Eger saglikli bi sekilde devam ederse kimsenin gobegi beni gecemez ikiz karni gibi sisiyorumHamilelikten hep bunlar.
Yalnız benımde karnım 6 aylık gıbı .. birgün göbeklerımızı atalım bakalım en çok kımın göbegı var
Bnde sanırımBi tek ben mi dogru okumusum
Almamak tercihim olurdu ama malesef bu boğazla mümkün değil.Ayyy o ne ya hamile dediğin kilo almalı
Ben de iddialiyim.Eger saglikli bi sekilde devam ederse kimsenin gobegi beni gecemez ikiz karni gibi sisiyorum
İştah kapanması gibi bir aksilik yaşamazsak açmamız kaçınılmaz olacak derken midem bulanmaya başladı. Çok iştah dememek gerekiyor galiba gebelikte.Ağustos annelerinin zayıflama topiği var biz de mi açarız naparız
Şaka bi yana almamak için takla atıyorumAlmamak tercihim olurdu ama malesef bu boğazla mümkün değil.
Nasıl yapacaksın bize de söyle.Şaka bi yana almamak için takla atıyorumbakalım bnm hedef ilk üç ayda kilo vermek
Bebek minicik olsada plesantası baya büyük oluyor 14 haftalıkken 1 tatlı tabağı boyundaydı şaşırmıştımTamam hep bi şişkinlik vardı ama bir günde inanılmaz ya.
Sevgili diyetisyenimle öyle dediNasıl yapacaksın bize de söyle.
Ama bizim şu an 10-20mm arasında keselerimiz muhtemelen.Bebek minicik olsada plesantası baya büyük oluyor 14 haftalıkken 1 tatlı tabağı boyundaydı şaşırmıştım
Anam bnmki daha 10 bile değil kiAma bizim şu an 10-20mm arasında keselerimiz muhtemelen.
Evet işte rahim hazırlıklara başlıyor yer açıyo yavaştanAma bizim şu an 10-20mm arasında keselerimiz muhtemelen.
Günlük liste mi verdi kız? Ben ac olunca midem bulanıyor, çok tok olunca yine bulanıyor arayı bulabilsem mükemmel olacak gibi hissediyorum. Ama yine de sadece hafif bulantı şeklinde olmasindan memnunum kusmaya hiç hazırlıklı değilim.Sevgili diyetisyenimle öyle dediinşallah vermeye niyetliyim 3 ay sonra en hafif kilı alımıyla devam etmek
Ay maşallah.Bebek minicik olsada plesantası baya büyük oluyor 14 haftalıkken 1 tatlı tabağı boyundaydı şaşırmıştım
Evet işte rahim hazırlıklara başlıyor yer açıyo yavaştan
Ben de yoğurttan tiksindim ayrana çevirdim.Ne güzel süt içiyordum mesela günlük ara öğün niyetine ama noldu üç gündür süt düşününce bile midem bulanıyor.Bebem sevmedi sütü. Yeter bu kadar dedi sanki.
Ayran canım benim. İnsallah ondan da tiksinmeyiz.Ben de yoğurttan tiksindim ayrana çevirdim.