2021 Aralık Anneleri

Yoo uyarmadı yani biz genel olarak gece uyurken oda da uzağa koyuyoruz normal zamanlarda da zararlı diye söylendiğinden mesela bn hayatta yastığımın altına koymam koridora koyuyorum şarja
Ya ben daha once bi makalede telefonlarin ve tv gibi esyalarin cok az radyasyon yaydigini okumustum o yuzden de bise olmaz kafasindaydim ama oyle degilmis annemden uzakta oldugum icin de saatlerce telefonla konusuyordum insallah bi sorun yasamam

Ya ben daha once bi makalede telefonlarin ve tv gibi esyalarin cok az radyasyon yaydigini okumustum o yuzden de bise olmaz kafasindaydim ama oyle degilmis annemden uzakta oldugum icin de saatlerce telefonla konusuyordum insallah bi sorun yasamam
Olmaz aman telefondan daha zararlı şeyler de vardır heryer akıllı heryerden uzak durmak lazım o zmn dikkat bizden takdir Allah’tan inşallah 🤗

Hadi hayırlı haberler ver minnoşum
Geldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dedi 😞 çok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar

Eklentiler

• 5A0079CA-F09A-4C48-8B1E-124884614B81.jpeg
    5A0079CA-F09A-4C48-8B1E-124884614B81.jpeg
    83,3 KB · Görüntüleme: 65
Geldim kızlar tetenoz aşımı da oldum bebiş 510 gr 26 cm olmuş her şey güzel dedi ama makat geliş dedi 😞 çok büyük bir sorun değil daha ilerleyen haftalarda değişir o dedi birde böbreğinde 1 damar olması gerekirken 2 tane varmış doğumdan hemen sonra kontrol ettirirsin dedi ilerde idrar enfeksiyonlarına yol açabilir dedi O kadar
Daha gebeliğimizi yeni yarıladık sayılır bunlar hep değişebilir endişelenme. 🤗

Ohh çok şükür kuzum aman birşey yok ya bebişinde sağlıkla al kucağına inşallah fazlası var ya eksiği olmasın maşallah maşallah yerim o miniciği yaaa kesin erkek demi şimdi

X