum
Maşallah ya kocaman oldular artikIyi cok sukur cnm 1365 gr olmus 29+5 yaklasik 40 cm . Bir de bas sirt yukarda ayaklar asagidaymis pozisyon degismis yine degisir dedi kafasi mideme baski yapiomus hep yaniyor mide:)1ay sonra gel dedi ben 3 haftaya fln gelrm dedim. Dogum en gec 5 aralik fln beklenir dedi tabi sancin fln olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?