- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
Gittin mi?Benim bu ara mide bulantilarim basladibugun detayliya gidiyorum inanilmaz heycan yaptim dua edin hersey guzel ciksin kizceler
Gecmis olsun. Sonrası da güzel olur inşallahamniyosentez sonucumun kesin raporu da çıktı. normal geldi çok şükür. işlemi yapan hoca tekrardan organ taraması da yaptı. bulguların hepsi nerdeyse kaybolmuş. sadece sol böbreğin arkasında olmaması gereken bişey var dedi. emin olamadı ama idrar kanalı geniş ondan böyle görünüyor olabilir dedi. 2 hafta sonra tekrar görecek. dün tetanoz aşımı da oldum. yeri biraz ağrıyor ama çok da rahatsız edici değil. araya bir de ev taşıması girdi. çok yorulduğum için hissetmemiş de olabilirim
endişeni anlıyorum, bende de 17.haftada görüldü. şimdi 20+4 üm. dün gittiğimde kaybolmuştu. etrafımda birçok kişiden duydum bu durumu. hamilelik sırasında kaybolmazsa sonrasında çocuk kardiyoloğu takip ediyor. zamanla iyileşiyor.Slm kızlar detaylı ultrasondan çıktım. Oğlumun kalbinde küçük bir parlaklık çıktı. Doktor petal eko istedi. Tek başına çıkan bir bulgu çok endişelenme genelde ilerliyen aylarda yada doğumda kayboluyor ama tedbir almakta fayda var dedi. ama ben çok endişeliyim böyle çıkıp sonradan düzgün çıkan var mı. Pazartesiye 16.00 randevu verdi petal eko için.
bunu trendyolda görmüştüm yorumları pek iyi değildi. mağazada denemem lazım sanırım.Bak bi model beğendim ben o basit bağlanıyo bi bak.
Bnm bebeydiBen burda birinden hesaplamıştım haftada 125 gr almıştı
2 haftada 300e yakın olmalı zaten o kıyasa gö6rr
360la döndüm ben de en son
Bakalım 250 almış olacak mı en az pazartesi günü
maşallahKontrolden çıktım bebem 694 gram 28 29 cm olmuş.Her şey yolunda.
MaSallah ya buyumuus minnosKontrolden çıktım bebem 694 gram 28 29 cm olmuş.Her şey yolunda.
Benim de 2 hafta once 325 gr di perşembe gunu bakalim buyumustur insallah miniklerDemekki neymis anne kilo almasa da bebis her turlu tosuncuk olabiliyormusmasallah minige. Bizimki 26temmuzda 230 gram gbi biseydi bakalim 18agustosta kac cikicak
İnş geçer cnm ya. Pazartesi ye randevu aldım çocuk kardiyolohundan eko çekilecek İnş iyi sonuç alırız dua edin lütfenendişeni anlıyorum, bende de 17.haftada görüldü. şimdi 20+4 üm. dün gittiğimde kaybolmuştu. etrafımda birçok kişiden duydum bu durumu. hamilelik sırasında kaybolmazsa sonrasında çocuk kardiyoloğu takip ediyor. zamanla iyileşiyor.
Oy masallahhh pozlara bak kizmiydi erkekmi cok tatliTeyzeleri bizde detayliya girdik bugun... 443gr - 25cm olmuşuz... doktor herseyi cok iyi tam gunuyle uyumlu dedi..Surekli elleri durmuyor yuzunde yada cenesinde oluyor hep..
Benim bebe artik hic durmuyor baya hissettiriyor kendini artik.. sabahlari rutin 7:30 8:00 arasi basliyor hareketleri.. fotimizi de ekliyorum
Herkes guzel sonuclarla dönsün insallah
Beni de etiketler misiniz lütfenBurda doktor arkadaş konu açtı seni ona etiketleyeyim.
Maşallah maşallah darısı bize inş canımTeyzeleri bizde detayliya girdik bugun... 443gr - 25cm olmuşuz... doktor herseyi cok iyi tam gunuyle uyumlu dedi..Surekli elleri durmuyor yuzunde yada cenesinde oluyor hep..
Benim bebe artik hic durmuyor baya hissettiriyor kendini artik.. sabahlari rutin 7:30 8:00 arasi basliyor hareketleri.. fotimizi de ekliyorum
Tabi kiiiiBeni de etiketler misiniz lütfen
Aa benimde perşembe günü saat 10:40 dadetayli ultrason gunum belli oldu bu persembe insallah hayirli haberler aliriz,)
Geçmiş olsun en azından aile hekiminize görünmelisiniz bence.Kızlar ben çok ağır grip oldum kulağıma da geçti enfeksiyon gece sabahlara kadar uyuyamıyorum ağrıdan kaç gündür… dün ilk defa artık dayanamadım parol içtim bugün miniğim hiç oynamıyor neden acaba
Bende sabaha kadar uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyorum 8-5 çalışıyorum home ofis çalışırken gözüm kapalı resmenKızlar günaydın hepinize . Sizde de durum aynı mı , 22 haftaya girdim ve asla bu zamana dek uykusu gelmeyen ben sürekli uyumak istiyorum. Sabah 9 akşam 17:30 çalışıyorum geriye kalan saatte evde ki işleri halledip yemek ,çamaşır vs derken akşam 9 gibi anca koltuğa uzanıyorum eşimle oturalım derken saat 00.00 büküyor yatağa girmem . Ve pert halde her sabah kalkıyorum. Bu vakte dek asla hamilelikte yorgun ve uykusuz değildim ama şimdi gün gectikte cidden çok halsiz uykusuz haldeyim . Bu 6.aya girerken sizlerde de durum aynı mı ?
sen gönlünü ferah tutmaya çalış bebeğine güven. seni ne rahatlatıyosa onu yap. ben amniyosentez sonucumu beklediğim o süreçte hep konuştum bebeğimle senin sağlıklı olduğuna inanıyorum dedim hep ona. onu çok sevdiğimi çok istediğimi söyledim. dualarım seninle.İnş geçer cnm ya. Pazartesi ye randevu aldım çocuk kardiyolohundan eko çekilecek İnş iyi sonuç alırız dua edin lütfen
yaa elinin duruşuna maşallah.Teyzeleri bizde detayliya girdik bugun... 443gr - 25cm olmuşuz... doktor herseyi cok iyi tam gunuyle uyumlu dedi..Surekli elleri durmuyor yuzunde yada cenesinde oluyor hep..