- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
10 gün öne çekildi bnmkiBenim ilk hesapladığım doğum tarihi buydu. 2. Ye hesaplamadım daha. Doktor tam gün söylemedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün öne çekildi bnmkiBenim ilk hesapladığım doğum tarihi buydu. 2. Ye hesaplamadım daha. Doktor tam gün söylemedi.
Ayakta cok durup is yaparsam biraz agriyor birde uyurken saga sola donunceYerleşme olabilir diye geldi benim de aklıma. Çok şiddetli sancin yoksa içini ferah tut.
E hiç kullanmadığın şeyin fazlası nasıl olacak? Gebelik planlarken 3 ay önce başlayın diyorlar. Çocuğun ilk omurgası oluşuyo nöral tüp yani. Onun sağlığı için çok çok önemli.Fazlasi otizm yapar diyorlar kafam karisti
Kalp atışı duyulunca mı doğum tarihi veriyorlar?Bnm doğum tarihi de güncellendi 6.12 oldu
3 ay mı 6 ay önceden gebelik düşünen kadın başlamalıE hiç kullanmadığın şeyin fazlası nasıl olacak? Gebelik planlarken 3 ay önce başlayın diyorlar. Çocuğun ilk omurgası oluşuyo nöral tüp yani. Onun sağlığı için çok çok önemli.
Yoo sat göre hesapladıKalp atışı duyulunca mı doğum tarihi veriyorlar?
Ay bize de verselerdi sadece keseden veriliyosaKalp atışı duyulunca mı doğum tarihi veriyorlar?
Canim o fazla degerde folik asit alirlarsa 400 mg olani kullan gunluk bi tane bende progestan ignesi falan kullanmak istemiyorum hic ama kahverengi leke geliyor aradaFazlasi otizm yapar diyorlar kafam karisti
Cuma kalp atisi dimi ayy cuma gunu hayirli gelsin insallahAy bize de verselerdi sadece keseden veriliyosa
Ya internetten her okuduğunu takma kafaya dr git en güzel şekilde açıklar sana ordan burdan herkes sallıyor gerçekler varki önemini bilmek gerekiyor yoksa niye versin dr larFazlasi otizm yapar diyorlar kafam karisti
Verdi valla bn şok içindeydim hiç bişi sormadımAy bize de verselerdi sadece keseden veriliyosa
Normal onlar canim. Ben iki gün boyunca bildiğin adet sancısı çektim tam adet günlerimde. Korkma sen. Allahın izniyle bir şey yoktur. Ama ilçede kadın doğumcu olmamasına sinirlendim. Normalde acilden giriş yaparsın seni kadın dogumcuya gönderirler direkt.Ayakta cok durup is yaparsam biraz agriyor birde uyurken saga sola donunce
Ben de de oluyor adet agrisi gbiNormal onlar canim. Ben iki gün boyunca bildiğin adet sancısı çektim tam adet günlerimde. Korkma sen. Allahın izniyle bir şey yoktur. Ama ilçede kadın doğumcu olmamasına sinirlendim. Normalde acilden giriş yaparsın seni kadın dogumcuya gönderirler direkt.
Canm bizzat doktorlarin da boyle bi tezi var hatta benim arkadasim acibademde bi docente gitti eskiden bu haplarmi varmis hamilelere asiri hap veriyorlar kan degerine gore hareket edilmeli demis smdi bu binlik falan olanlari var o zararli diye bi videoda doktordan dinledim.tabiki kendi doktoru da yonlendirecektir.400 mg lik kullanabilirYa internetten her okuduğunu takma kafaya dr git en güzel şekilde açıklar sana ordan burdan herkes sallıyor gerçekler varki önemini bilmek gerekiyor yoksa niye versin dr lar
Evet yani benimki hiç öyle seyler demedi. Cumartesi de demezse konuş artık diyeceğim.Ay bize de verselerdi sadece keseden veriliyosa
Evet gelince de endiseleniyor insan oyuzden verirse ilac kullanirim ama insallah gerek kalmazCanim o fazla degerde folik asit alirlarsa 400 mg olani kullan gunluk bi tane bende progestan ignesi falan kullanmak istemiyorum hic ama kahverengi leke geliyor arada
Evet saglik ocagi verdi bana onun icin emin olamadim d vitaminim nasil dedim bakamiyoruz dedi belirli bir haftadan sonra rutin olarak basliyoruz dedi. Kan degerlerine bakilarak verilmesi öncelikli tercihim okurdu ama bakmiyorlarmisYa internetten her okuduğunu takma kafaya dr git en güzel şekilde açıklar sana ordan burdan herkes sallıyor gerçekler varki önemini bilmek gerekiyor yoksa niye versin dr lar
Insallah canim hayirlisyla kalp atisini duysaydikEvet gelince de endiseleniyor insan oyuzden verirse ilac kullanirim ama insallah gerek kalmaz
Evet hic olmazsa kanda bakin dedim dusme var mi diye ama ona bile bakilmiyormusNormal onlar canim. Ben iki gün boyunca bildiğin adet sancısı çektim tam adet günlerimde. Korkma sen. Allahın izniyle bir şey yoktur. Ama ilçede kadın doğumcu olmamasına sinirlendim. Normalde acilden giriş yaparsın seni kadın dogumcuya gönderirler direkt.
Insallahh ozaman gercekten hissedicem sanirim hamile olduğumu suan telaseden birsey anlayamiyorumInsallah canim hayirlisyla kalp atisini duysaydik