• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Benim eklem vs yok ama iki dişim çürüdü birini geçen hafta çektirdim diğerini ise kanal tedavisi yaptırıyorum 🙂 bana da buradan patlak verdi gebelik maalesef
Kalsiyum kullanıyormusun gebelikte dişler gidiyor bnm oğlanda gitti 😬
Bunda öncesinde gidip bütün hasarlıları yaptırdım inşallah da bişi çıkmaz

Kalsiyum kullanıyormusun gebelikte dişler gidiyor bnm oğlanda gitti 😬
Bunda öncesinde gidip bütün hasarlıları yaptırdım inşallah da bişi çıkmaz
Kullanmıyorum kuzum d vitamini damla ,kan ilacı kansızlık için , birde.magosit . Çok çektim dişten hamilelikte öncesinde yoktu sorunum , geçen hafta doktor izni ile dişimi cektirdim lokal anestezi ve adrenalinsiz ilaçla , 3 gün öncede kanal tedavisine gittik eşimle o da doktor izni ile çünkü dayanamıyorum artık ve devlette vs randevu yok özelde tek dişe kanal tedavisi sadece 700 TL aldılar ama yapacağımız birşey yoktu çünkü doğuma var 2 ay çok sorun yaşadım ve yaşardım 🙁 eymentaa eymentaa B BitterCikilata hamilelikte en zoru diş kesinlikle çünkü bütün vücudu her yeri etkiliyor biraz daha bekletsem sorun olurdu kesin çünkü artık her yerim agiriyor su yüzüm basım vs

Kullanmıyorum kuzum d vitamini damla ,kan ilacı kansızlık için , birde.magosit . Çok çektim dişten hamilelikte öncesinde yoktu sorunum , geçen hafta doktor izni ile dişimi cektirdim lokal anestezi ve adrenalinsiz ilaçla , 3 gün öncede kanal tedavisine gittik eşimle o da doktor izni ile çünkü dayanamıyorum artık ve devlette vs randevu yok özelde tek dişe kanal tedavisi sadece 700 TL aldılar ama yapacağımız birşey yoktu çünkü doğuma var 2 ay çok sorun yaşadım ve yaşardım 🙁 eymentaa eymentaa B BitterCikilata hamilelikte en zoru diş kesinlikle çünkü bütün vücudu her yeri etkiliyor biraz daha bekletsem sorun olurdu kesin çünkü artık her yerim agiriyor su yüzüm basım vs
Dogrudur canim seni anlayamiyorum çunku hic disim agrimadi hic operasyonum olmadi:KK70:
🧿(Yarin disim agriyor diye yazarmisim)

Kızlaar günaydın :KK200: Bebişlere hangi marka deterjan alacaksınız veya aldınız ? Bu kıyafetleri ne zaman yıkamaya ütülemeye başlasak diye düşünmekten kafayı yedim artık:rolleyes: 28.haftadayım, şimdiden başlasam acaba toz olur mu olmaz mı , biraz daha beklesem Allah korusun erken doğum olursa hiçbir şey hazır olmayacak, hastane çantası ne zaman hazırlayacağız off off:anneadayı:

Ay adet dönemimle hic ilgisi yok. Bu gittikçe artan bi ağrı. Magnezyum normal kemiğe destek filan olur ama bu bebe şüşkolastıkça artacak bi ağrı mecbur olacak sanıyorum. 🥲
Aynı ağrı bendede vardı magnezyum hergün düzenli içince geçti çok şükür. Benim tam kalçadan bıçak saplanır gibi bir ağrıydı

Dogrudur canim seni anlayamiyorum çunku hic disim agrimadi hic operasyonum olmadi:KK70:
🧿(Yarin disim agriyor diye yazarmisim)
Allah korusun canım hepimizi tüm hamileleri hiçbirimiz hiçbir ağrısı olmasın 🥰 diş mi ? Hiccc olmasın . Ben yoğurt süt yumurta hiç yiyemiyorum sanırım ondan patlak verdi

Kızlaar günaydın :KK200: Bebişlere hangi marka deterjan alacaksınız veya aldınız ? Bu kıyafetleri ne zaman yıkamaya ütülemeye başlasak diye düşünmekten kafayı yedim artık:rolleyes: 28.haftadayım, şimdiden başlasam acaba toz olur mu olmaz mı , biraz daha beklesem Allah korusun erken doğum olursa hiçbir şey hazır olmayacak, hastane çantası ne zaman hazırlayacağız off off:anneadayı:
Bizimkiler yikandi utulendi yerlestirildi bence siz de bian once yapin, bebislerin ne zaman gelecegi belli degil. Katlayip koyuldugu icin cok toz olacagini sanmiyorum ya da en kotu ustune bi tulbent atilir😌
Deterjan olarak organik icerikli diye babys green kullaniyoruz

