2021 Aralık Anneleri

Burda o pembe tulumların kalıbı çok sıkıntılı duruyo ya. Çocuk o kadar dar uzun olmaz ki daha kısa ve geniş olur bence. 🤔 Yeterli bence aldıkların.
Bazıları 9 aylık iri olursa giyer diye 4-5 aylıkken 🙈 çekme de oluyor illa ki
Olmadı evde giyer 🤣

Anladım canım ben 23+1 olunca alabiliriz sanmıştım 23ü bitirmek gerekiyor demek ki :) 32den sonra istersek devam ediyor muyuz peki yoksa doğum iznine çıkmak zorunda mıyız?
24 ü bitirmek gerekiyor, 32 de de çalışabilir raporu alıp devam edebiliyorsun beş hafta
Ben 32 de yanacak senelik iznimi alacağım.bizim kurumda 32de çalışır raporu alıp idari izin kullandı çoğu hamile

Doktorda takılma dedi ama insan işte tedirgin oluyor hani cd veriyolarya o bilgisayrda çalışmıyor dimi hastanelerde sadece çalışıyor sanırım
İçini ferah tut bişey olmaz inşallah.benim detaylıyı kendi doktorum yaptı cd vermedi bilemiyorum canim

Geldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dedi 😞 çok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar
Gecmis olsun endişe etme canım o da geçici biseydir bence de. Olsa da önlem alırsın bildiğin için. Maşallah bebişe 😍

24 ü bitirmek gerekiyor, 32 de de çalışabilir raporu alıp devam edebiliyorsun beş hafta
Ben 32 de yanacak senelik iznimi alacağım.bizim kurumda 32de çalışır raporu alıp idari izin kullandı çoğu hamile
32de calisabilir raporu alınca idari izin nasıl alınıyor ki ? Yani bizde vereceklerini sanmıyorum meb deyim ben.

X