- 13 Ocak 2020
- 44.608
- 168.151
- 33
Hasedimden çatlayacam. Biz yaksak da ısınamıyoz altı boş depo ardiye filan. Alt kattayım.benim ev küçük olduğu için hemen ısınıyo en fazla doğalgaz 150 tl ödedim düşün yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hasedimden çatlayacam. Biz yaksak da ısınamıyoz altı boş depo ardiye filan. Alt kattayım.benim ev küçük olduğu için hemen ısınıyo en fazla doğalgaz 150 tl ödedim düşün yani
Altı boşsa normal ısınmaması ben 2 kattayım altım üstüm sağım solum yakıyor petek hepsi çocuklu ısınıyor o yüzdenHasedimden çatlayacam. Biz yaksak da ısınamıyoz altı boş depo ardiye filan. Alt kattayım.
Ben en çok zıbın aldım uzun kollu ve kısa kollu , hastane çıkışı ise 3 tane aldım 10lu paket . 3 tane de tulum .Kızlar yenidoğan için kaç tane takım aldınız hastane çıkışıyla beraber
Yeter heralde yaşayıp göreceğizBen en çok zıbın aldım uzun kollu ve kısa kollu , hastane çıkışı ise 3 tane aldım 10lu paket . 3 tane de tulum .
Valla bizim bura soğuk oluyo kışın birde şundan aldım kızlar hepinize tavsiye ederim harikaa bir kumaşı var kesinlikle pamuk ve cidden kaliteli şaşırdım hatta https://www.babymall.com.tr/bebetto-bebetto-hastane-cikisi-10lu-interlok-flying-wings-pembe-p-24050 burada solgun rengi ama öyle değil çok güzel pembesi ve sadeYeter heralde yaşayıp göreceğiz
Aynen ya ilk bilmiyoruz ki düzgün işte hevesleniyoruzda üstelikYeter heralde yaşayıp göreceğiz
Erkek cnm .. insallah guzel haberler alirsin cnmOy masallahhh pozlara bak kizmiydi erkekmi cok tatli ben de sabirsizlaniyorum pers icin hepimiz guzel haberler alalim insallah
Amin cnm guzel haberler alirsiniz insallahhMaşallah maşallah darısı bize inş canım
En basindan beri surekli elleri ole cnm bugunde surekli ellerini yuzune kapatip aciyodu.. bak 16 haftadaki renkliyi atiyorum orda da ayni...yaa elinin duruşuna maşallah.
Evet cnm sukur doktor ideal 400gr olmasini bekleriz suan cok iyi kilosu dedi..Yaa çok tatlı maşallah yarım kilo olmuş bile
Evet her gördüğümüzü alıyoruz işte napalımAynen ya ilk bilmiyoruz ki düzgün işte hevesleniyoruzda üstelik
Amin inşallahhhhEvet cnm sukur doktor ideal 400gr olmasini bekleriz suan cok iyi kilosu dedi..
Rabbim.sizlere de guzel haberler almayi nasip etsin
Bunu da çok beğendim aldım 2 tane diğeri hep normal sadece takımlar filanEvet her gördüğümüzü alıyoruz işte napalım
Endişe etme o zaman. Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebişlerGittim canim onemli birsey yok cok sukur sadece sag renal pelvis ile sol renal pelvis olculeri 5.3 ve 4.6 geldi takip edilsin dedi doktor ama netten baktim 8den yuksek olursa skintili yaziyor
Maden suyu içiliyor mu?
Ben de içeyim ona göre
2 paket iç zibindan başka hicbirşey almadım dahaKızlar yenidoğan için kaç tane takım aldınız hastane çıkışıyla beraber
Benimki de küçük ama hiç ısınmıyor. Keşke benim olsaaabenim ev küçük olduğu için hemen ısınıyo en fazla doğalgaz 150 tl ödedim düşün yani
Bizimkinin 12. Haftadan itibaren tüm ultrason resimlerinde eller kafasındaEn basindan beri surekli elleri ole cnm bugunde surekli ellerini yuzune kapatip aciyodu.. bak 16 haftadaki renkliyi atiyorum orda da ayni...
Ben de normalde içiyordumEvet benim doktorum günde 2 taneye kadar içebilirsin hemde magnezyum desteği yapar dedi. Ben hamileliğimin başından beri içiyorum
Bnm alt üst dolu zar zor ısınıyorAltı boşsa normal ısınmaması ben 2 kattayım altım üstüm sağım solum yakıyor petek hepsi çocuklu ısınıyor o yüzden