8 haftaya kdr normal kizlar kalp atisiBenm cikmadi o zaman bi sorun var
Pazartesiye kadar omrunuzu yerim heraldeSorun yooook
Kesin olsun diye kese ve kalp atisi gormek için10 gün sonra gel dedi
Sana niye 10 gun dedi bu doktor degerin guzel masallah10 gün sonra gel dedi
Gerci benim de iyiydi 15 20 gunde gel dediSana niye 10 gun dedi bu doktor degerin guzel masallah
Doktorunuz bir sorun görmedikçe düşük riski riskli gebelik gibi yasak değil son aya kadar serbest hatta iyi geldiğini biliyorum kaslara bana öyle söylemişti doktorum sizde doktorunuza bir sorun yine doktorların fikir ayrımı yaşadığı bi konudayızKendime “puhhh sana kuduruk” diyesim geldi içimdenay bi daha sormam unutmam gerek
Benim doktor bana yasak dedi hiç sormadım kendi söylediHanımlar çok ayıp bişey sorabilir miyiiiimeşlerinizle ilişkiye giriyor musunuz şuan ben öğrendiğimden beri girmiyorum eşimde istemiyor zaten bebeğin heyecanı daha baskın geliyor zarar gelmesinden korkuyor kalbini duyana kadar yapmayalım felan diyor ama benim rüyalarıma girer oldu bişeyde diyemiyorum acaba yapmamızda sakınca var mı doktora da soramadım
Benimki bise demedi ama biz onlem amacli bise yasamadik zaten kasiklarim agriyo dun lekede geldi o riski goze alamamBenim doktor bana yasak dedi hiç sormadım kendi söyledi
Canım yarın doktora gidiyorum senin için özellikle konuşurum bu konuyuKendime “puhhh sana kuduruk” diyesim geldi içimdenay bi daha sormam unutmam gerek
Valla bende asla göze alamam zaten şu durumda aklıma bile gelmiyor, benimde az önce pembe akıntı geldi yarın rendevum var 12.00 de bakalım ne diyecek doktor..Benimki bise demedi ama biz onlem amacli bise yasamadik zaten kasiklarim agriyo dun lekede geldi o riski goze alamam
Evet:) Allah isteyen herkese nasip etsinNe güzel sürpriz olmuş, bi tane beklerken iki tane
Çok teşekkür ederimÇok sevindim Allah sağlıklı sihatli kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza
Selamlar, önce keseniz bir tane mi gözüküyordu? Sanıyorum böyle durumlar olabiliyormuşEvet:) Allah isteyen herkese nasip etsin
Ilk gittigimde leke yoktu ki benim oglum da da leke olmustu ilk gebeligim dusuktu onda leke olmamisti cunku bi jel kullaniyordum oglumda da igne verdi o kesti bunda hic bise kullanmadan saglikli bi gebelik gecirmek istiyorum hayirlisi hakkimizdaValla bende asla göze alamam zaten şu durumda aklıma bile gelmiyor, benimde az önce pembe akıntı geldi yarın rendevum var 12.00 de bakalım ne diyecek doktor..
Bu arada leke için doktorun birşey söyledimi cnm
Tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz insallahHayırlı günler kızlar bende bugün hamileligimi öğrendim.
Hayirrli olsun gözün aydin canimHayırlı günler kızlar bende bugün hamileligimi öğrendim.
Amin inşallah canım cuma tahlil verdim bugün tesadüf öğrendim zaten gebelik surecindeydim adetime 4gun vardı 19 cıktı yarın adet günümdü bugün tekrar kan verdim 56 cıktı.Tebrik ederim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Sağol canim bende uzun zaman oldu gebelik yerlere katılmayı bugün ilk adımı attik:)Hayirrli olsun gözün aydin canim