2021 Aralık Anneleri

Beşiğin malzemeleri gelsin
Onları yıkayacağım bugün
Bi beyazlarım kaldı işte
Beşiğin malzemelerini bekledim
Sonra montaj ekibi olarak işe başlayacağız
Dolap da yarına görünüyor teslimatı
Hadi inşallah
Dizince atarsın dün aldık sonunda kasımın ilk haftası gelcek umarım o zmna kadar doğurmam

İNŞALLAH bizde o haftaları görürüz sağlıkla gelir hepimizin bebekleri

Evet tülbent mantıklıymış aslında Ben de bir an önce başlayayım en iyisi.
Bende odası dolap hazır ama anası kalkıp da yıkamaya eriniyor daha ev dip köşe temizlenecek, halılar yıkamaya verildi, perdeler yıkanacak çok iş var valla

Bende görmezden geliyorum eşiim hallediyor sağolsun erkekler hep dağıtmayı seviyor

Bnde magosit kullanıyorum
Ama gece bacağıma kramp girdi

Günde 2 tane kullanıyorum.magnezyum diasporal şase verdi bana.
Karnımdaki kasılmalar tam geçmedi ama gece bacağıma kramp girmiyor artık. Kemik ağrılarım da azaldı bileğim ve kuyruk sokumunda ağrı vardı geçti sayılır.

Benim de mobilyalarım ay sonuna doğru gelecek kıyafet işini o zaman hallederim diyordum ama herkes her şeyi yapmış sabah deterjan sipariş ettim o gelince yıkamalara başlarım
Bi de bizde tam iş bitirici bir ekip var annem ve yengemler mobilyalar gelince biz hepsini halledeceğiz demişlerdi ama ben tek kişilik bir dev kadro herkül olduğum için onlara ses etmeden yapacağım

Bence temizliğe birini al en iyisi
Kim uğraşacak şimdi o işlerle

Bence hazirla bi an önce. Bu sene bebisler hep erken doguyor. Etrafimda 3 kisi erken dogurdu. Ben nerdeyse 1 ay once hazirladim

Bence temizliğe birini al en iyisi
Kim uğraşacak şimdi o işlerle
Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum sağolsun her şeyime yardım ediyor. Annemle o yapacak dip köşe temizliği aslında ben uzaktan izleyeceğim
Bence hazirla bi an önce. Bu sene bebisler hep erken doguyor. Etrafimda 3 kisi erken dogurdu. Ben nerdeyse 1 ay once hazirladim
Ayy evet en iyisi hazırlayayım valla

Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyorum sağolsun her şeyime yardım ediyor. Annemle o yapacak dip köşe temizliği aslında ben uzaktan izleyeceğim

Ayy evet en iyisi hazırlayayım valla
O zaman tamam
Fark etmez
Sen yapma da
Kim yaparsa yapsın

Beşik geldi bu arada
Hemen her şeyini yıkamaya attım
Akşama eğlence var

Göbeen büyük diye yapamazsın sanıyolardır

Ben dalan aldım granül sbaun daha katkısızlar bence. Çantam da bu hafta hazırlandı.

Aynen kolay taşınır gibi görünmeyen bir göbek ama nazlanmak fıtratımızda yok napalım
Sorma dısarı çıkcam eşim diyo şuna da söyle gelsin buna da söyle gelsin tek gezme ağırlaştın. Normalde boşver der giderdim de şimdi es kaza bi şey olur dinlemedim diye pişman olurum. Çağırdım mecbur arkadaşımı.

O zaman tamam
Fark etmez
Sen yapma da
Kim yaparsa yapsın

Beşik geldi bu arada
Hemen her şeyini yıkamaya attım
Akşama eğlence var
Bol eğlenceler
Bnde siftah yaptım 4 makine çıktı
Kurutma mak. İçin sıra bekliyorlar

Ben sürekli tekim oglum oluyor yanimda ben kocami görmüyorum iśten hep gec geldigi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…