Ben odasını da aldım amaZaten oda takımı alacaklar bir süre kullanamıyor gibi bisey. Heves edip alan çok oluyor ama. Sadece gündüz belki uyutup koyulur. Genelde her an yanında oluyor emzirme olayi bitene kadar çocuklar.
Bak bi model beğendim ben o basit bağlanıyo bi bak.ben ondan korkuyorum yaa ya bağlayamazsam içinden düşerse falan böyle acayip düşüncelerim varama çok istiyorum. hatta kangurudan daha sıcak geliyor sanki daha rahat gibi. oğlum da 1. sınıfa başlayacak. onu okula getirip götürürken falan kullanırım araba her zaman pratik olmayabilir gibi geliyor. kararsızım. doğunca karar vericem galiba.
Kızlar günaydın hepinize . Sizde de durum aynı mı , 22 haftaya girdim ve asla bu zamana dek uykusu gelmeyen ben sürekli uyumak istiyorum. Sabah 9 akşam 17:30 çalışıyorum geriye kalan saatte evde ki işleri halledip yemek ,çamaşır vs derken akşam 9 gibi anca koltuğa uzanıyorum eşimle oturalım derken saat 00.00 büküyor yatağa girmem . Ve pert halde her sabah kalkıyorum. Bu vakte dek asla hamilelikte yorgun ve uykusuz değildim ama şimdi gün gectikte cidden çok halsiz uykusuz haldeyim . Bu 6.aya girerken sizlerde de durum aynı mı ?
Be geceleri uyuyamıyorum bölük porcuk sürekli uyanıyorum gündüz de evdeyim uyukluyorumKızlar günaydın hepinize . Sizde de durum aynı mı , 22 haftaya girdim ve asla bu zamana dek uykusu gelmeyen ben sürekli uyumak istiyorum. Sabah 9 akşam 17:30 çalışıyorum geriye kalan saatte evde ki işleri halledip yemek ,çamaşır vs derken akşam 9 gibi anca koltuğa uzanıyorum eşimle oturalım derken saat 00.00 büküyor yatağa girmem . Ve pert halde her sabah kalkıyorum. Bu vakte dek asla hamilelikte yorgun ve uykusuz değildim ama şimdi gün gectikte cidden çok halsiz uykusuz haldeyim . Bu 6.aya girerken sizlerde de durum aynı mı ?
Canim bir sıkıntı yoktur gonlunu ferah tut. Bana da dogumdan sonra kalbinde ufurme mi ne diyorlar ondan var gibi dendi ekg cekildik birsey cikmadi sukurSlm kızlar detaylı ultrasondan çıktım. Oğlumun kalbinde küçük bir parlaklık çıktı. Doktor petal eko istedi. Tek başına çıkan bir bulgu çok endişelenme genelde ilerliyen aylarda yada doğumda kayboluyor ama tedbir almakta fayda var dedi. ama ben çok endişeliyim böyle çıkıp sonradan düzgün çıkan var mı. Pazartesiye 16.00 randevu verdi petal eko için.
Maşallah gümbür gümbür geliyorKontrolden çıktım bebem 694 gram 28 29 cm olmuş.Her şey yolunda.
Bu kız karnımdayken benden büyük olacak galibaMaşallah gümbür gümbür geliyor
Benim görüş günüm pazartesi olacak büyük ihtimalle
Tipini çok merak ediyoeum
Ben burda birinden hesaplamıştım haftada 125 gr almıştıBu kız karnımdayken benden büyük olacak galiba2 haftada 300 gram nerdeyse be
Alır alır annesiBen burda birinden hesaplamıştım haftada 125 gr almıştı
2 haftada 300e yakın olmalı zaten o kıyasa gö6rr
360la döndüm ben de en son
Bakalım 250 almış olacak mı en az pazartesi günü
Senin listenden ben de yapacağım üşenmediğim bi günAlır alır annesi
Bence de herkes yapmalı.Senin listenden ben de yapacağım üşenmediğim bi gün
Niye ayol. Her şey sepetlerimdeydi benim zaten alışveriş sitelerinde. Aldıkça sildim mesela tulumları filan.Sendeki düzenlilik yok ama bende
Benim de her şey her yerdeNiye ayol. Her şey sepetlerimdeydi benim zaten alışveriş sitelerinde. Aldıkça sildim mesela tulumları filan.
Evet dolapları kullanırsın canim. Ama bebek faal olarak orda vakit geçiremiyor onu demek istedim aslında. Anneye bağımlı oldukları için uzunca bir zaman hep dibimizdelerBen odasını da aldım amagenç odası misali baza aldık kenar korulmalik takicam odasına beşik koymayacagim dolap şifonyer kullanılıyor ama
Demekki neymis anne kilo almasa da bebis her turlu tosuncuk olabiliyormusKontrolden çıktım bebem 694 gram 28 29 cm olmuş.Her şey yolunda.
Aynen öyleymiş vallaDemekki neymis anne kilo almasa da bebis her turlu tosuncuk olabiliyormusmasallah minige. Bizimki 26temmuzda 230 gram gbi biseydi bakalim 18agustosta kac cikicak