2021 Aralık Anneleri

Ayy ben başladım ütülemeye herşeyi bu hafta çantamı hazırlıcam bebişim dolabına koydum üstünede örtü örttüm toz olmasın diye sende başla ben ayrı deterjan kullanmadım yaa biz ne kullanıyorsak o oğlumdada öyleydi

Ben bi renkli bi beyaz diye ayırdım
Duyduklarıma göre ilerde onu da ayırmayacakmışım
Pembişler ayrı gri ve koyu renkler beyazlar
Battaniyeler havlu
Kim demiş onu
Yooo hep ayırmak lazım bnce
Yani bn ayırırım aynı yıkamayı hiç sevmem

Bizimde besigimiz geldi kıyafetlerini yikadim ütüledim yerlestirdim. Kimseye bir şey demeden tek başına halim vaktim yerindeyken yapayim dedim. Bu ayda hastane çantasını hazırlayacağım. Eksiklerimiz var onları tamamlayıp. Ev işlerinide ben yapiyrum. Zorlanacagim yerde eşimden destek alıyorum. Kendimi yormadan yavaş yavaş yapiyrm

Ama hala güzel lohusa takimi bulamadım. Cogu Tesettüre uygun değil, dantelli ve abartılı. Birde kışın kullanacağız çok yazlık benim gorduklerim. Biraz daha kalın bir şey arıyorum ama bulamadım henüz

Ben bi tane aldım sabahlığı yok ama kışa uygun link bulup atayım ama öyle lohusa Takımı değil bu

Bebek kıyafetleri renk vermiyor dediler
Açıkçası ben de kesin atarım rengi değişir sonra benle dalga geçerler diye ayırmıştım
Kim diyor onu renk vermiyor diye olmaz öle yaa sakın yapma sen ayır ben oğlumun kıyafetlerini saklamıştım onları ayırdım yıkadım 2 makina bide ütüledim daha çıkacaklar var

Kızlar bence alacaklarınızın arasına Yıkama filesi de ekleyin benden tavsiye :) Tecrubeli değilim ama yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla .. o minnacık eldivenler çoraplar makina tarafından yutulabilir :)

Kim diyor onu renk vermiyor diye olmaz öle yaa sakın yapma sen ayır ben oğlumun kıyafetlerini saklamıştım onları ayırdım yıkadım 2 makina bide ütüledim daha çıkacaklar var
2 çocuğu olan bi arkadaşım dedi geçen ayırdım yıkıyorum deyince
Neyse ben zaten mecburen ayırdım yıkadım çoktan
Daha kıyafet olmaz diye düşünüyorum

2 çocuğu olan bi arkadaşım dedi geçen ayırdım yıkıyorum deyince
Neyse ben zaten mecburen ayırdım yıkadım çoktan
Daha kıyafet olmaz diye düşünüyorum
Olur elbet canım benim sağlıkla giysin bebişlerimiz zamanında gelsinler inşallah

Aşk olsun sen bnm eski perdeden yaptırdığım yıkama torbasını görmedin mi

Valla bnde ayıranlardanım
Ayırmadan olmassss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…