- 25 Temmuz 2013
- 12.806
- 52.380
Çok saçma ya.Evet hic olmazsa kanda bakin dedim dusme var mi diye ama ona bile bakilmiyormus
Eskiden haplar yoktu ama en sağlıklı beslenme vardı çok şükür bugünümüze yine faydalanıyoruz bilgilerden herşeyin fazlası tabi zarar dr un sana en güzel açıklamayı yapar dr lar arası bile düşünceler zıt düşüyor bazen yada sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap sağlıkla büyüsün BebişinCanm bizzat doktorlarin da boyle bi tezi var hatta benim arkadasim acibademde bi docente gitti eskiden bu haplarmi varmis hamilelere asiri hap veriyorlar kan degerine gore hareket edilmeli demis smdi bu binlik falan olanlari var o zararli diye bi videoda doktordan dinledim.tabiki kendi doktoru da yonlendirecektir.400 mg lik kullanabilir
Bende benim bebegim olacak diyemiyorum tedirginimInsallahh ozaman gercekten hissedicem sanirim hamile olduğumu suan telaseden birsey anlayamiyorum
Evet yediklerimizden de geciyormus ama yeterli gelirmi emin olamadim arada kaldim oyuzdenCanm bizzat doktorlarin da boyle bi tezi var hatta benim arkadasim acibademde bi docente gitti eskiden bu haplarmi varmis hamilelere asiri hap veriyorlar kan degerine gore hareket edilmeli demis smdi bu binlik falan olanlari var o zararli diye bi videoda doktordan dinledim.tabiki kendi doktoru da yonlendirecektir.400 mg lik kullanabilir
Pandemiden dolayı b 12 dviyamim bakılmıyor istersen özelde baktırEvet saglik ocagi verdi bana onun icin emin olamadim d vitaminim nasil dedim bakamiyoruz dedi belirli bir haftadan sonra rutin olarak basliyoruz dedi. Kan degerlerine bakilarak verilmesi öncelikli tercihim okurdu ama bakmiyorlarmis
Kac haftalik seninBende benim bebegim olacak diyemiyorum tedirginim
B 12 ye bakildi sanirim ama d vitaminine bakmadi kendim de doktor vermeden takviye almak istemedim ama onemliymisPandemiden dolayı b 12 dviyamim bakılmıyor istersen özelde baktır
4 hafta icinde oluşuyormuş onemli organlar ben zaten 5.haftaya yakin ogrendim aslinda mantiken olan olmustur ama bilemiyorim tabi doktorumdan duymak istiyorum insallah o aciklama yaparE hiç kullanmadığın şeyin fazlası nasıl olacak? Gebelik planlarken 3 ay önce başlayın diyorlar. Çocuğun ilk omurgası oluşuyo nöral tüp yani. Onun sağlığı için çok çok önemli.
Dogrudur canim bn gereksiz vitamine karsiyim mesela folik asit ben de kullaniyorum cunku kullanmaliyim diger aylarda da tahlillerime gore doktorum ne verirse devam.Allah nasip ederse...Eskiden haplar yoktu ama en sağlıklı beslenme vardı çok şükür bugünümüze yine faydalanıyoruz bilgilerden herşeyin fazlası tabi zarar dr un sana en güzel açıklamayı yapar dr lar arası bile düşünceler zıt düşüyor bazen yada sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap sağlıkla büyüsün Bebişin
Evet cok kötü Onemli bir bolum aslindaÇok saçma ya.
Gözün aydııınKesem gözüktü hemde göbüşten 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Canim kac haftalim oldugunu cozemedim degerim 19127 yani bayq yuksek kese 10mm bebek daha gorulmediKac haftalik senin
Masallah ne kadar yuksekmis gorunmesi lazim degil mi belkide ikizdir birsey dedi mi doktorCanim kac haftalim oldugunu cozemedim degerim 19127 yani bayq yuksek kese 10mm bebek daha gorulmedi
Kese. 20 mm olmali gorulmesi icin evet ikiz olabilir diyen arkadaslar oldu bos gebelik olmasin daMasallah ne kadar yuksekmis gorunmesi lazim degil mi belkide ikizdir birsey dedi mi doktor
Baya iyi gibi bos degildir Allahin izniylr hayirlisi olsunKese. 20 mm olmali gorulmesi icin evet ikiz olabilir diyen arkadaslar oldu bos gebelik olmasin da
Bebek daha canım inşallah kalp de duyulur.Cuma kalp atisi dimi ayy cuma gunu hayirli gelsin insallah
Karin agrim ve hafif lekelenmem var dun evi temizledim o yuzden olabilir mi acaba hali falsn kaldrdim simdi keske yapmasaydim diyorum 15 gun evde yoktum temizleyip cikmistim evi temizlim dedim evim pis bile olmamis simdi kendime telkin veriyorum pis olsa bile zarar verecek bisey yapma diye umarim is isten gecmemistirBaya iyi gibi bos degildir Allahin izniylr hayirlisi olsun
Konuş uleyynEvet yani benimki hiç öyle seyler demedi. Cumartesi de demezse konuş artık diyeceğim.
Canim ben de kendime cok kizginim nasil boyle bise yaptim diyeKarin agrim ve hafif lekelenmem var dun evi temizledim o yuzden olabilir mi acaba hali falsn kaldrdim simdi keske yapmasaydim diyorum 15 gun evde yoktum temizleyip cikmistim evi temizlim dedim evim pis bile olmamis simdi kendime telkin veriyorum pis olsa bile zarar verecek bisey yapma diye umarim is isten gecmemistir
Yatiyorum dun aksamdan beri gece gelmemis leke gelmz insallahCanim ben de kendime cok kizginim nasil boyle bise yaptim diye