2021 Aralık Anneleri

Ilk gittigimde leke yoktu ki benim oglum da da leke olmustu ilk gebeligim dusuktu onda leke olmamisti cunku bi jel kullaniyordum oglumda da igne verdi o kesti bunda hic bise kullanmadan saglikli bi gebelik gecirmek istiyorum hayirlisi hakkimizda
İnş daha olmaz lekelenme cnm uzanıyorum ben 2 saat ayakta durunca oldu büyük ihtimalle

Kizlar adetimi 1guc gecince test yptim ilk once tek cizgi cikti bikac dkk sonra 2.cizhi cikyi sizce kuruma cizgisimi

Eklentiler

• 20210412_153552.jpg
    20210412_153552.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 26
Hanımlar çok ayıp bişey sorabilir miyiiiim🙊 eşlerinizle ilişkiye giriyor musunuz şuan ben öğrendiğimden beri girmiyorum eşimde istemiyor zaten bebeğin heyecanı daha baskın geliyor zarar gelmesinden korkuyor kalbini duyana kadar yapmayalım felan diyor🥲 ama benim rüyalarıma girer oldu bişeyde diyemiyorum acaba yapmamızda sakınca var mı doktora da soramadım 🥺
Canim bana doktorum iliski yok dedi kan tahlilini ogrendigim gun telefonda yarin gidecegim ilk kez doktora ama bence doktoruna sor sende onlar aliskin bunlara🙈

Ben de testimi bugün yaptım ve baya baya pozitif 😊
Herkes için hayırlı olsun.
Folik asit kullananlar ne zaman nasıl kullanılıyordu? Doktora gidene kadar ihmal etmek istemiyorum.
Bir de oruç tutacak mısınız anneler 😊
Gunde bi tane folidoce kullaniyorum yarin tutmayacam biseyler yemeyince halsizlik ve mide bulantisi oluyor

X