2021 Aralık Anneleri

Don almadım hiç 😁 valla

6 tanesi 0-3, diğerleri 3-6 aldım 😂 çok aldım inan . Birde biz erzurumdayız kışın bura soğuk olacak o yüzden fazlaca aldım . Arklar dedi ki dona gerek yok bez olacak altında çıtçıt ile halloluyomus
Ben oglanin citcitli badilerini kulanacam hepsi beyaz yani kiza da kullanilabilir

😂 Valla ilkkez anne olacam inşallah, anne olan arkadaşlarım bol bol çıt çıtli badi al dedi bende 15 tane aldım .
15 tanesinin Hepsi ayni beden mi?
Don aldım ama üst atlet almadım hala kaç tane almışsın bi sayar mısın?
6 tane yenidogan
8 tane 3 aylik
6 tane 6 aylik
Bebegin boyutunu bilmedigim icin her bedenden aldim valla, yenidogan ve uc ayliklari h&m’den aldim onlar tam kalip oluyormus. 6 aylik olanlari ebebekten aldim, kaliplari kucuk diyorlar ne zaman olur minisimin bedenine kestiremedim🤷🏼‍♀️

Ben beline kadar kaka yapmasindan ve kisin kurutmakta zorluk cekmekten o kadar korkmusum ki bir suru citcitli body almisim🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Siz kac tane aldiniz kizlar citcitli atletlerden
Bn daha almadım bi 10 yeter diye düşünüyorum 🙈 çok şükür kurutma var sorun olmaz inşallah 🤗

6 tane yenidogan
8 tane 3 aylik
6 tane 6 aylik
Bebegin boyutunu bilmedigim icin her bedenden aldim valla, yenidogan ve uc ayliklari h&m’den aldim onlar tam kalip oluyormus. 6 aylik olanlari ebebekten aldim, kaliplari kucuk diyorlar ne zaman olur minisimin bedenine kestiremedim🤷🏼‍♀️
Ya bedenler 0 3 de var 3 6 da var ama ben kaliba değil göz kararımla aldım.

6 tane yenidogan
8 tane 3 aylik
6 tane 6 aylik
Hepsi aynı değil canım 😁 bende bebeğin kg sunu kestiremedigimden değişik 3'er ,5'er aldım .

Merhaba iyi geceler Aralık anneleri benimde bugun 23+1 haftalık oldu ama hala hareketlerini hissedemiyorum daha dun ultrason da gördüm cok şukur sağlıklı sıkıntı yok ama hissedemiyorum doktoruma sordum ilk gebelıkte geç hissedilebiliyormuş ama çok kafama takıyorum🙄😒

Merhaba iyi geceler Aralık anneleri benimde bugun 23+1 haftalık oldu ama hala hareketlerini hissedemiyorum daha dun ultrason da gördüm cok şukur sağlıklı sıkıntı yok ama hissedemiyorum doktoruma sordum ilk gebelıkte geç hissedilebiliyormuş ama çok kafama takıyorum🙄😒
Bence artık hissetmen lazım ya. Kasıklarda daha net hissediyordum ilk zamanlar ben en çok orası gerildiği ordaki kaslar daha çok esnediği için. Sola yatınca daha çok hissedilir derler. Yatarken bak hareketlerine. Ya ben bazen ayaktayken de hissediyorum bi kaç gündür. Sadece oturuken yatarken hissediyodum. Simdi yürürken değil ama dikilirken hissediyorum.

Bence artık hissetmen lazım ya. Kasıklarda daha net hissediyordum ilk zamanlar ben en çok orası gerildiği ordaki kaslar daha çok esnediği için. Sola yatınca daha çok hissedilir derler. Yatarken bak hareketlerine. Ya ben bazen ayaktayken de hissediyorum bi kaç gündür. Sadece oturuken yatarken hissediyodum. Simdi yürürken değil ama dikilirken hissediyorum.
Doktorum aslında hissediyorsun ama bagırsak hareketı zannediyorsun dedı bazen hissediyorum ama anlamıyorum çok canım sıkılıyor stres yapıyorum

X