- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Görmedim cnm :) Ama benim de eski perdem var evde aklımdan geçiyor yapmak :)Aşk olsun sen bnm eski perdeden yaptırdığım yıkama torbasını görmedin mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görmedim cnm :) Ama benim de eski perdem var evde aklımdan geçiyor yapmak :)Aşk olsun sen bnm eski perdeden yaptırdığım yıkama torbasını görmedin mi![]()
Çoktan ayırdım zatenKim demiş ya verirse
Ayır ayır en güzeli![]()
Çoktan ayırdım zaten
Ama battaniyeler diğer kıyaferlerle yıkanıyor valla haberin olsun
Benimkilere bi şey olmadı![]()
Rengi bozarıyor çok kötü oluyor ben renkliler için ayrı deterjan beyazlar için ayrı deterjan kullanıyorum hattaValla bnde ayıranlardanım
Ayırmadan olmassss![]()
BendensinRengi bozarıyor çok kötü oluyor ben renkliler için ayrı deterjan beyazlar için ayrı deterjan kullanıyorum hatta
O zman siyah inci ye de bakın trendyolda onun malı da güzel aldım ben 2 taneTeşekkür ederim canım . Pijama takımıda alacaktım iyi oldu önerin icin
Aynennen güzeli ama bebiş için ayrı deterjan da almadım ama onun kıyafetlerini ayrı yıkarım bizimkilere dahil etmemBendensinbeyazlara ayrı renklilere ayrı siyahlara ayrı
![]()
Bn aldım 6 ay ayrı deterjan sonradan lekelere göre mücadele ederim yaşına kadar en az ayrı iyi olurAynennen güzeli ama bebiş için ayrı deterjan da almadım ama onun kıyafetlerini ayrı yıkarım bizimkilere dahil etmem
Oo hadi kolay gelsinO zaman tamam
Fark etmez
Sen yapma da
Kim yaparsa yapsın
Beşik geldi bu arada
Hemen her şeyini yıkamaya attım
Akşama eğlence var![]()
Granül sabun kullanan arkadaşlarım kıyafetlerin üstünde kalıntı kalıyor ekstra durulama yapmak gerekiyor diyor ama cidden öyle mi acabaBen dalan aldım granül sbaun daha katkısızlar bence. Çantam da bu hafta hazırlandı.
Ya benim kullandığım deterjan ve yumuşatıcı deli gibi parfüm kokuyor o yüzden onunla yıkayamam ayrıca alayım diyorumAyy ben başladım ütülemeye herşeyi bu hafta çantamı hazırlıcam bebişim dolabına koydum üstünede örtü örttüm toz olmasın diye sende başla ben ayrı deterjan kullanmadım yaa biz ne kullanıyorsak o oğlumdada öyleydi
Bende kalmadı. Benim makine 9 kg onla alakalı olabilir mi? Ferah ferah yıkandılar.Oo hadi kolay gelsin
Granül sabun kullanan arkadaşlarım kıyafetlerin üstünde kalıntı kalıyor ekstra durulama yapmak gerekiyor diyor ama cidden öyle mi acaba
Ya benim kullandığım deterjan ve yumuşatıcı deli gibi parfüm kokuyor o yüzden onunla yıkayamam ayrıca alayım diyorumben de bu haftasonu yıkayıp dolabı falan iyice silip yerleştireyim bari
İncia alabiliirsinOo hadi kolay gelsin
Granül sabun kullanan arkadaşlarım kıyafetlerin üstünde kalıntı kalıyor ekstra durulama yapmak gerekiyor diyor ama cidden öyle mi acaba
Ya benim kullandığım deterjan ve yumuşatıcı deli gibi parfüm kokuyor o yüzden onunla yıkayamam ayrıca alayım diyorumben de bu haftasonu yıkayıp dolabı falan iyice silip yerleştireyim bari
Belki ilgisi olabilir hiç bilemedim. Acaba ben az mı kıyafet aldım kıyafetleri beyazlar renkliler olarak ayırsam 2 posta anca çıkarBende kalmadı. Benim makine 9 kg onla alakalı olabilir mi? Ferah ferah yıkandılar.
Ona baktım da biraz pahalı geldi bana 750 ml 59 tl indirimli olarak bilemedim ne kadar gider mantıklı olur muİncia alabiliirsin
İçinde gliserin olduğu için yumuşatıcı da kullanmak gerekmiyormuş
İçeriği de epey temizmiş
Anlayanlar hep öyle yazmış
Ml olarak bakmadım da 2li satılıyordu daha uygunaBelki ilgisi olabilir hiç bilemedim. Acaba ben az mı kıyafet aldım kıyafetleri beyazlar renkliler olarak ayırsam 2 posta anca çıkar
Ona baktım da biraz pahalı geldi bana 750 ml 59 tl indirimli olarak bilemedim ne kadar gider mantıklı olur muzaten her şey masraf bir deterjana da o kadar para vermeyelim dedim
![]()
Devlet hastanesi klasiği gerçekten son zamanlarda kaç arkadaşım doğurduysa hepsi deli gibi sancı çektiler hastanede saatlerce bekletildiler sonra sezeryana alındılar resmen iki doğumu da görmüş oldularBen de sasirdim ama gayet emin konustu. Sanirim sanciyi bana her turlu cektirecek, bakti olmuyor sezeryana alir![]()
Aynısını aldım bende, kullanıyorum güzel bir pijamaVigenza Kadın Uzun Kol Hamile Emzirme Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ama bu lohusa Takımı değil pijamasonra bidaha okuyunca lohusa Takımı istediğinizi farkettm. Ama bn malını sevdm rahat
Gerçekten iyi ki varsınız hepinizOnce hep birlikte kalp atislarini bekledik
Sonra cinsiyetlerini onceden ogrenebilmek icin icin ne taklalar attik
Sonra ikili testler uclu testler icin duaya basladik
Ve simdi doguma hazirlik agrilariyla bebislerimize kavusmak icin yine hep birlikte gun sayiyoruz
Benim icin inanilmaz hizli gecen bi surec oldu ama sayenizde cok sey ogrendim, o yuzden gercekten her biriniz iyi ki varsiniz
Nerdeyse sona geldik artik ve ‘Acaba doguruyor muyum?’dan onceki son gundemimiz CANTALAR HAZIR MI CANTALAR?![]()
Osteo kullanıyorum canım benMagnezyum ne içiyorsunuz kızlar?merve B BitterCikilata @eymentaa ben magosit kullanıyorum ve çok şükür çok güzel geldi size tavsiyem doktorlarıniza sorun olmazsa bundan kullanin
Bende dalan aldım granülBen dalan aldım granül sbaun daha katkısızlar bence. Çantam da bu hafta hazırlandı.
Ben green clean aldım kokusu yok denecek kadar az ve tamamen doğal içerikliBelki ilgisi olabilir hiç bilemedim. Acaba ben az mı kıyafet aldım kıyafetleri beyazlar renkliler olarak ayırsam 2 posta anca çıkar
Ona baktım da biraz pahalı geldi bana 750 ml 59 tl indirimli olarak bilemedim ne kadar gider mantıklı olur muzaten her şey masraf bir deterjana da o kadar para vermeyelim dedim
![]()
Evet green clean benim de hoşuma gitti ondan alacağım sanırım trendyolda bi paket var deterjan, yumuşatıcı, leke çıkarıcı ve biberon emzik deterjanı 100 tl onu alıp deneyeyim. Yumuşatıcı kullanmak gerekir mi ?Ben green clean aldım kokusu yok denecek kadar az ve tamamen doğal içerikli