Offf valla çoğu kişinin hazır benimki hala hazır değil..bebek kıyafeti ve bez dışında hiç bişey almadıık daha... zaman yaklaşıyor ve ben çok gerilmeye heyecanlanmaya başladım... bi sabırsız oldum.. siz de de varmı bu durum
Benimde ortada canta falan hala yok insallah bu hafta il merkezine gidiyorum alisverisi yapacam.eve de daha bi duzen vermedim cok tembelim bu bebegimde 😕 isim de belirlemedim hala defne inci ipek mira yaren ceyda ahsen bu isimleri begeniyorum ipek ismini kuzenim kizina koymus o yuzdn cok sicak bakmiyorum biraz degisikler cunku onlara da annem onermis ipek koyun diye dedim niye oneriyosun ne bilim ben senin kizin olacagini diyo 😂

Merhaba arkadaşlar, günaydın hepinize mutlu bir hafta başlangıcı dilerim. Ben kızımın hareketlerini bir iki gün öncesine dek güçlü hissederken son 2 gündür çok hafif hissediyorum acaba neden ? Bu haftalar da sanırım böyle oluyormuş ama.yine de insan endişe ediyor
Ben uyuduğunu düşünüyorum öyle zamanlar 😂
Magnezyum ne içiyorsunuz kızlar? @Merve B BitterCikilata eymentaa eymentaa ben magosit kullanıyorum ve çok şükür çok güzel geldi size tavsiyem doktorlarıniza sorun olmazsa bundan kullanin
Magnezyum diasporal kullanıyorum ben
Ben incianın deterjanını aldım
Onunla yıkadım
Ama henüz ütülemedim
Dolabı kurulunca ütüleyip yerleştireceğim
Bu hafta kurulacak umarım 😬

Ben uyuduğunu düşünüyorum öyle zamanlar 😂

Magnezyum diasporal kullanıyorum ben

Ben incianın deterjanını aldım
Onunla yıkadım
Ama henüz ütülemedim
Dolabı kurulunca ütüleyip yerleştireceğim
Bu hafta kurulacak umarım 😬
Bnde bugün yıkamaya niyet ettim 🤣 mobilya da kasımda gelcek bi yere sıkıltırcam artık

Ya işte Bnde beklicektim
Sancı filan okuyunca tırstım biraz 🙃hazır olsun artık mobilyada gelince dizmesi olucak
Ben evde hiçbi şeye yer bulamıyorum ya
Çocuğun odası da mobilyalar yokken çarşı gibi
Her şey her yerde 😂
Tek seferde düzenlerim diye sallıyorum şimdilik 😬😬

Her şey her yerde 😂
Ay bende öyle diyordum dolap beşik geldi şuan diğer eşyalar kalkıp yürüyecek o kadar oldular 🤣

Ay bende öyle diyordum dolap beşik geldi şuan diğer eşyalar kalkıp yürüyecek o kadar oldular 🤣
Çok şükür gelenler oldu kendi alabildiklerimiz oldu filan
Hepsine çok şükür
Ama artık o dağınık görüntü içimi rahatsız ediyor
Olabildiğince bakmamaya çalışıyorum

Evdeki büyük çocuk(eşim) de çocuğun odasını şimdilik boş diye dağıtmayı çok seviyor
Eşyalar gelsin hepsinden kurtulacağım
Heyecanla o günü bekliyorum 😂😂

Her şey her yerde 😂
İnşallah kısa sürede başarırsın 🤣🤣
O kadar iş var ki gözümde büyüyor sanırım doğuma 10 gün kala bitcek işler bu gidişle hiç bi zmn rahat yok 🤪🤪

İnşallah kısa sürede başarırsın 🤣🤣
O kadar iş var ki gözümde büyüyor sanırım doğuma 10 gün kala bitcek işler bu gidişle hiç bi zmn rahat yok 🤪🤪
Beşiğin malzemeleri gelsin
Onları yıkayacağım bugün
Bi beyazlarım kaldı işte
Beşiğin malzemelerini bekledim
Sonra montaj ekibi olarak işe başlayacağız😂
Dolap da yarına görünüyor teslimatı

Back