2021 Aralık Anneleri

Beybisi biz de yazıyoruz dediler. 🤗
Bırazdan çıkıp yazdıracagım 😍
Kızlar günaydın🤗 Bugün bulantıyla uyandım ve hiçbir şey yiyemiyorum. Yediğimi çıkarıyorum😞 Ne yapmak gerekir tecrübeli annelerimiz yardımcı olur musunuz😞
Zeytin ekmek ye yada ekmegı hafıf kızart tereyağ sür ye ☺️

ay kızlar ben kendı muayene ücretine çok dıyordum 270 nedir ya el insaf 🤮

Adana Çukurova Aylin iplik ‘ e gıdıyorum 110 TL. Ekstra tahlıllerı kaça bılmıyorum

yarışmacı arkadaşlara başarılar 😅😅

Bugün basım belada düye bır şarkı gönderin bana bır dilim kek yedım suan ne yesem dıye dusunuyorum ... et denmiş erik denmiş limon denmiş hurma denmiş ama benım canım hiç bırseu çekmeyor kızlar 🥺🥺
Al benden de o kadar. Nasıl geçecek bu zamanlar bakalim. Ağzımda hep o iğrenç tat. Yemeği düşünsem bile midem kalkıyor. Allahim yardımcımız olsun.

Adana Çukurova Aylin iplik ‘ e gıdıyorum 110 TL. Ekstra tahlıllerı kaça bılmıyorum

Yaa sormayın maalesef böyleymiş 😩😩

Bizim burda sağlık ocağı randevusuz tahlil yapmıyorlar ( İstanbul Avrupa yakası) gebelerde de randevu gerekiyor mu acaba telefona can vermiyor bu sağlık ocağı 🤬🤬

Karin agrim ve hafif lekelenmem var dun evi temizledim o yuzden olabilir mi acaba hali falsn kaldrdim simdi keske yapmasaydim diyorum 15 gun evde yoktum temizleyip cikmistim evi temizlim dedim evim pis bile olmamis simdi kendime telkin veriyorum pis olsa bile zarar verecek bisey yapma diye umarim is isten gecmemistir 😕
Benim doktorum düşük ile ağır kaldırma arasında en ufak bağlantı yok özellikle ilk 3 ay demişti. Kendini suçlama, bi daha da o kadar ağır işlere girme.

Konya da özel hastane 180 TL.
Özel muayenehane olursa 300 den başlar tabi

Ben de izmir’deyim.Doktorum Ayşe İnmez.Gaziemir’de kendi yeri.Eski hastalarından 320 alıyor.İlk kez gidecek olanlardan 400diye hatırlıyorum.Çok sevecen bir doktor.Yıllardır gidiyorum😍
Ya bende gaziemir deyim şuan bu yorumu bulduguma çok sevindim bu kadinin doğum paketi varmıdir acaba ,hiç doktor bilmiyorum İzmir'de tavsiyen varsa alirimm

X