- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Kalsiyum kullanıyormusun gebelikte dişler gidiyor bnm oğlanda gittiBenim eklem vs yok ama iki dişim çürüdü birini geçen hafta çektirdim diğerini ise kanal tedavisi yaptırıyorumbana da buradan patlak verdi gebelik maalesef
Diş daha fena ben raziyim kemik agrisinaBenim eklem vs yok ama iki dişim çürüdü birini geçen hafta çektirdim diğerini ise kanal tedavisi yaptırıyorumbana da buradan patlak verdi gebelik maalesef
İnşallahMagnezyum kullanıyormusun?
Kullanmıyorsan dr bi sor
Aman iyi olsun
Kullanmıyorum kuzum d vitamini damla ,kan ilacı kansızlık için , birde.magosit . Çok çektim dişten hamilelikte öncesinde yoktu sorunum , geçen hafta doktor izni ile dişimi cektirdim lokal anestezi ve adrenalinsiz ilaçla , 3 gün öncede kanal tedavisine gittik eşimle o da doktor izni ile çünkü dayanamıyorum artık ve devlette vs randevu yok özelde tek dişe kanal tedavisi sadece 700 TL aldılar ama yapacağımız birşey yoktu çünkü doğuma var 2 ay çok sorun yaşadım ve yaşardımKalsiyum kullanıyormusun gebelikte dişler gidiyor bnm oğlanda gitti
Bunda öncesinde gidip bütün hasarlıları yaptırdım inşallah da bişi çıkmaz
Dogrudur canim seni anlayamiyorum çunku hic disim agrimadi hic operasyonum olmadiKullanmıyorum kuzum d vitamini damla ,kan ilacı kansızlık için , birde.magosit . Çok çektim dişten hamilelikte öncesinde yoktu sorunum , geçen hafta doktor izni ile dişimi cektirdim lokal anestezi ve adrenalinsiz ilaçla , 3 gün öncede kanal tedavisine gittik eşimle o da doktor izni ile çünkü dayanamıyorum artık ve devlette vs randevu yok özelde tek dişe kanal tedavisi sadece 700 TL aldılar ama yapacağımız birşey yoktu çünkü doğuma var 2 ay çok sorun yaşadım ve yaşardımeymentaa B BitterCikilata hamilelikte en zoru diş kesinlikle çünkü bütün vücudu her yeri etkiliyor biraz daha bekletsem sorun olurdu kesin çünkü artık her yerim agiriyor su yüzüm basım vs
Aynı ağrı bendede vardı magnezyum hergün düzenli içince geçti çok şükür. Benim tam kalçadan bıçak saplanır gibi bir ağrıydıAy adet dönemimle hic ilgisi yok. Bu gittikçe artan bi ağrı. Magnezyum normal kemiğe destek filan olur ama bu bebe şüşkolastıkça artacak bi ağrı mecbur olacak sanıyorum.
Allah korusun canım hepimizi tüm hamileleri hiçbirimiz hiçbir ağrısı olmasınDogrudur canim seni anlayamiyorum çunku hic disim agrimadi hic operasyonum olmadi
(Yarin disim agriyor diye yazarmisim)
Bizimkiler yikandi utulendi yerlestirildi bence siz de bian once yapin, bebislerin ne zaman gelecegi belli degil. Katlayip koyuldugu icin cok toz olacagini sanmiyorum ya da en kotu ustune bi tulbent atilirKızlaar günaydınBebişlere hangi marka deterjan alacaksınız veya aldınız ? Bu kıyafetleri ne zaman yıkamaya ütülemeye başlasak diye düşünmekten kafayı yedim artık 28.haftadayım, şimdiden başlasam acaba toz olur mu olmaz mı , biraz daha beklesem Allah korusun erken doğum olursa hiçbir şey hazır olmayacak, hastane çantası ne zaman hazırlayacağız off off
Benimde ortada canta falan hala yok insallah bu hafta il merkezine gidiyorum alisverisi yapacam.eve de daha bi duzen vermedim cok tembelim bu bebegimdeOfff valla çoğu kişinin hazır benimki hala hazır değil..bebek kıyafeti ve bez dışında hiç bişey almadıık daha... zaman yaklaşıyor ve ben çok gerilmeye heyecanlanmaya başladım... bi sabırsız oldum.. siz de de varmı bu durum
Ben uyuduğunu düşünüyorum öyle zamanlarMerhaba arkadaşlar, günaydın hepinize mutlu bir hafta başlangıcı dilerim. Ben kızımın hareketlerini bir iki gün öncesine dek güçlü hissederken son 2 gündür çok hafif hissediyorum acaba neden ? Bu haftalar da sanırım böyle oluyormuş ama.yine de insan endişe ediyor
Magnezyum diasporal kullanıyorum benMagnezyum ne içiyorsunuz kızlar? @Merve B BitterCikilataeymentaa ben magosit kullanıyorum ve çok şükür çok güzel geldi size tavsiyem doktorlarıniza sorun olmazsa bundan kullanin
Ben incianın deterjanını aldımKızlaar günaydınBebişlere hangi marka deterjan alacaksınız veya aldınız ? Bu kıyafetleri ne zaman yıkamaya ütülemeye başlasak diye düşünmekten kafayı yedim artık 28.haftadayım, şimdiden başlasam acaba toz olur mu olmaz mı , biraz daha beklesem Allah korusun erken doğum olursa hiçbir şey hazır olmayacak, hastane çantası ne zaman hazırlayacağız off off
Bnde bugün yıkamaya niyet ettimBen uyuduğunu düşünüyorum öyle zamanlar
Magnezyum diasporal kullanıyorum ben
Ben incianın deterjanını aldım
Onunla yıkadım
Ama henüz ütülemedim
Dolabı kurulunca ütüleyip yerleştireceğim
Bu hafta kurulacak umarım
Bak ona üşeniyorumBnde bugün yıkamaya niyet ettimmobilya da kasımda gelcek bi yere sıkıltırcam artık
Ya işte Bnde beklicektimBak ona üşeniyorum
İki iş gibi geliyor bana
O yüzden erteledim
Ben evde hiçbi şeye yer bulamıyorum yaYa işte Bnde beklicektim
Sancı filan okuyunca tırstım birazhazır olsun artık mobilyada gelince dizmesi olucak
Ay bende öyle diyordum dolap beşik geldi şuan diğer eşyalar kalkıp yürüyecek o kadar oldularBen evde hiçbi şeye yer bulamıyorum ya
Çocuğun odası da mobilyalar yokken çarşı gibi
Her şey her yerde
Tek seferde düzenlerim diye sallıyorum şimdilik
Çok şükür gelenler oldu kendi alabildiklerimiz oldu filanAy bende öyle diyordum dolap beşik geldi şuan diğer eşyalar kalkıp yürüyecek o kadar oldular
İnşallah kısa sürede başarırsınBen evde hiçbi şeye yer bulamıyorum ya
Çocuğun odası da mobilyalar yokken çarşı gibi
Her şey her yerde
Tek seferde düzenlerim diye sallıyorum şimdilik
Beşiğin malzemeleri gelsinİnşallah kısa sürede başarırsın
O kadar iş var ki gözümde büyüyor sanırım doğuma 10 gün kala bitcek işler bu gidişle hiç bi zmn rahat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?