- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
İçilmez mi günde 1 tane içebilirsinMaden suyu içiliyor mu?
Ben de içeyim ona göre
bn geç saatte yiyince yanma hissi oluyor 6 da bitiriyorum yemeği 9 gibi bazen meyve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçilmez mi günde 1 tane içebilirsinMaden suyu içiliyor mu?
Ben de içeyim ona göre
Ben midem ağrırlen içmedim ne bileyimİçilmez mi günde 1 tane içebilirsin
bn geç saatte yiyince yanma hissi oluyor 6 da bitiriyorum yemeği 9 gibi bazen meyve
İç tabi , hiç kimse söylemedi mi ? Hamilelikte abartılmadan içilmeli . Ben hep Beypazarı içiyorum hergun olmasa da 2,3 günde bir . Ama önemli olan içeriği magnezyum, kalsiyumun oranı . Bunlara bak istersenBen midem ağrırlen içmedim ne bileyim
Yok normalde içiyordım zaten deİç tabi , hiç kimse söylemedi mi ? Hamilelikte abartılmadan içilmeli . Ben hep Beypazarı içiyorum hergun olmasa da 2,3 günde bir . Ama önemli olan içeriği magnezyum, kalsiyumun oranı . Bunlara bak istersen
8 takım 3 tulum toplam.Kızlar yenidoğan için kaç tane takım aldınız hastane çıkışıyla beraber
Bende 2 hastane çıkışı 3 alt üst şapka takım 2 de 1-3 ay tulum aldım yeter heralde8 takım 3 tulum toplam.
Yeter bence.Bende 2 hastane çıkışı 3 alt üst şapka takım 2 de 1-3 ay tulum aldım yeter heralde
Oh ne güzel benim ilk olduğu için hiç bişey bilmiyorum herkes diyor çok bişey alma çabuk büyüyecek ee almasak ne giyecek bu bebeBen hicbirsey almadim henuz kizimdan baya birsey cikar diye dusunuyrm:)hastane cikisi falan vardi
İnşallah yetmezse büyük müyük demeden 3-6-9 ay aldım çok onlardan giyer kundak aldın mı senYeter bence.
Ben biraz da 3 6 ay almak istiyorum aslında ikili takım eşofman gibi.Oh ne güzel benim ilk olduğu için hiç bişey bilmiyorum herkes diyor çok bişey alma çabuk büyüyecek ee almasak ne giyecek bu bebe
Allah yardımcın olsun yaTasinmak ne zor topla topla bitmiyor artikin yeter sabah beni de tasisinlr
2 penye battaniyem 2 pazen battaniyem 2 müslinim var. Bir de benim bebeklik kundak bezim. onlarla saracam cocuğu. Muslini banyoda kullanırım diyorum ama daha çok kullanımını seversem daha çok alırım.İnşallah yetmezse büyük müyük demeden 3-6-9 ay aldım çok onlardan giyer kundak aldın mı sen
Evet ben öyle 4 takım aldım e bebekten pjama diye geçiyor ama eşofman gibi takım aldım 35 tl falanBen biraz da 3 6 ay almak istiyorum aslında ikili takım eşofman gibi.
Heh onlara bakmadım bi bakarım diyorum.Evet ben öyle 4 takım aldım e bebekten pjama diye geçiyor ama eşofman gibi takım aldım 35 tl falan
Benimde 3 penye battaniyem 1 örgü 1 pike var benimde aslında bebeklik kundağım var ama pembe o yüzden battaniye tarzı bir şey aldım hastaneden çıkarken kullanırım diye düşündüm2 penye battaniyem 2 pazen battaniyem 2 müslinim var. Bir de benim bebeklik kundak bezim. onlarla saracam cocuğu. Muslini banyoda kullanırım diyorum ama daha çok kullanımını seversem daha çok alırım.
Az az al herseyden lazim oldukca yine al hediye de geliyor birazOh ne güzel benim ilk olduğu için hiç bişey bilmiyorum herkes diyor çok bişey alma çabuk büyüyecek ee almasak ne giyecek bu bebe
Bunu ne zaman aldın? Keşke fermuarlı battaniye olanlardan alsaydın. Sonrasında da kullanılıyo.Benimde 3 penye battaniyem 1 örgü 1 pike var benimde aslında bebeklik kundağım var ama pembe o yüzden battaniye tarzı bir şey aldım hastaneden çıkarken kullanırım diye düşündüm