- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
Hatta trendyolda 28 e düşmüş tükenmişti bu takım yine gelmiş stoklaraHeh onlara bakmadım bi bakarım diyorum.
Ayrıca pembe olsun evde kullanırsın tabi ki hem hatıra.Benimde 3 penye battaniyem 1 örgü 1 pike var benimde aslında bebeklik kundağım var ama pembeo yüzden battaniye tarzı bir şey aldım hastaneden çıkarken kullanırım diye düşündüm
Aldım valla bişeylerAz az al herseyden lazim oldukca yine al hediye de geliyor biraz
Aynen kızım olursa bir gün inşallahhhAyrıca pembe olsun evde kullanırsın tabi ki hem hatıra.
Haha dogduktan sonra gelirse geliyor suan bana da kimse bisi getrmediAldım valla bişeylerkimse bişey getirmiyor ki valla genelde para veriyolar evlenirkende annem borcam bardak falan alma dedi hediye gelir dinlemedim aldım iyi ki almışım kimse züccaciye getirmedi 20 tl para vermişler anneme
Bu pijama gibi kumaş sanki ya.Hatta trendyolda 28 e düşmüş tükenmişti bu takım yine gelmiş stoklara
Yeni aldım canım geçen hafta geldi hatta fermuarlı hiç denk gelmedim açıkçası buda indirimdeydi 80 falandı sanırım alıyım dedimBunu ne zaman aldın? Keşke fermuarlı battaniye olanlardan alsaydın. Sonrasında da kullanılıyo.
Oğluna da kullan ayol nolcakAynen kızım olursa bir gün inşallahhh
Haha dogduktan sonra gelirse geliyor suan bana da kimse bisi getrmedi
Eşim laf ederOğluna da kullan ayol nolcak
Aynen gonlune gore al canim yavastan birseylermilleten bir şey beklersek yandık en iyisi kendimiz alalım
Yeni aldım canım geçen hafta geldi hatta fermuarlı hiç denk gelmedim açıkçası buda indirimdeydi 80 falandı sanırım alıyım dedim
He evet bunlar daha kalın tabi kii sıcak tutarBu pijama gibi kumaş sanki ya.
Böyle istiyorum bunlar 3 aydan başlıyolar.
Öfff yaEşim laf edermaço erkek hesabı Deniz ismine bile laf etti gay ismi gibi dedi
Evet uyku tulumu gibi hiç görmedim valla hep çıt çıtlı gördüm
Bu model mesela dışı da kadife içi de hafif dolgulu gibi. Çok uzun ömürlü.
Ya işte benim ev soğuk bilmeyen kalmadı sanıyorum artıkHe evet bunlar daha kalın tabi kii sıcak tutar
Neyse gormeyen varsa örnek olsun seninki de hayırli olsun.Evet uyku tulumu gibi hiç görmedim valla hep çıt çıtlı gördüm
Ya işte benim ev soğuk bilmeyen kalmadı sanıyorum artık
Teşekkür ederimmmNeyse gormeyen varsa örnek olsun seninki de hayırli olsun.