- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Hayırlı olsunHayırlı günler kızlar bende bugün hamileligimi öğrendim.
Sağol canim seninde yeni galiba seninde.Hayırlı olsun
İnş daha olmaz lekelenme cnm uzanıyorum ben 2 saat ayakta durunca oldu büyük ihtimalleIlk gittigimde leke yoktu ki benim oglum da da leke olmustu ilk gebeligim dusuktu onda leke olmamisti cunku bi jel kullaniyordum oglumda da igne verdi o kesti bunda hic bise kullanmadan saglikli bi gebelik gecirmek istiyorum hayirlisi hakkimizda
Maşallah sağlıkla gelsin canım ben 2haftalik vardir heral bugun deger 56 çıktı.4+ 4 yeniyiz
Evet kendini zorlayinca oluyo ben hali kaldirdim ondan sonra iflah olmadim bugun iyiyim kasiklarimda agri oluyo ara ara leke gormedim bugunİnş daha olmaz lekelenme cnm uzanıyorum ben 2 saat ayakta durunca oldu büyük ihtimalle
HoşgeldiiinHayırlı günler kızlar bende bugün hamileligimi öğrendim.
İlk 5 dk içinde çıkan çizgi pozitif diye biliyorum bence pozitifKizlar adetimi 1guc gecince test yptim ilk once tek cizgi cikti bikac dkk sonra 2.cizhi cikyi sizce kuruma cizgisimi
Canim bana doktorum iliski yok dedi kan tahlilini ogrendigim gun telefonda yarin gidecegim ilk kez doktora ama bence doktoruna sor sende onlar aliskin bunlaraHanımlar çok ayıp bişey sorabilir miyiiiimeşlerinizle ilişkiye giriyor musunuz şuan ben öğrendiğimden beri girmiyorum eşimde istemiyor zaten bebeğin heyecanı daha baskın geliyor zarar gelmesinden korkuyor kalbini duyana kadar yapmayalım felan diyor ama benim rüyalarıma girer oldu bişeyde diyemiyorum acaba yapmamızda sakınca var mı doktora da soramadım
Pembe ama bu çizgi kuruma olamaz.Kizlar adetimi 1guc gecince test yptim ilk once tek cizgi cikti bikac dkk sonra 2.cizhi cikyi sizce kuruma cizgisimi
5 dakika içinde çıktıysa pozitiftirKizlar adetimi 1guc gecince test yptim ilk once tek cizgi cikti bikac dkk sonra 2.cizhi cikyi sizce kuruma cizgisimi
Çoook yeni herhalde. Kan ver canım.Kizlar adetimi 1guc gecince test yptim ilk once tek cizgi cikti bikac dkk sonra 2.cizhi cikyi sizce kuruma cizgisimi
Beni doktorum ilk kez 7.haftada kese için çağırdı . Hem kese hem kalp bir arada görelim diye . 2 hafta önce kan vermiştim o kadar . Yani öncesini bilmiyorumSelamlar, önce keseniz bir tane mi gözüküyordu? Sanıyorum böyle durumlar olabiliyormuş
Hayirli olsun saglikla gelsin insallahBen de testimi bugün yaptım ve baya baya pozitif
Herkes için hayırlı olsun.
Folik asit kullananlar ne zaman nasıl kullanılıyordu? Doktora gidene kadar ihmal etmek istemiyorum.
Bir de oruç tutacak mısınız anneler
Gunde bi tane folidoce kullaniyorum yarin tutmayacam biseyler yemeyince halsizlik ve mide bulantisi oluyorBen de testimi bugün yaptım ve baya baya pozitif
Herkes için hayırlı olsun.
Folik asit kullananlar ne zaman nasıl kullanılıyordu? Doktora gidene kadar ihmal etmek istemiyorum.
Bir de oruç tutacak mısınız anneler
Aç tok? Sabah mı akşam mı?Gunde bi tane folidoce kullaniyorum yarin tutmayacam biseyler yemeyince halsizlik ve mide bulantisi oluyor
Ayy hepimize inşallahHayirli olsun saglikla gelsin insallah
Ben kahvaltidan sonra aliyorum canim.bu arada bebis hayirli olsunAç tok? Sabah mı akşam mı?