2021 Aralık Anneleri

Endişe etme o zaman. Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebişler
Ay sagol canim bakalim haftaya kendi doktoruma gidecegim o ne diyecek umarim onemli degildir.Benim doktorum da ayrintili gibi bakiyormus megerse en son gittigimde bobrek olusumu daha tamamlanmadi demisti dun bian bosa gittim gibi hissettim

Ay sagol canim bakalim haftaya kendi doktoruma gidecegim o ne diyecek umarim onemli degildir.Benim doktorum da ayrintili gibi bakiyormus megerse en son gittigimde bobrek olusumu daha tamamlanmadi demisti dun bian bosa gittim gibi hissettim
tecrübeli doktorlar biliyor canım doğru dediğin :) ayrıntılıdan sonra rapor mu veriyor doktor resim haricinde onu kendi doktorumuza gösteriyoruz di mi kuzum

Benım doktorum kafa karın el ayak uzunluğu bıde kalp atusına bakıyor o kadar hızlı bı sekılde ya cokmhızlı işinde yada önemsemiyor gıbı hıssedıyorum nedense

tecrübeli doktorlar biliyor canım doğru dediğin :) ayrıntılıdan sonra rapor mu veriyor doktor resim haricinde onu kendi doktorumuza gösteriyoruz di mi kuzum
Benim gittigim tip da perinatoloji bolum baskaniydi kuzum o foto falan vermiyordu bilerek gittim sadece rapor cikardi doktoruma vermek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…