- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
Evet çık küçüktür görünür dedi göründüUsg de mi gördü keseyi beta hcg 5000 alti iken görünmüyor diye biliyorum ama ben de gitsem mi :))
Siz naaptiysanz arkanzdan geliyorum sanki
Yok yav. Doktorum bana bir şey demedi ben en azından hemogram biyokimya hormon basit tahliller bari elimde olsun dedim de gittim. Bakar eksik varda digerlerini hastanede yaptırırım diye düşündüm.Benden niye liste istediler ki. Sende var mıydı liste?
Yerleşme kanaması değil değil mi? Kaç gündür var? Yani olmadı acilden giriş yapıp hamileyim kanamam var diyeceksin, ordan direkt kadın doguma yönlendirirler. Başka da bir seçenek gelmiyor aklıma. Sağlık Ocağı bilir mi bilemedim.Kan degerimin yukselmesini bekliyordum o arada lekelenme oldu doktora gitmedim kan testim var bugun persembe gunude doktor randevum. Saglik ocagimda sorsam bilirler mi daha erkene randevu bulamadim
Bilmiyorumki benimkine alttan baktigi halde yoktu dur bakalim pazartesi belli olurBenim 12mmydi. Sadece kese görüldü. Ne bebek ne yolk sac. Karından bakıldığı için mi öyle bilmiyorum tabi.
Sigorta karşılamıyor zaten. Al kullanmaya başla bir an önce.Folik asit basladiniz mi doktor bana yazdı ama henüz almadim recetenin suresi kac gun biliyor musunuz
Ben cumartesi alayım listeyi, pazartesi sağlık ocagina sorarım, arada yapamayız dedikleri varsa direkt devlete randevu alır gider yaptirirm artık.Yok yav. Doktorum bana bir şey demedi ben en azından hemogram biyokimya hormon basit tahliller bari elimde olsun dedim de gittim. Bakar eksik varda digerlerini hastanede yaptırırım diye düşündüm.
Folik asit çoook uzun zamandır kullanıyorum gebe kalırsam diye. Bir an önce al o çok önemli.Folik asit basladiniz mi doktor bana yazdı ama henüz almadim recetenin suresi kac gun biliyor musunuz
Yaaaa foto atsana bizeeeKızllarrr doktor bana 19 unda gel dedi . Dayanamdm bugun gttim kalp atışı ve bebeğimi gördüm şükürler olsun . Sağlıcakla devam gelir inşallah, darısı sizlereee❤
Maşallah.Kızllarrr doktor bana 19 unda gel dedi . Dayanamdm bugun gttim kalp atışı ve bebeğimi gördüm şükürler olsun . Sağlıcakla devam gelir inşallah, darısı sizlereee❤
Saglik ocagi cok yeni demisti oyuzden yerlesmedir diye dusundum 2 gundur var dun biraz azlmisti. Acile gittim ama ilcedeyim kadin dogumda yok bisey yapamiyoruz dedi randevu alayim dedim ama dolu hepYerleşme kanaması değil değil mi? Kaç gündür var? Yani olmadı acilden giriş yapıp hamileyim kanamam var diyeceksin, ordan direkt kadın doguma yönlendirirler. Başka da bir seçenek gelmiyor aklıma. Sağlık Ocağı bilir mi bilemedim.
Yav ne listesiyse artık sanki elli çeşit test yapabiliyolar da aralarından seçecekler.Ben cumartesi alayım listeyi, pazartesi sağlık ocagina sorarım, arada yapamayız dedikleri varsa direkt devlete randevu alır gider yaptirirm artık.
4 gun oldu recetemin suresi bitmis midirFolik asit çoook uzun zamandır kullanıyorum gebe kalırsam diye. Bir an önce al o çok önemli.
Fazlasi otizm yapar diyorlar kafam karistiFolik asit çoook uzun zamandır kullanıyorum gebe kalırsam diye. Bir an önce al o çok önemli.
Benim ilk hesapladığım doğum tarihi buydu. 2. Ye hesaplamadım daha. Doktor tam gün söylemedi.Bnm doğum tarihi de güncellendi 6.12 oldu
İnsanların keyiflerine göre ağzından cıkan iki lafa kalıyoruz her yerde farklı işte burda ben diğer tahlilleride yaptırmak istiyorum dedim yaptılar başkalarına yarın sonuç cıkar dediler bana 4 bucuktan sonra uğra cıktıysa verelim dediler. Keyiflerine göreYok yav. Doktorum bana bir şey demedi ben en azından hemogram biyokimya hormon basit tahliller bari elimde olsun dedim de gittim. Bakar eksik varda digerlerini hastanede yaptırırım diye düşündüm.
Yerleşme olabilir diye geldi benim de aklıma. Çok şiddetli sancin yoksa içini ferah tut.Saglik ocagi cok yeni demisti oyuzden yerlesmedir diye dusundum 2 gundur var dun biraz azlmisti. Acile gittim ama ilcedeyim kadin dogumda yok bisey yapamiyoruz dedi randevu alayim dedim ama dolu hep
Kuzum şuan yanımda değil çekmedimm çekince atayımYaaaa foto atsana bizeee
Bana göre 6+5 ama doktra göre 6+2 canmMaşallah.kaçıncı haftada gördünüz?