- 22 Kasım 2018
- 1.470
- 2.127
- 34
Yaa çok tatlı maşallah yarım kilo olmuş bileTeyzeleri bizde detayliya girdik bugun... 443gr - 25cm olmuşuz... doktor herseyi cok iyi tam gunuyle uyumlu dedi..Surekli elleri durmuyor yuzunde yada cenesinde oluyor hep..
Benim bebe artik hic durmuyor baya hissettiriyor kendini artik.. sabahlari rutin 7:30 8:00 arasi basliyor hareketleri.. fotimizi de ekliyorum
Herkes guzel sonuclarla dönsün insallah
Bin masallah annesi ne güzel daKontrolden çıktım bebem 694 gram 28 29 cm olmuş.Her şey yolunda.
Benim ilkkez uyku halim var ,normalde çok dayanıklıyım uykuyaBe geceleri uyuyamıyorum bölük porcuk sürekli uyanıyorum gündüz de evdeyim uyukluyorum
İlk hamilelikte sürekli uyurdum 9 ay uykuda geçmişti resmen ama bunda sağolsun kızım fırsat vermiyor
Ara ara nefesim kesiliyor benimdeKızlar 21+5 im karnım birden büyüdü sanki yemek yediğimde sanki boğazımda duruyor hep az da yesem nefes nefese kalıyorum patlıcak gibi oluyodum sizde de öyle mi
Sanki karnı burnunda gibiyim hemen yorulmaya başladımAra ara nefesim kesiliyor benimdeyemekten ziyade normalde de oluyor bende son 10 gündür ama bişey çıkmadı .
Bendede var nefes nefese kalmak daralıyorum cokKızlar 21+5 im karnım birden büyüdü sanki yemek yediğimde sanki boğazımda duruyor hep az da yesem nefes nefese kalıyorum patlıcak gibi oluyodum sizde de öyle mi
Bende aynıyım ve uykum sürekli var ama nefesim resmen oturduğum yerde kesiliyor ... Zaten haftamizda aynı imiş seninle canım . Elim ayağım agiriyordu geceleri uyurken defalarca kalkıyorsun sancidan ama magnezyum kullandıktan sonra o durum geçti .Sanki karnı burnunda gibiyim hemen yorulmaya başladım
Şimdiden böyleyse napıcaz biz ilerleyen aylarda Allahtan sıcaklara gelmiyorBendede var nefes nefese kalmak daralıyorum cok
Soluma yatmaktan benimde sol tarafım ağrıyor özellikle kalçam ve geceleride tuvalete kalkıyorum hep detaylın ne zamandı senin benim perşembe günüBende aynıyım ve uykum sürekli var ama nefesim resmen oturduğum yerde kesiliyor ... Zaten haftamizda aynı imiş seninle canım . Elim ayağım agiriyordu geceleri uyurken defalarca kalkıyorsun sancidan ama magnezyum kullandıktan sonra o durum geçti .
Ben dayanamadım gittim geçen haftaSoluma yatmaktan benimde sol tarafım ağrıyor özellikle kalçam ve geceleride tuvalete kalkıyorum hep detaylın ne zamandı senin benim perşembe günü
Amin insallahAa benimde perşembe günü saat 10:40 dagüzel haberlerle çıkarız inşallah
Perşembe günü benimde gün sayıyorum işteBen dayanamadım gittim geçen haftasen gittin mi ?
Hayırlı güzel haberlerle gel canımPerşembe günü benimde gün sayıyorum işte
Heyecanlı bekleyiş yazarsın buraya etiketlersin beniAmin insallahguzel haberlee veririz. Benimki aksam
Amin inşallahhhhHayırlı güzel haberlerle gel canım
Benim de nerdeyse en baştan beri öyle. Gelinimiz eylülde doğum yapacak ona soruyorum hiç öyle hissetmiyor kocaman karnıyla. Ben sanki doguma girecek gibi daralıyorum, karnım gergin gibi sürekli ve bunaltıcı bi şişkinlik hissi var.Kızlar 21+5 im karnım birden büyüdü sanki yemek yediğimde sanki boğazımda duruyor hep az da yesem nefes nefese kalıyorum patlıcak gibi oluyodum sizde de öyle mi
Şu son 2 haftada ben de gözle görülür bi büyüme oldu karnımdaKızlar 21+5 im karnım birden büyüdü sanki yemek yediğimde sanki boğazımda duruyor hep az da yesem nefes nefese kalıyorum patlıcak gibi oluyodum sizde de öyle mi
Bizde de aynı durum çıktı. Fetal eko çekildi onda da doğrulandı. Doğuma kadar takip edilecek. Çok önemsemedi doktor.Slm kızlar detaylı ultrasondan çıktım. Oğlumun kalbinde küçük bir parlaklık çıktı. Doktor petal eko istedi. Tek başına çıkan bir bulgu çok endişelenme genelde ilerliyen aylarda yada doğumda kayboluyor ama tedbir almakta fayda var dedi. ama ben çok endişeliyim böyle çıkıp sonradan düzgün çıkan var mı. Pazartesiye 16.00 randevu verdi petal eko için.