2021 Aralık Anneleri

Kendime “puhhh sana kuduruk” diyesim geldi içimden ay bi daha sormam unutmam gerek
Doktorunuz bir sorun görmedikçe düşük riski riskli gebelik gibi yasak değil son aya kadar serbest hatta iyi geldiğini biliyorum kaslara bana öyle söylemişti doktorum sizde doktorunuza bir sorun yine doktorların fikir ayrımı yaşadığı bi konudayız

Benim doktor bana yasak dedi hiç sormadım kendi söyledi

Benimki bise demedi ama biz onlem amacli bise yasamadik zaten kasiklarim agriyo dun lekede geldi o riski goze alamam
Valla bende asla göze alamam zaten şu durumda aklıma bile gelmiyor, benimde az önce pembe akıntı geldi yarın rendevum var 12.00 de bakalım ne diyecek doktor..
Bu arada leke için doktorun birşey söyledimi cnm

Valla bende asla göze alamam zaten şu durumda aklıma bile gelmiyor, benimde az önce pembe akıntı geldi yarın rendevum var 12.00 de bakalım ne diyecek doktor..
Bu arada leke için doktorun birşey söyledimi cnm
Ilk gittigimde leke yoktu ki benim oglum da da leke olmustu ilk gebeligim dusuktu onda leke olmamisti cunku bi jel kullaniyordum oglumda da igne verdi o kesti bunda hic bise kullanmadan saglikli bi gebelik gecirmek istiyorum hayirlisi hakkimizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…