2021 Aralık Anneleri

E hiç kullanmadığın şeyin fazlası nasıl olacak? Gebelik planlarken 3 ay önce başlayın diyorlar. Çocuğun ilk omurgası oluşuyo nöral tüp yani. Onun sağlığı için çok çok önemli.
3 ay mı 6 ay önceden gebelik düşünen kadın başlamalı

Fazlasi otizm yapar diyorlar kafam karisti
Ya internetten her okuduğunu takma kafaya dr git en güzel şekilde açıklar sana ordan burdan herkes sallıyor gerçekler varki önemini bilmek gerekiyor yoksa niye versin dr lar

Ayakta cok durup is yaparsam biraz agriyor birde uyurken saga sola donunce
Normal onlar canim. Ben iki gün boyunca bildiğin adet sancısı çektim tam adet günlerimde. Korkma sen. Allahın izniyle bir şey yoktur. Ama ilçede kadın doğumcu olmamasına sinirlendim. Normalde acilden giriş yaparsın seni kadın dogumcuya gönderirler direkt.

Ben de de oluyor adet agrisi gbi

Ya internetten her okuduğunu takma kafaya dr git en güzel şekilde açıklar sana ordan burdan herkes sallıyor gerçekler varki önemini bilmek gerekiyor yoksa niye versin dr lar
Canm bizzat doktorlarin da boyle bi tezi var hatta benim arkadasim acibademde bi docente gitti eskiden bu haplarmi varmis hamilelere asiri hap veriyorlar kan degerine gore hareket edilmeli demis smdi bu binlik falan olanlari var o zararli diye bi videoda doktordan dinledim.tabiki kendi doktoru da yonlendirecektir.400 mg lik kullanabilir

Evet saglik ocagi verdi bana onun icin emin olamadim d vitaminim nasil dedim bakamiyoruz dedi belirli bir haftadan sonra rutin olarak basliyoruz dedi. Kan degerlerine bakilarak verilmesi öncelikli tercihim okurdu ama bakmiyorlarmis

Evet hic olmazsa kanda bakin dedim dusme var mi diye ama ona bile bakilmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…