2021 Aralık Anneleri

Devlet hastanesi klasiği gerçekten son zamanlarda kaç arkadaşım doğurduysa hepsi deli gibi sancı çektiler hastanede saatlerce bekletildiler sonra sezeryana alındılar resmen iki doğumu da görmüş oldular
Doktorum özelde benim ama bir bildiği vardir diyip ona guvenmek istiyorum, dusundukce kafam karisacak ve stres olacagim diger turlu

Bebek kıyafetleri renk vermiyor dediler
Açıkçası ben de kesin atarım rengi değişir sonra benle dalga geçerler diye ayırmıştım
Lcw den bebek tulumu almıştım renk verdi o ama ne hikmetse kendi kendini boyadi allahtan diğerlerine geçmemiş
Ben de ayiriyorum renkliler ile beyazlari
Evet çift durulama yapmak gerekiyor

Benim aldıklarımın etiketinde kurutma makinesinde kurutulmaz yazıyor. Siz baktınız mı? Küçülmesinler.
Yoo bakmadım lcw den çoğunluk aldım ordan kendimize aldıklarmızda kurutuyorum küçülme olmuyor olursa da çekme payı olur ütüyle açılır

Cimcime nasılmış haberleri bekliyoruz
Iyi cok sukur cnm 1365 gr olmus 29+5 yaklasik 40 cm . Bir de bas sirt yukarda ayaklar asagidaymis pozisyon degismis yine degisir dedi kafasi mideme baski yapiomus hep yaniyor mide:)1ay sonra gel dedi ben 3 haftaya fln gelrm dedim. Dogum en gec 5 aralik fln beklenir dedi tabi sancin fln olmazsa.

Masallah bebise benim dogum 6 aralik goruluyor ama sezaryende onceden aldiklari icin kasim sonu goruluyor

Çok güzel maşallah güzel büyümüş cimcime hadi bakalım başlasın hazırlıklar tam 2 ay kaldı

Maşallah canım çok güzel bende seni merak ettim yazacaktım bekleyelim dedim . En geç 5 Aralık mi dedi senle ben aynı haftadayiz 29+5 ben sezeryan olacam ya acaba benim senden daha mı erken olur ,ben 32+0 da gidicem hem rapor için hemde kontrole muhtemelen bana o zaman tarih verir ve benim dr.da her gittiğimde o da beni telkin ediyor su haftada gösterir vs ama ben umudu kestim doğumda görecem hanfendiyi

Canim gittiginde sen de sor bakalim ne dicek 38 i gecince genelde yapilir sezeryan:)sen kasim sonuna da kendini hazirla

M
Maşallah ya kocaman oldular artik
Bana 28 de gittiğimde iki haftada bir gel bundan sonra dedi doktorum bir ay çok değil mi yaaa
Yüzünü gösterdi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…