2021 Aralık Anneleri

Ay oy of pof diyerek oturup kalkıyorum valla. Gidince sorcam magnezyum da almıyorum ama kesebilecrğini sanmıyorum.
Aaa niye almıyorsun gerçi bn alıyorum da ne fayda
Bn takip ettim adet dönemlerimde oluyor kendiliğinden geliyor gidiyor

Aaa niye almıyorsun gerçi bn alıyorum da ne fayda
Bn takip ettim adet dönemlerimde oluyor kendiliğinden geliyor gidiyor
Ay adet dönemimle hic ilgisi yok. Bu gittikçe artan bi ağrı. Magnezyum normal kemiğe destek filan olur ama bu bebe şüşkolastıkça artacak bi ağrı mecbur olacak sanıyorum.

Ay adet dönemimle hic ilgisi yok. Bu gittikçe artan bi ağrı. Magnezyum normal kemiğe destek filan olur ama bu bebe şüşkolastıkça artacak bi ağrı mecbur olacak sanıyorum.
Aynn zirveye çıkıyor ağrı sonra hoop birden gidiyor bnm ağrım şişkolukla ilgilimi bilemedim bn takip ettim adet olmadan 2 gün önce başlıyor adet bitime 3 gün kala gidiyor genel olarak bütün ağrılarım o dönem hele o kalça ağrısı koparsam yeri yani

Canim magnezyum icmeden once daha coktu. Uyutmuyordu beni.
Bu hafta sonuna doğru var kontrolüm soracağım. Ya bi de kuyruk sokumu en fena oturma simidi mi alsam. Tam yatamıyom midemden hafif yatınca sırtım ağrıyo kalça kuyruk kemiğine dengesiz yük biniyo hepten g.tüm yamulcak.

Ben magnezyum yerine maden suyu içiyorum istemedim doktordan sadece aldığım sodanin tuz miktarinin düşük olmasina dikkat ediyorum kramplarımi geçiriyor

Ben magnezyum yerine maden suyu içiyorum istemedim doktordan sadece aldığım sodanin tuz miktarinin düşük olmasina dikkat ediyorum kramplarımi geçiriyor
Ben maden suyu içiyorum zaten severim midem kötü olmasa da mineraldir diye içerim. Hiç kramp yasamadım çok sükur

Ben maden suyu içiyorum zaten severim midem kötü olmasa da mineraldir diye içerim. Hiç kramp yasamadım çok sükur
Gerçekten iyi geliyor zaten sürekli ilaç kullanıyoruz yok folik asitti yok demir ilaciydi yok decavitti bari doğal olarak alabilecegimizi alalım

Oturma simidi iyi gelebilir. Arkadas doguma kadar kullandi. Ama sen yinede magnezyum u sormayi unutma

Benim eklem vs yok ama iki dişim çürüdü birini geçen hafta çektirdim diğerini ise kanal tedavisi yaptırıyorum bana da buradan patlak verdi gebelik maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…