- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
Magnezyum kullanıyormusun?merve günaydın canm . Ben acile gitmediim su ve soda içtim biraz rahatladım gbi oldu toparlanmadı sonra uyudum
Evet kuzum 2 gün çok şiddetli hissetmedim ara ara hissettim ama bugün kendine gelmiş çok şükür .Oluyor canım bu dönemlerde az da olsa hissediyorsan sorun yok
0 hareketse dr git uyuyordur büyümek için annesi
Ay oy of pof diyerek oturup kalkıyorum valla. Gidince sorcam magnezyum da almıyorum ama kesebilecrğini sanmıyorum.En iyi bn bilirim o ağrıyı
Aaa niye almıyorsun gerçi bn alıyorum da ne faydaAy oy of pof diyerek oturup kalkıyorum valla. Gidince sorcam magnezyum da almıyorum ama kesebilecrğini sanmıyorum.
Ay adet dönemimle hic ilgisi yok. Bu gittikçe artan bi ağrı. Magnezyum normal kemiğe destek filan olur ama bu bebe şüşkolastıkça artacak bi ağrı mecbur olacak sanıyorum.Aaa niye almıyorsun gerçi bn alıyorum da ne fayda
Bn takip ettim adet dönemlerimde oluyor kendiliğinden geliyor gidiyor
Normaldir heralde. Dun bide cok yoruldumBenim deee
Aynn zirveye çıkıyor ağrı sonra hoop birden gidiyor bnm ağrım şişkolukla ilgilimi bilemedim bn takip ettim adet olmadan 2 gün önce başlıyor adet bitime 3 gün kala gidiyor genel olarak bütün ağrılarım o dönem hele o kalça ağrısı koparsam yeri yaniAy adet dönemimle hic ilgisi yok. Bu gittikçe artan bi ağrı. Magnezyum normal kemiğe destek filan olur ama bu bebe şüşkolastıkça artacak bi ağrı mecbur olacak sanıyorum.
Canim magnezyum icmeden once daha coktu. Uyutmuyordu beni.Ay oy of pof diyerek oturup kalkıyorum valla. Gidince sorcam magnezyum da almıyorum ama kesebilecrğini sanmıyorum.
Magnezyum ne içiyorsunuz kızlar?Canim magnezyum icmeden once daha coktu. Uyutmuyordu beni.
Bnde magosit kullanıyorumMagnezyum ne içiyorsunuz kızlar?merve B BitterCikilata eymentaa ben magosit kullanıyorum ve çok şükür çok güzel geldi size tavsiyem doktorlarıniza sorun olmazsa bundan kullanin
Bu hafta sonuna doğru var kontrolüm soracağım.Canim magnezyum icmeden once daha coktu. Uyutmuyordu beni.
Ben maden suyu içiyorum zaten severim midem kötü olmasa da mineraldir diye içerim. Hiç kramp yasamadım çok sükurBen magnezyum yerine maden suyu içiyorum istemedim doktordan sadece aldığım sodanin tuz miktarinin düşük olmasina dikkat ediyorum kramplarımi geçiriyor
Canim bende magosit kullaniyorum. Günde 1 taneydi. 2 ye cikarabilirMagnezyum ne içiyorsunuz kızlar?merve B BitterCikilata eymentaa ben magosit kullanıyorum ve çok şükür çok güzel geldi size tavsiyem doktorlarıniza sorun olmazsa bundan kullanin
4.aydan beri kullanıyorum canım öncesinde erken başladı bende eklem ağrıları geceleri uyuyamıyordum bacağımın ağrısından .Bnde magosit kullanıyorum
Ama gece bacağıma kramp girdi
Gerçekten iyi geliyor zaten sürekli ilaç kullanıyoruz yok folik asitti yok demir ilaciydi yok decavitti bari doğal olarak alabilecegimizi alalımBen maden suyu içiyorum zaten severim midem kötü olmasa da mineraldir diye içerim. Hiç kramp yasamadım çok sükur
Kuzum bende 1 tane kullanıyorum son gittiğimde 2 tane yazmış ama yine 1 tane kullanıyorum çünkü ağrım filan yokCanim bende magosit kullaniyorum. Günde 1 taneydi. 2 ye cikarabilir
Oturma simidi iyi gelebilir. Arkadas doguma kadar kullandi. Ama sen yinede magnezyum u sormayi unutmaBu hafta sonuna doğru var kontrolüm soracağım.Ya bi de kuyruk sokumu en fena oturma simidi mi alsam. Tam yatamıyom midemden hafif yatınca sırtım ağrıyo kalça kuyruk kemiğine dengesiz yük biniyo hepten g.tüm yamulcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?