- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.944
- 33
Ya iyi düşünelim biz. Ama halı kaldırmak nedir yavYatiyorum dun aksamdan beri gece gelmemis leke gelmz insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya iyi düşünelim biz. Ama halı kaldırmak nedir yavYatiyorum dun aksamdan beri gece gelmemis leke gelmz insallah
Bi an aman saglikliysa bise olmaz kafasina girdim sanki normal gebelik gecirebilen biriymisim gibi sonra da ya bise olduysa deyip durdumYa iyi düşünelim biz. Ama halı kaldırmak nedir yav
Bi daha yapma riskli bir şey. Sen artık öğrendin korumakla sorumlusun.Bi an aman saglikliysa bise olmaz kafasina girdim sanki normal gebelik gecirebilen biriymisim gibi sonra da ya bise olduysa deyip durdum
:) ins bebisi de gorecegimiz gunelr gelirEvet çık küçüktür görünür dedi göründü
AslaaBi daha yapma riskli bir şey. Sen artık öğrendin korumakla sorumlusun.
Bırazdan çıkıp yazdıracagımBeybisi biz de yazıyoruz dediler.
Zeytin ekmek ye yada ekmegı hafıf kızart tereyağ sür yeKızlar günaydın Bugün bulantıyla uyandım ve hiçbir şey yiyemiyorum. Yediğimi çıkarıyorum Ne yapmak gerekir tecrübeli annelerimiz yardımcı olur musunuz
Al benden de o kadar. Nasıl geçecek bu zamanlar bakalim. Ağzımda hep o iğrenç tat. Yemeği düşünsem bile midem kalkıyor. Allahim yardımcımız olsun.Bugün basım belada düye bır şarkı gönderin bana bır dilim kek yedım suan ne yesem dıye dusunuyorum ... et denmiş erik denmiş limon denmiş hurma denmiş ama benım canım hiç bırseu çekmeyor kızlar
Yaa sormayın maalesef böyleymişBırazdan çıkıp yazdıracagım
Zeytin ekmek ye yada ekmegı hafıf kızart tereyağ sür ye
ay kızlar ben kendı muayene ücretine çok dıyordum 270 nedir ya el insaf
Adana Çukurova Aylin iplik ‘ e gıdıyorum 110 TL. Ekstra tahlıllerı kaça bılmıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar
Bizim burda gebeler randevusuz gidebiliyir anadolu yakasi istBizim burda sağlık ocağı randevusuz tahlil yapmıyorlar ( İstanbul Avrupa yakası) gebelerde de randevu gerekiyor mu acaba telefona can vermiyor bu sağlık ocağı
O zmn bizimde öyledirBizim burda gebeler randevusuz gidebiliyir anadolu yakasi ist
Benim doktorum düşük ile ağır kaldırma arasında en ufak bağlantı yok özellikle ilk 3 ay demişti. Kendini suçlama, bi daha da o kadar ağır işlere girme.Karin agrim ve hafif lekelenmem var dun evi temizledim o yuzden olabilir mi acaba hali falsn kaldrdim simdi keske yapmasaydim diyorum 15 gun evde yoktum temizleyip cikmistim evi temizlim dedim evim pis bile olmamis simdi kendime telkin veriyorum pis olsa bile zarar verecek bisey yapma diye umarim is isten gecmemistir
Konya da özel hastane 180 TL.Bırazdan çıkıp yazdıracagım
Zeytin ekmek ye yada ekmegı hafıf kızart tereyağ sür ye
ay kızlar ben kendı muayene ücretine çok dıyordum 270 nedir ya el insaf
Adana Çukurova Aylin iplik ‘ e gıdıyorum 110 TL. Ekstra tahlıllerı kaça bılmıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar
Ya bende gaziemir deyim şuan bu yorumu bulduguma çok sevindim bu kadinin doğum paketi varmıdir acaba ,hiç doktor bilmiyorum İzmir'de tavsiyen varsa alirimmBen de izmir’deyim.Doktorum Ayşe İnmez.Gaziemir’de kendi yeri.Eski hastalarından 320 alıyor.İlk kez gidecek olanlardan 400diye hatırlıyorum.Çok sevecen bir doktor.Yıllardır gidiyorum
Maşallah canım senin baya yüksek çıkmış benim adetten 1 gün önce 33 çıkmıştı öyle öğrendimBen adetime 5 gün kala test yaptırdım 48,2 çıktı. Pazar günü tekrar yaptıracağım inşallah bebeğim