2021 Aralık Anneleri

Gaz bende de çok. Karnım bugün daha büyük. Eşim bile işten gelince karnına nolmus senin şişmiş dedi. Hani insan içine çıkıyor olsam gören hamile misin der. Dedim ki biri görse kaç aylık diye sorar insan utanır 6 haftalık demeye. :KK70:

Hayırlı ramazanlar 🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• CCE34A3B-D74D-46E5-B6D5-B16617FB3ED2.jpeg
    CCE34A3B-D74D-46E5-B6D5-B16617FB3ED2.jpeg
    324,8 KB · Görüntüleme: 14
Gaz olayı bende de fena her saniye patlatıveriyorum eşimi tembihliyorum uyumadan gece bişey yaparsam sorumluluk kabul etmiyorum duymazdan gel diyorum 😂 çay doldurma bahanesiyle diye gide gide bi hal oldum

Gaz bende de çok. Karnım bugün daha büyük. Eşim bile işten gelince karnına nolmus senin şişmiş dedi. Hani insan içine çıkıyor olsam gören hamile misin der. Dedim ki biri görse kaç aylık diye sorar insan utanır 6 haftalık demeye. :KK70:
Bizim ki ilk bulusmaya gelinlikle giden kiz hesabı hamile olunca anında şişirdik karnı 🤣🤣

Herkese selam 🙋🏻‍♀️
Bugün kalp atışı için gittim . 7.haftadayız çok şükür .
2 kese ve 2 kalp atışı var❤️🧿🙏🏻
allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah Allah bağışlasın. Hep yatın uyuyyun mümkünse. Seneye bu zamanlar öyle bir fırsatınız olmayacak 😂

Tamam hep bi şişkinlik vardı ama bir günde inanılmaz ya.
Acaba bütün hamilelerde mi böyle oluyor ilk haftalarda yoksa bizde bir değişiklik mi var? Ekstra ultra gebe durumları. :KK70: :KK70:
Ya diyorum hep dizilerde hamile olduğunu öğrenenlerin karnı dümdüz bizde niye böyle? Bir de kilo almadan gebeliği devam ettirip doguranlar var. Onlar ayrı bir gecenin konusu olsun.

Acaba bütün hamilelerde mi böyle oluyor ilk haftalarda yoksa bizde bir değişiklik mi var? Ekstra ultra gebe durumları. :KK70: :KK70:
Ya diyorum hep dizilerde hamile olduğunu öğrenenlerin karnı dümdüz bizde niye böyle? Bir de kilo almadan gebeliği devam ettirip doguranlar var. Onlar ayrı bir gecenin konusu olsun.
Ayyy o ne ya hamile dediğin kilo almalı 🙈🤣🤣

X