- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Hadi inşallahBeşiğin malzemeleri gelsin
Onları yıkayacağım bugün
Bi beyazlarım kaldı işte
Beşiğin malzemelerini bekledim
Sonra montaj ekibi olarak işe başlayacağız
Dolap da yarına görünüyor teslimatı
İNŞALLAH bizde o haftaları görürüz sağlıkla gelir hepimizin bebeklerisen rahat olmaya çalış. benim arkadaşıma çok daha erken haftalarda demişlerdi suyu az diye. 38 e kadar durdu. bol su iç. havuç suyu ve armut suyunun artırdığını biliyorum. ben bide zemzem duymuştum. vücuttan atılmadığı için suyun artmasına yardımcı oluyormuş. ama sadece zemzem değil. o zaman da böbrekleri yoruyormuş çünkü.
Korkutmak gibi olmasın daHadi inşallah
Dizince atarsındün aldık sonunda kasımın ilk haftası gelcek umarım o zmna kadar doğurmam
Saol yaaKorkutmak gibi olmasın da
Her an her şey olabilir
Evet tülbent mantıklıymış aslındaBizimkiler yikandi utulendi yerlestirildi bence siz de bian once yapin, bebislerin ne zaman gelecegi belli degil. Katlayip koyuldugu icin cok toz olacagini sanmiyorum ya da en kotu ustune bi tulbent atilir
Deterjan olarak organik icerikli diye babys green kullaniyoruz
Bende odası dolap hazır ama anası kalkıp da yıkamaya eriniyorBen uyuduğunu düşünüyorum öyle zamanlar
Magnezyum diasporal kullanıyorum ben
Ben incianın deterjanını aldım
Onunla yıkadım
Ama henüz ütülemedim
Dolabı kurulunca ütüleyip yerleştireceğim
Bu hafta kurulacak umarım
Bende görmezden geliyorum eşiim hallediyor sağolsunÇok şükür gelenler oldu kendi alabildiklerimiz oldu filan
Hepsine çok şükür
Ama artık o dağınık görüntü içimi rahatsız ediyor
Olabildiğince bakmamaya çalışıyorum
Evdeki büyük çocuk(eşim) de çocuğun odasını şimdilik boş diye dağıtmayı çok seviyor
Eşyalar gelsin hepsinden kurtulacağım
Heyecanla o günü bekliyorum
Bnde magosit kullanıyorum
Ama gece bacağıma kramp girdi
Bence temizliğe birini al en iyisiEvet tülbent mantıklıymış aslındaBen de bir an önce başlayayım en iyisi.
Bende odası dolap hazır ama anası kalkıp da yıkamaya eriniyordaha ev dip köşe temizlenecek, halılar yıkamaya verildi, perdeler yıkanacak çok iş var valla
Bence hazirla bi an önce. Bu sene bebisler hep erken doguyor. Etrafimda 3 kisi erken dogurdu. Ben nerdeyse 1 ay once hazirladimKızlaar günaydınBebişlere hangi marka deterjan alacaksınız veya aldınız ? Bu kıyafetleri ne zaman yıkamaya ütülemeye başlasak diye düşünmekten kafayı yedim artık 28.haftadayım, şimdiden başlasam acaba toz olur mu olmaz mı , biraz daha beklesem Allah korusun erken doğum olursa hiçbir şey hazır olmayacak, hastane çantası ne zaman hazırlayacağız off off
Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum sağolsun her şeyime yardım ediyor. Annemle o yapacak dip köşe temizliği aslında ben uzaktan izleyeceğimBence temizliğe birini al en iyisi
Kim uğraşacak şimdi o işlerle
Ayy evet en iyisi hazırlayayım vallaBence hazirla bi an önce. Bu sene bebisler hep erken doguyor. Etrafimda 3 kisi erken dogurdu. Ben nerdeyse 1 ay once hazirladim
O zaman tamamKayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum sağolsun her şeyime yardım ediyor. Annemle o yapacak dip köşe temizliği aslında ben uzaktan izleyeceğim
Ayy evet en iyisi hazırlayayım valla
Göbeen büyük diye yapamazsın sanıyolardırBenim de mobilyalarım ay sonuna doğru gelecek kıyafet işini o zaman hallederim diyordum ama herkes her şeyi yapmış sabah deterjan sipariş ettim o gelince yıkamalara başlarım
Bi de bizde tam iş bitirici bir ekip var annem ve yengemler mobilyalar gelince biz hepsini halledeceğiz demişlerdi ama ben tek kişilik bir dev kadro herkül olduğum için onlara ses etmeden yapacağım
Ben dalan aldım granül sbaun daha katkısızlar bence. Çantam da bu hafta hazırlandı.Kızlaar günaydınBebişlere hangi marka deterjan alacaksınız veya aldınız ? Bu kıyafetleri ne zaman yıkamaya ütülemeye başlasak diye düşünmekten kafayı yedim artık 28.haftadayım, şimdiden başlasam acaba toz olur mu olmaz mı , biraz daha beklesem Allah korusun erken doğum olursa hiçbir şey hazır olmayacak, hastane çantası ne zaman hazırlayacağız off off
Aynen kolay taşınır gibi görünmeyen bir göbek ama nazlanmak fıtratımızda yok napalımGöbeen büyük diye yapamazsın sanıyolardır
Sorma dısarı çıkcam eşim diyo şuna da söyle gelsin buna da söyle gelsin tek gezme ağırlaştın. Normalde boşver der giderdim de şimdi es kaza bi şey olur dinlemedim diye pişman olurum.Aynen kolay taşınır gibi görünmeyen bir göbek ama nazlanmak fıtratımızda yok napalım
Bol eğlencelerO zaman tamam
Fark etmez
Sen yapma da
Kim yaparsa yapsın
Beşik geldi bu arada
Hemen her şeyini yıkamaya attım
Akşama eğlence var
Ben sürekli tekim oglum oluyor yanimda ben kocami görmüyorum iśten hep gec geldigi icin.Sorma dısarı çıkcam eşim diyo şuna da söyle gelsin buna da söyle gelsin tek gezme ağırlaştın. Normalde boşver der giderdim de şimdi es kaza bi şey olur dinlemedim diye pişman olurum.Çağırdım mecbur arkadaşımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?