Ben de evde tekim de dışarda da çok uzun mesafe gezmiyorum kendim markete filan gidiyorum tabi.Ben sürekli tekim oglum oluyor yanimda ben kocami görmüyorum iśten hep gec geldigi icin.
Ben bi renkli bi beyaz diye ayırdımBol eğlenceler
Bnde siftah yaptım 4 makine çıktı
Kurutma mak. İçin sıra bekliyorlar
Ayy ben başladım ütülemeye herşeyi bu hafta çantamı hazırlıcam bebişim dolabına koydum üstünede örtü örttüm toz olmasın diye sende başla ben ayrı deterjan kullanmadım yaa biz ne kullanıyorsak o oğlumdada öyleydiKızlaar günaydınBebişlere hangi marka deterjan alacaksınız veya aldınız ? Bu kıyafetleri ne zaman yıkamaya ütülemeye başlasak diye düşünmekten kafayı yedim artık 28.haftadayım, şimdiden başlasam acaba toz olur mu olmaz mı , biraz daha beklesem Allah korusun erken doğum olursa hiçbir şey hazır olmayacak, hastane çantası ne zaman hazırlayacağız off off
Pembişler ayrı gri ve koyu renkler beyazlarBen bi renkli bi beyaz diye ayırdım
Duyduklarıma göre ilerde onu da ayırmayacakmışım
Kolay gelsin kardeşPembişler ayrı gri ve koyu renkler beyazlar
Battaniyeler havlu
Kim demiş onu
Yooo hep ayırmak lazım bnce
Yani bn ayırırım aynı yıkamayı hiç sevmem
Ben bi tane aldım sabahlığı yok ama kışa uygun link bulup atayım ama öyle lohusa Takımı değil buAma hala güzel lohusa takimi bulamadım. Cogu Tesettüre uygun değil, dantelli ve abartılı. Birde kışın kullanacağız çok yazlık benim gorduklerim. Biraz daha kalın bir şey arıyorum ama bulamadım henüz
Tamam canim Bakayim bendeBen bi tane aldım sabahlığı yok ama kışa uygun link bulup atayım
Yok ya ayır renkli beyaz diye beyazlar gri gibi olur ben ayırıyorum ayırırımda sonrasın daBen bi renkli bi beyaz diye ayırdım
Duyduklarıma göre ilerde onu da ayırmayacakmışım
Bebek kıyafetleri renk vermiyor dedilerYok ya ayır renkli beyaz diye beyazlar gri gibi olur ben ayırıyorum ayırırımda sonrasın da
Vigenza Kadın Uzun Kol Hamile Emzirme Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ama bu lohusa Takımı değil pijamaTamam canim Bakayim bende
Kim diyor onu renk vermiyor diye olmaz öle yaa sakın yapma sen ayır ben oğlumun kıyafetlerini saklamıştım onları ayırdım yıkadım 2 makina bide ütüledim daha çıkacaklar varBebek kıyafetleri renk vermiyor dediler
Açıkçası ben de kesin atarım rengi değişir sonra benle dalga geçerler diye ayırmıştım
2 çocuğu olan bi arkadaşım dedi geçen ayırdım yıkıyorum deyinceKim diyor onu renk vermiyor diye olmaz öle yaa sakın yapma sen ayır ben oğlumun kıyafetlerini saklamıştım onları ayırdım yıkadım 2 makina bide ütüledim daha çıkacaklar var
Olur elbet canım benim sağlıkla giysin bebişlerimiz zamanında gelsinler inşallah2 çocuğu olan bi arkadaşım dedi geçen ayırdım yıkıyorum deyince
Neyse ben zaten mecburen ayırdım yıkadım çoktan
Daha kıyafet olmaz diye düşünüyorum
Kim demiş ya verirseBebek kıyafetleri renk vermiyor dediler
Açıkçası ben de kesin atarım rengi değişir sonra benle dalga geçerler diye ayırmıştım
Aşk olsun sen bnm eski perdeden yaptırdığım yıkama torbasını görmedin miKızlar bence alacaklarınızın arasına Yıkama filesi de ekleyin benden tavsiye :) Tecrubeli değilim ama yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla .. o minnacık eldivenler çoraplar makina tarafından yutulabilir :)
Teşekkür ederim canım . Pijama takımıda alacaktım iyi oldu önerin icinVigenza Kadın Uzun Kol Hamile Emzirme Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ama bu lohusa Takımı değil pijamasonra bidaha okuyunca lohusa Takımı istediğinizi farkettm. Ama bn malını sevdm rahat
Valla bnde ayıranlardanımKim diyor onu renk vermiyor diye olmaz öle yaa sakın yapma sen ayır ben oğlumun kıyafetlerini saklamıştım onları ayırdım yıkadım 2 makina bide ütüledim daha çıkacaklar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?