• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Çoktan ayırdım zaten
Ama battaniyeler diğer kıyaferlerle yıkanıyor valla haberin olsun 😂
Benimkilere bi şey olmadı 😬
🙈
Battaniyeler bi ton olduğundan ayrı mecburen 🤣🤣 olsun aynı renk olsun yeter 🤪 bi makine kurudu 2 mak bekliyor bugün de hepsini ütülesem mi akşama da yemek yerine donları koyarım tabağa 🤣🤣

Aynennen güzeli ama bebiş için ayrı deterjan da almadım ama onun kıyafetlerini ayrı yıkarım bizimkilere dahil etmem
Bn aldım 6 ay ayrı deterjan sonradan lekelere göre mücadele ederim yaşına kadar en az ayrı iyi olur

O zaman tamam
Fark etmez
Sen yapma da
Kim yaparsa yapsın 😂😂

Beşik geldi bu arada
Hemen her şeyini yıkamaya attım
Akşama eğlence var 😬😬😬
Oo hadi kolay gelsin 😁
Ben dalan aldım granül sbaun daha katkısızlar bence. Çantam da bu hafta hazırlandı.
Granül sabun kullanan arkadaşlarım kıyafetlerin üstünde kalıntı kalıyor ekstra durulama yapmak gerekiyor diyor ama cidden öyle mi acaba 🤔
Ayy ben başladım ütülemeye herşeyi bu hafta çantamı hazırlıcam bebişim dolabına koydum üstünede örtü örttüm toz olmasın diye sende başla ben ayrı deterjan kullanmadım yaa biz ne kullanıyorsak o oğlumdada öyleydi
Ya benim kullandığım deterjan ve yumuşatıcı deli gibi parfüm kokuyor o yüzden onunla yıkayamam ayrıca alayım diyorum 😂 ben de bu haftasonu yıkayıp dolabı falan iyice silip yerleştireyim bari

Oo hadi kolay gelsin 😁

Granül sabun kullanan arkadaşlarım kıyafetlerin üstünde kalıntı kalıyor ekstra durulama yapmak gerekiyor diyor ama cidden öyle mi acaba 🤔

Ya benim kullandığım deterjan ve yumuşatıcı deli gibi parfüm kokuyor o yüzden onunla yıkayamam ayrıca alayım diyorum 😂 ben de bu haftasonu yıkayıp dolabı falan iyice silip yerleştireyim bari
Bende kalmadı. Benim makine 9 kg onla alakalı olabilir mi? Ferah ferah yıkandılar.

Oo hadi kolay gelsin 😁

İncia alabiliirsin
İçinde gliserin olduğu için yumuşatıcı da kullanmak gerekmiyormuş
İçeriği de epey temizmiş
Anlayanlar hep öyle yazmış

Bende kalmadı. Benim makine 9 kg onla alakalı olabilir mi? Ferah ferah yıkandılar.
Belki ilgisi olabilir hiç bilemedim. Acaba ben az mı kıyafet aldım kıyafetleri beyazlar renkliler olarak ayırsam 2 posta anca çıkar 😂
İncia alabiliirsin
İçinde gliserin olduğu için yumuşatıcı da kullanmak gerekmiyormuş
İçeriği de epey temizmiş
Anlayanlar hep öyle yazmış
Ona baktım da biraz pahalı geldi bana 750 ml 59 tl indirimli olarak bilemedim ne kadar gider mantıklı olur mu 😂 zaten her şey masraf bir deterjana da o kadar para vermeyelim dedim 😂

Belki ilgisi olabilir hiç bilemedim. Acaba ben az mı kıyafet aldım kıyafetleri beyazlar renkliler olarak ayırsam 2 posta anca çıkar 😂

Ona baktım da biraz pahalı geldi bana 750 ml 59 tl indirimli olarak bilemedim ne kadar gider mantıklı olur mu 😂 zaten her şey masraf bir deterjana da o kadar para vermeyelim dedim 😂
Ml olarak bakmadım da 2li satılıyordu daha uyguna
Ben ondan aldım alırken

Ben de sasirdim ama gayet emin konustu. Sanirim sanciyi bana her turlu cektirecek, bakti olmuyor sezeryana alir 🤷‍♀️
Devlet hastanesi klasiği gerçekten son zamanlarda kaç arkadaşım doğurduysa hepsi deli gibi sancı çektiler hastanede saatlerce bekletildiler sonra sezeryana alındılar resmen iki doğumu da görmüş oldular

Once hep birlikte kalp atislarini bekledik💙
Sonra cinsiyetlerini onceden ogrenebilmek icin icin ne taklalar attik🥳
Sonra ikili testler uclu testler icin duaya basladik🙏🏼
Ve simdi doguma hazirlik agrilariyla bebislerimize kavusmak icin yine hep birlikte gun sayiyoruz😢
Benim icin inanilmaz hizli gecen bi surec oldu ama sayenizde cok sey ogrendim, o yuzden gercekten her biriniz iyi ki varsiniz☺️
Nerdeyse sona geldik artik ve ‘Acaba doguruyor muyum?’dan onceki son gundemimiz CANTALAR HAZIR MI CANTALAR?😂
Gerçekten iyi ki varsınız hepiniz ♥️ Hepinizi görmeden ekledim dualarıma çok sevdim ♥️

Ben green clean aldım kokusu yok denecek kadar az ve tamamen doğal içerikli

Ben green clean aldım kokusu yok denecek kadar az ve tamamen doğal içerikli
Evet green clean benim de hoşuma gitti ondan alacağım sanırım trendyolda bi paket var deterjan, yumuşatıcı, leke çıkarıcı ve biberon emzik deterjanı 100 tl onu alıp deneyeyim. Yumuşatıcı kullanmak gerekir mi ?

Back