- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
Fetal eko çeken doktor birşey dedi mi bunun için. Yani ne gibi bir sakıncası varmış bebeğe. Bide sende ek olarak başka bulgu çıktı mı bende sadece bu çıktı tek başına korkulacak bir durum değil dedi doktor ama yinede endişeliyimBizde de aynı durum çıktı. Fetal eko çekildi onda da doğrulandı. Doğuma kadar takip edilecek. Çok önemsemedi doktor.
Gittim canim onemli birsey yok cok sukur sadece sag renal pelvis ile sol renal pelvis olculeri 5.3 ve 4.6 geldi takip edilsin dedi doktor ama netten baktim 8den yuksek olursa skintili yaziyorGittin mi?
Kalbinde bir sey yok dedi rapora parlaklığı yazmış tekrar. Tek başına problem değilmiş. Raporu doğum çantana koy dedi kendi doktorum,doğumdan sonra bakılacak sanirim. Ama çoğunlukla doğuma kadar geçiyormuş.Fetal eko çeken doktor birşey dedi mi bunun için. Yani ne gibi bir sakıncası varmış bebeğe. Bide sende ek olarak başka bulgu çıktı mı bende sadece bu çıktı tek başına korkulacak bir durum değil dedi doktor ama yinede endişeliyim
İnş öyle olur canım. Dua edelim bol bolKalbinde bir sey yok dedi rapora parlaklığı yazmış tekrar. Tek başına problem değilmiş. Raporu doğum çantana koy dedi kendi doktorum,doğumdan sonra bakılacak sanirim. Ama çoğunlukla doğuma kadar geçiyormuş.
Benim içim rahat şükür. Haftaya kontrolüm var tekrar sorarım o zaman. Siz de içinizi ferah tutun.İnş öyle olur canım. Dua edelim bol bol
Insallah canim sen deHeyecanlı bekleyiş yazarsın buraya etiketlersin beni
Benm de bugn sürekli kasıklarıma vuruyor yavrumBenim kız pozisyon degistirdi galiba. Kaburgalarima birsey batiyor ve sürekli aşağiya vuruyor.kesin bağdaş kurdu
Benim de bazen oluyor ayakta zipliyormu kordonla ip mi atliyor acabaBenm de bugn sürekli kasıklarıma vuruyor yavrum
Ben de bugün detaylıya girdim.Ekojenik odak ve kafasında kist cıktı.İlk oğlumda da aynıları cıkmıştı.Hiçbir şey olmadı gayet sağlıklı oldu.Fetal eko istedi benden de ama bir ay içinde kaybolur diye düşünüyorum.Slm kızlar detaylı ultrasondan çıktım. Oğlumun kalbinde küçük bir parlaklık çıktı. Doktor petal eko istedi. Tek başına çıkan bir bulgu çok endişelenme genelde ilerliyen aylarda yada doğumda kayboluyor ama tedbir almakta fayda var dedi. ama ben çok endişeliyim böyle çıkıp sonradan düzgün çıkan var mı. Pazartesiye 16.00 randevu verdi petal eko için.
Cok guzel gule gule kullanin insallah benim de bu tarz hasir besik var ilk zamanlar icinBeşik almaktan vazgectim. Arkadasim oğlunda çok az kullandiği sepet beşiği hediye etti.
Benim bu saatlerde midemde ve yemek borumda bi şeyler oluyor
İnş canımBen de bugün detaylıya girdim.Ekojenik odak ve kafasında kist cıktı.İlk oğlumda da aynıları cıkmıştı.Hiçbir şey olmadı gayet sağlıklı oldu.Fetal eko istedi benden de ama bir ay içinde kaybolur diye düşünüyorum.
Ay bilmyrum kiBenim de bazen oluyor ayakta zipliyormu kordonla ip mi atliyor acaba
Maden suyu içiliyor mu?Benimde alev alev yanıyor midemden yemek boruma kadar. Su içsem bile geçmiyor. Biraz madensuyu iyi geliyor
İlac ıcmedıgım günler oluyor sabahları aç karna lansor ıcıyorum benBenimde alev alev yanıyor midemden yemek boruma kadar. Su içsem bile geçmiyor. Biraz madensuyu iyi geliyor
Benim son 2 haftadır böyle çatlayacak gibiyim yere falan zor eğiliyorumBenim de nerdeyse en baştan beri öyle. Gelinimiz eylülde doğum yapacak ona soruyorum hiç öyle hissetmiyor kocaman karnıyla. Ben sanki doguma girecek gibi daralıyorum, karnım gergin gibi sürekli ve bunaltıcı bi şişkinlik hissi var.
Çok güzel bana da arkadaşım vericek ödünç amaBeşik almaktan vazgectim. Arkadasim oğlunda çok az kullandiği sepet beşiği hediye etti.