Hayırlı olsuuunBen de testimi bugün yaptım ve baya baya pozitif
Herkes için hayırlı olsun.
Folik asit kullananlar ne zaman nasıl kullanılıyordu? Doktora gidene kadar ihmal etmek istemiyorum.
Bir de oruç tutacak mısınız anneler
Hepimize inşallahBen kahvaltidan sonra aliyorum canim.bu arada bebis hayirli olsun
Hepimiz için hayırlı uğurlu olsunHayırlı olsuuun
Ben folmega plus kullanıyorum günde 1 tane sabah tok. İlk üç ay oruç tehlikeli diye biliyorum o yüzden ben tutmayı düşünmüyorum .
Gayet guzel canim fazla artma bir sikinti teskil etcegni dusunmuyorum,)Hanimlar ,kizlar, anneler bana da bi el atın ben cok saskinim cunku..
06.04.2021 - 13.88 ( 4gun kala ) 08.04.2021 - 68.53 (2 gun kala) 10.04.2021 -219.16 (adet gunu)
12.04.2021- 673.72 (2 gun gecikme)
Bu artis sizce normalmi hep 3 kati ve bi tik ustu artti.
Insallah cnm da dis gebelik falan mi diye korkuyorum acikcasi ..ilk gebelik benim okdr tedirginim kiGayet guzel canim fazla artma bir sikinti teskil etcegni dusunmuyorum,)
Hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün doğsun inşallah bebiş.Ben de testimi bugün yaptım ve baya baya pozitif
Folik asit kullananlar ne zaman nasıl kullanılıyordu? Doktora gidene kadar ihmal etmek istemiyorum.
Niye dis gebelik olsun gayet guzel artisinInsallah cnm da dis gebelik falan mi diye korkuyorum acikcasi ..ilk gebelik benim okdr tedirginim ki
Dış gebelikte bir artar bir düşermiş hcg değeri. Korkacak hiçbir şey yok. Hayırlı olsun.Insallah cnm da dis gebelik falan mi diye korkuyorum acikcasi ..ilk gebelik benim okdr tedirginim ki
Tsk ederim canimNiye dis gebelik olsun gayet guzel artisin
Bende oyle duydum da iste insan korkuyor ..tsk ederm canmmDış gebelikte bir artar bir düşermiş hcg değeri. Korkacak hiçbir şey yok. Hayırlı olsun.
Folidoce kullanıyorum hayırlı olsunBen de testimi bugün yaptım ve baya baya pozitif
Çok güzel artmış hayırlı olsunHanimlar ,kizlar, anneler bana da bi el atın ben cok saskinim cunku..
06.04.2021 - 13.88 ( 4gun kala ) 08.04.2021 - 68.53 (2 gun kala) 10.04.2021 -219.16 (adet gunu)
12.04.2021- 673.72 (2 gun gecikme)
Bu artis sizce normalmi hep 3 kati ve bi tik ustu artti.
Ah anladım, sağlıkla kucağınza alın inşallahBeni doktorum ilk kez 7.haftada kese için çağırdı . Hem kese hem kalp bir arada görelim diye . 2 hafta önce kan vermiştim o kadar . Yani öncesini bilmiyorum
1500 u gecince gitseniz dahaiyi olur gozukme ihtimali artarBen zaten bu sürece dair herşeyi ilk kez duyduğum için hicbirsey anormal gelmiyor
Doktordan sonra bizede yazar misin ne dedi benimd lekelenmem var ama randevuma cok varİnş daha olmaz lekelenme cnm uzanıyorum ben 2 saat ayakta durunca oldu büyük ihtimalle
Benim kahverengiydi bugun sariya dondu ama karnim agriyo sanki adet olacakmisim gibiDoktordan sonra bizede yazar misin ne dedi benimd lekelenmem var ama randevuma cok var
Benimde bitti gibi oldu ama devam ediyor karnima agri saplaniyor ara araBenim kahverengiydi bugun sariya dondu ama karnim agriyo sanki adet olacakmisim gibi