2021 Aralık Anneleri

Erken öğrenince öyle oluyo bide geç döllenme olunca deliriyo insan sağlıklı mı değil mi diye 🥲
Ya evet geç döllenme gibi bir şey olabileceğini hiç düşünmemiştim ama sanırım benim bebeğim de o duruma doğru gidiyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz da geç döllenme olur☺️

İlk hamileliğimde bilmiyordum, bir gittim kese gördüm bir gittim kalbini dinledim, güzelce ilerledi. Bunda daha keseyi görene kadar neredeyse pes edeceğim😂
Ayyy aynen kocamandı ilk öğrendiğimde oğlumu bunu hiç böyle tahmin etmemiştim içime doğdu test yaptım ve çıktı 🙈🥰

Allah’ın izniyle Duyarsınız duyarsınız merak etmeyin 😆

şimdi kızlwr bır sorum olacak ben sayfaya betayla ılgılı bır konu açmıştım arada gidip gelişmeleri yazıyorum. Sadece ben yazıyorum ama Kural hatası oluyor mu öyle ...🥺

Allah’ın izniyle Duyarsınız duyarsınız merak etmeyin 😆

şimdi kızlwr bır sorum olacak ben sayfaya betayla ılgılı bır konu açmıştım arada gidip gelişmeleri yazıyorum. Sadece ben yazıyorum ama Kural hatası oluyor mu öyle ...🥺
Yok canım istersen günlük gibi de kullanabilirsin. Aynı konudan çok açılması istenmiyor sadece. 🤗

İşte benım gıbı int arayanlara bı Işık olur .. o günler aklıma gelıyorda Allah kımseye yaşatmasın. Kı benım bır saglıklı evladım olması rağmen öyle endişelıydım 😢 her gebelık evet farklı ama işte böyleside varmış dıyorum ben okuyup gördukleırmde.

X