2021 Aralık Anneleri

32de calisabilir raporu alınca idari izin nasıl alınıyor ki ? Yani bizde vereceklerini sanmıyorum meb deyim ben.
Bende mebdeyim ildeyim ama hamileligim boyunca raporluydum ben zaten rapor konusunda da sorun yaşadım amirle yerime personel verdiler 32 de calissam bile gidip oturacak bir şubem yok suanda 5;haftanın 3 haftasını izin alıp geri kalanını idare edecekler etmezlerse de kendileri bilir giriş cikis kart basar çıkarım kolidorda oturacak degilim bizde bazılarına verdi şube müdürleri bazısı da direk izne ayrildi normalde idari izinli saydilar detaylı bilmiyorum nasıl yaptılar ama belkide uzaktan çalışma gibi yaptılar tam bilmiyorum ama arkadaşlar ise gelmedi

32de calisabilir raporu alınca idari izin nasıl alınıyor ki ? Yani bizde vereceklerini sanmıyorum meb deyim ben.
Bazı öğretmenler şey yaptı
24-32 arası idari izin
32-37 arası çalıştı
37den sonra doğum iznine ayrıldı
Ama ben aktif olarak derse giren öğretmen için bunu çok doğru bulmuyorum

Sadece sutyenlerime sığmadığım içim yeni 2 tane almıştım onlarla idare ediyorum şimdilik iyiyim
Sonraya doğru artık bilemiyorum 100 kilo da olabilirim
Ben basenlerden kilo aldım yaa memislerde sıkıntı yok inşallah 100 olmayız

24-32 arası idari izin
32-37 arası çalıştı
I izmirli3533 canim ben mebdeyim deyince kendim gibi düşündüm, ben il memdeyim
Öğretmen isen farklı tabi

Son 4 ayda da 20 kilo almayiz herhalde canım kacla baslamistin gebelige
Bende 70 olmuştum geçen hafta tartildigimda 8 kilo almışım bu hafta tartilmadim ama
72yle başlamıştım
Ben de almam diye düşünüyorum ama bilemiyorum da ya
Belki de alırım
Aslında almamıştım her ay 1 kilo gibi almıştım 16. Haftada 5 kilom vardı yani toplam
Sonra anneme gittim bi döndüm 80 olmuşum
15 günde 3 kilo
Ama döneli de 15 gün oldu kilo almadım o arada yine

24-32 arası idari izin
32-37 arası çalıştı
Yani iste ben de 32 37 arasi çalışayım desem o zamana kadar yerime ücretli veya görevlendirme verecekler 5 hafta için hem o öğretmeni yerinden etmek hem de çocukların düzenini bozmak doğru gelmiyor. Doğum sonrasına aktaramicam bi yandan da onu düşünüyorum işte

Bende ogretmenim ayni seyi dusunuyorum ama dogumdan sonra 8 haftada cok az dogumda cok ters zamana geliyor 8 haftamiz subatin ortasinda biter sonra napacagiz biz ya

Bende ogretmenim ayni seyi dusunuyorum ama dogumdan sonra 8 haftada cok az dogumda cok ters zamana geliyor 8 haftamiz subatin ortasinda biter sonra napacagiz biz ya
Aynen canım ocak tatiline gidecek 2 haftamız hatta, şubatta bitecek doğum izni. Tek ihtimal ücretsiz izin kalıyor malesef yaza kadar

Aynen canım ocak tatiline gidecek 2 haftamız hatta, şubatta bitecek doğum izni. Tek ihtimal ücretsiz izin kalıyor malesef yaza kadar
Ben de öğretmenim ilk gebeliğimde 37 ye kadar çalışmıştım mart başı gibi iznim bitmişti hazirana kadar ücretsiz izne ayrılmıştım ama şu an 24 te idari izinli olunca 32-37 arası çalışmak garip olacak okulun ve çocukların düzeni için çalışmasan izin çok az kalıyor doğum sonrasına kafam çok karışık benim de hayırlısı

Merhaba Kızlar,
Ben de bugün bebeğime bi kaç parça kıyafet ve iş bankası kültür yayınlarından kitap aldım kendime de hastane çantası için suwen‘den pijama takımı ile gecelik aldım, şu an indirim var fiyatlar oldukça uygundu.
bu arada belli olmasına rağmen biz hala cinsiyeti öğrenmedik böyleyken hem erkeğe hem kıza gidecek renkler seçmeye çalıştım. fikir vermesi açısından size de gönderiyorum. E-Bebek’ten %100 pamuklu beşli set sadece 28 TL.

Eklentiler

• D608475D-DB60-4F10-ADC0-FE4359B2C699.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 72
  • 371D834D-FDF0-4893-8FFF-796CC6BB4231.jpeg
    128,3 KB · Görüntüleme: 74
Emzirme sütyeninden ziyade emzirme atleti çok daha kullanışlı oluyor ilk zamanlarda kış ayı olduğu için sütyenin üstüne illaki atlet gerekiyor atleti açmak sıyırmak zor oluyor böyle atletliler daha pratik oluyor kararsız kalanlara fikir olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…