2021 Aralık Anneleri

Ben midem ağrırlen içmedim ne bileyim
İç tabi , hiç kimse söylemedi mi ? Hamilelikte abartılmadan içilmeli . Ben hep Beypazarı içiyorum hergun olmasa da 2,3 günde bir . Ama önemli olan içeriği magnezyum, kalsiyumun oranı . Bunlara bak istersen

Eklentiler

• IMG_20210810_225430.jpg
    141,4 KB · Görüntüleme: 37
İç tabi , hiç kimse söylemedi mi ? Hamilelikte abartılmadan içilmeli . Ben hep Beypazarı içiyorum hergun olmasa da 2,3 günde bir . Ama önemli olan içeriği magnezyum, kalsiyumun oranı . Bunlara bak istersen
Yok normalde içiyordım zaten de
Midemden rahatsız olunca bırakmıştım
Ama içiliyorsa içeyim bari

İnşallah yetmezse büyük müyük demeden 3-6-9 ay aldım çok onlardan giyer kundak aldın mı sen
2 penye battaniyem 2 pazen battaniyem 2 müslinim var. Bir de benim bebeklik kundak bezim. onlarla saracam cocuğu. Muslini banyoda kullanırım diyorum ama daha çok kullanımını seversem daha çok alırım.

2 penye battaniyem 2 pazen battaniyem 2 müslinim var. Bir de benim bebeklik kundak bezim. onlarla saracam cocuğu. Muslini banyoda kullanırım diyorum ama daha çok kullanımını seversem daha çok alırım.
Benimde 3 penye battaniyem 1 örgü 1 pike var benimde aslında bebeklik kundağım var ama pembe o yüzden battaniye tarzı bir şey aldım hastaneden çıkarken kullanırım diye düşündüm

Eklentiler

• 83C369B3-1025-4F41-A610-39DF37CD306F.png
    395,8 KB · Görüntüleme: 65
Benimde 3 penye battaniyem 1 örgü 1 pike var benimde aslında bebeklik kundağım var ama pembe o yüzden battaniye tarzı bir şey aldım hastaneden çıkarken kullanırım diye düşündüm
Bunu ne zaman aldın? Keşke fermuarlı battaniye olanlardan alsaydın. Sonrasında da kullanılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…