- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
Bende mebdeyim ildeyim ama hamileligim boyunca raporluydum ben zaten rapor konusunda da sorun yaşadım amirle yerime personel verdiler 32 de calissam bile gidip oturacak bir şubem yok suanda 5;haftanın 3 haftasını izin alıp geri kalanını idare edecekler etmezlerse de kendileri bilir32de calisabilir raporu alınca idari izin nasıl alınıyor ki ? Yani bizde vereceklerini sanmıyorum meb deyim ben.
Bazı öğretmenler şey yaptı32de calisabilir raporu alınca idari izin nasıl alınıyor ki ? Yani bizde vereceklerini sanmıyorum meb deyim ben.
Ben basenlerden kilo aldım yaaSadece sutyenlerime sığmadığım içim yeni 2 tane almıştım onlarla idare ediyorum şimdilik iyiyim
Sonraya doğru artık bilemiyorum 100 kilo da olabilirim
80im şu anBen basenlerden kilo aldım yaamemislerde sıkıntı yok inşallah 100 olmayız
Son 4 ayda da 20 kilo almayiz herhalde canım kacla baslamistin gebelige80im şu an
100e el sallıyorum bence
I izmirli3533 canim ben mebdeyim deyince kendim gibi düşündüm, ben il memdeyimBazı öğretmenler şey yaptı
24-32 arası idari izin
32-37 arası çalıştı
37den sonra doğum iznine ayrıldı
Ama ben aktif olarak derse giren öğretmen için bunu çok doğru bulmuyorum
72yle başlamıştımSon 4 ayda da 20 kilo almayiz herhalde canım kacla baslamistin gebelige
Bende 70 olmuştum geçen hafta tartildigimda 8 kilo almışım bu hafta tartilmadim ama
En mantıklısı gittikçe büyüyorlar çünküBen iç çamaşırı, gecelikmfilan en en sonda alacağım
Son ay neye benzerim bilemiyorum
Öğretmenim ben canım. Bizde o şekilde olmuyor çünkü ondan sormuştum sana da :) bizde malum yıllık izin olayı yokI izmirli3533 canim ben mebdeyim deyince kendim gibi düşündüm, ben il memdeyim
Öğretmen isen farklı tabi
Yani iste ben de 32 37 arasi çalışayım desem o zamana kadar yerime ücretli veya görevlendirme verecekler 5 hafta için hem o öğretmeni yerinden etmek hem de çocukların düzenini bozmak doğru gelmiyor. Doğum sonrasına aktaramicam bi yandan da onu düşünüyorum işteBazı öğretmenler şey yaptı
24-32 arası idari izin
32-37 arası çalıştı
37den sonra doğum iznine ayrıldı
Ama ben aktif olarak derse giren öğretmen için bunu çok doğru bulmuyorum
Bende ogretmenim ayni seyi dusunuyorum ama dogumdan sonra 8 haftada cok az dogumda cok ters zamana geliyor 8 haftamiz subatin ortasinda biter sonra napacagiz biz yaYani iste ben de 32 37 arasi çalışayım desem o zamana kadar yerime ücretli veya görevlendirme verecekler 5 hafta için hem o öğretmeni yerinden etmek hem de çocukların düzenini bozmak doğru gelmiyor. Doğum sonrasına aktaramicam bi yandan da onu düşünüyorum işte
Anam senle aynıyız bende 8 kilo aldımSon 4 ayda da 20 kilo almayiz herhalde canım kacla baslamistin gebelige
Bende 70 olmuştum geçen hafta tartildigimda 8 kilo almışım bu hafta tartilmadim ama
Aynen canım ocak tatiline gidecek 2 haftamız hatta, şubatta bitecek doğum izni. Tek ihtimal ücretsiz izin kalıyor malesef yaza kadarBende ogretmenim ayni seyi dusunuyorum ama dogumdan sonra 8 haftada cok az dogumda cok ters zamana geliyor 8 haftamiz subatin ortasinda biter sonra napacagiz biz ya
Korkma ya brnim de gece gündüz elimde engel olamıyorum.Kizlar erinmedim telefonumun kullanma kilavuzundan sar degerine baktim 0 noktalarda Allaha cok sukuryoksa ben bu telefonla hasir nesir olusuma takardim kafayi cunku gercekten asiri bi konusma yapiyordum
Aynen bende oyleyim gercekten telefonun sarji cok azken bile konusma yapiyordum biraz takintilik hali olunca taktim kafaya neyse Allaha emanetleri saglikla kucagimiza alalim insallahKorkma ya brnim de gece gündüz elimde engel olamıyorum.
Ben de öğretmenim ilk gebeliğimde 37 ye kadar çalışmıştım mart başı gibi iznim bitmişti hazirana kadar ücretsiz izne ayrılmıştım ama şu an 24 te idari izinli olunca 32-37 arası çalışmak garip olacak okulun ve çocukların düzeni için çalışmasan izin çok az kalıyor doğum sonrasına kafam çok karışık benim de hayırlısıAynen canım ocak tatiline gidecek 2 haftamız hatta, şubatta bitecek doğum izni. Tek ihtimal ücretsiz izin kalıyor malesef yaza kadar
Hayırlısı olsun o vakitAnam senle aynıyız bende 8 kilo aldım